2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Masallah gozunuzaydin
Yaşınızı sorsam wallahi test yapacağım burda heralde anlamadığım sadece yasi büyük olanlar da mi risk faktörü yüksek çıkıyor kizlar bilgilendirelim birbirimizi
Evet yaş büyüdükçe oran da büyüyor

Bende yaptırdım yaş 37 ense kalınlığı 0.9 nazal kemik görüldü ultrason normal
test sonuçlarını aldım yasdan sadece risk oda 1/159 diğerlerinin oranı 6000 diğeri 10000 Dr sorun yok dedi boşuna bı gece stres yaptım.

İlk defa öncekiler benimle ilgiliydi ve bebeğimle ilgili konulunca dayanamadım ve anladım analık çok başka bi duygu değil kaynana 7 düvele meydan okurmuşsun
Ay benim ki de birden çok çocuk isterim ben tek çocuk istemiyorum dediğimde ne cahil düşünce demişti cevap veremedim içimde kaldı. Hasta olsalar kimse kapılarını çalmaz birde kalabalık aileye kg ediyor

Bence tamamen para tuzağı. Ben yaptırmadım ikili test rabbim kimseye taşıyamayacağını yüklemez.

ben testten de çok anlamadım zaten.. negatif falan filan yazıyor

yaş 37 olacak ağustosta.. yani doktorum çok riksli demedi aslında testten çok anlamıyorum. hangi orana bakmak gerekiyor acaba..ultrastyonda her şey normal demişti
Canım bence yaş faktörünü hiç takma kafana o zaten belli bir yaştan sonra herkeste yüksek çıkıyor. Diğerlerinde sıkıntı yoksa içini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır.

arkadaşlar yardımcı olur musun

Masallah gozunuzaydin
Yaşınızı sorsam wallahi test yapacağım burda heralde anlamadığım sadece yasi büyük olanlar da mi risk faktörü yüksek çıkıyor kizlar bilgilendirelim birbirimizi

Masallah gozunuzaydin
36 yaşım

Masallah gozunuzaydin
35 yas ustu direk risk grubuna giriyorsun canim ..37 benim yaş değerlerim dusuk risk grubunda fakat sadece yaş olarak risk grubundayim

Aynen öyle stres yapmqyacak kafaya takmayacak bir insan var mi
Hic yapmasalar daha mantikli

Kizlaaaar su göbekleri görmek istiyorum nasıl büyüdü mu benm aşırı büyüdü ilk hamileliğimde bu göbek 5. Ayda vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…