- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.426
- 83
Evet yaş büyüdükçe oran da büyüyorMasallah gozunuzaydin
Yaşınızı sorsam wallahi test yapacağım burda heralde anlamadığım sadece yasi büyük olanlar da mi risk faktörü yüksek çıkıyor kizlar bilgilendirelim birbirimizi
Yaaa maşallah prenses e rabbim sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsinBen ultrason fotoğrafıyla konuşuyorum kızımın. Çok belli alnı yanakları
Ooo o zaman bende öyle yapayım.Canım evden çıkmayı geçtim ben salona bile gitmedim yatak ve tuvalet arasında gidip geldim hep çok daraldıysam evde biraz dolaştım o kadar
AminYaaa maşallah prenses e rabbim sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin
Bende yaptırdım yaş 37 ense kalınlığı 0.9 nazal kemik görüldü ultrason normalkesinlikle katılıyorum önemi yok deniyor ama yaptırılıyor risk çıkıncada stres yapma bebeğe zarar yok bilmem ne..Gelde stres yapma kolaydı demesi.. Sonrasında hemen başka test böyle böyle anne ve babayı psikolojikman resmen bitiriyorlar
Ay benim ki de birden çok çocuk isterim ben tek çocuk istemiyorum dediğimde ne cahil düşünce demişti cevap veremedim içimde kaldı. Hasta olsalar kimse kapılarını çalmaz birde kalabalık aileye kg ediyorİlk defaöncekiler benimle ilgiliydi ve bebeğimle ilgili konulunca dayanamadım ve anladım analık çok başka bi duygu değil kaynana 7 düvele meydan okurmuşsun
Kaç haftalık oldu 16. Haftadan sonra çok nadir değişiyor 20. Hafta cinsiyet için garanti ama aramızda 20 haftalık yokturAmininşallah sonradan yanlış gördüm demez
Bence tamamen para tuzağı. Ben yaptırmadım ikili test rabbim kimseye taşıyamayacağını yüklemez.kesinlikle katılıyorum önemi yok deniyor ama yaptırılıyor risk çıkıncada stres yapma bebeğe zarar yok bilmem ne..Gelde stres yapma kolaydı demesi.. Sonrasında hemen başka test böyle böyle anne ve babayı psikolojikman resmen bitiriyorlar
14. Hafta ama biz sormadan söyledi direkKaç haftalık oldu 16. Haftadan sonra çok nadir değişiyor 20. Hafta cinsiyet için garanti ama aramızda 20 haftalık yoktur
bende yaptırmak istemedim ama eşim yaptıralım diyince mecbur yaptırdım..Ama Allah'a emanet ne gelirse baş göz üstüne..Bence tamamen para tuzağı. Ben yaptırmadım ikili test rabbim kimseye taşıyamayacağını yüklemez.
ben testten de çok anlamadım zaten.. negatif falan filan yazıyorBende yaptırdım yaş 37 ense kalınlığı 0.9 nazal kemik görüldü ultrason normal
test sonuçlarını aldım yasdan sadece risk oda 1/159 diğerlerinin oranı 6000 diğeri 10000 Dr sorun yok dedi boşuna bı gece stres yaptım.
Canım bence yaş faktörünü hiç takma kafana o zaten belli bir yaştan sonra herkeste yüksek çıkıyor. Diğerlerinde sıkıntı yoksa içini ferah tut Allahın izniyle bebeğin sağlıklıdır.yaş 37 olacak ağustosta.. yani doktorum çok riksli demedi aslında testten çok anlamıyorum. hangi orana bakmak gerekiyor acaba..ultrastyonda her şey normal demişti
EskişehirHangi il orası gezme bahanesiyle gelebiliriz
arkadaşlar yardımcı olur musun
Masallah gozunuzaydin
Yaşınızı sorsam wallahi test yapacağım burda heralde anlamadığım sadece yasi büyük olanlar da mi risk faktörü yüksek çıkıyor kizlar bilgilendirelim birbirimizi
36 yaşımMasallah gozunuzaydin
Kombine risk yazıyor sonuçta. 1:4445 benimki.karma test hangisi oluyor acaba
ErkekBanada tahminde bulunabilirmisiniz 12 haftalık
35 yas ustu direk risk grubuna giriyorsun canim ..37 benim yaş değerlerim dusuk risk grubunda fakat sadece yaş olarak risk grubundayimMasallah gozunuzaydin
Aynen öyle stres yapmqyacak kafaya takmayacak bir insan var mikesinlikle katılıyorum önemi yok deniyor ama yaptırılıyor risk çıkıncada stres yapma bebeğe zarar yok bilmem ne..Gelde stres yapma kolaydı demesi.. Sonrasında hemen başka test böyle böyle anne ve babayı psikolojikman resmen bitiriyorlar
Nerden anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?