2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı yaştayiz sizle aynen benimde utrosin ölçümleri normaldi kan testindede 10000 de bir risk çıktı hepsi sadece yaş riski var onu bekliyorduk zaten

anladığım kadarıyla her test farklı
down send. için biyokimyasal risk 1.438
trizomi 18/13 riks: 1.10917
ds final risk 1.924
papp-a sonuç 2197.00 mom 1.86
hcg (t1) sonuç 181585.0 mom 1,97
t18 final risk 1.35300 yazıyor
Evet farklı yorumlanmış. Benimkinde böyle yazmıyor. En iyisini doktorlar bilir. Emin olamadiysan başka bir doktora git canım. İçinin rahat etmesi için.

Benim oglum upuzun sacli dogdu ama ne midem bulanti ne de eksidi. Oyle rahattim ki

Evet farklı yorumlanmış. Benimkinde böyle yazmıyor. En iyisini doktorlar bilir. Emin olamadiysan başka bir doktora git canım. İçinin rahat etmesi için.
ben bir perinatoloji doktoruna sonuçlarımı gönderdim sonuçlar iyi ultrasyon da sıkıntı yoksa fetale gerek yok dedi ama yine de şüphe insanın içini kemiriyor.

Benim oglum upuzun sacli dogdu ama ne midem bulanti ne de eksidi. Oyle rahattim ki
Oyyy ben mideden çok çektim sadece saç değil genel vücutta kıllı olan çocuklarda oluyor kızım full saçlı killiydi ilk doğduğunda ben doğuma giderken bile midem diyordum

Kızlar ben az önce değişik bi ağrı yaşadım
Makatıma sancı ağrı gibi bişey girdi fazla sürmedi ama
Normal mi acaba

Oyyy ben mideden çok çektim sadece saç değil genel vücutta kıllı olan çocuklarda oluyor kızım full saçlı killiydi ilk doğduğunda ben doğuma giderken bile midem diyordum
Yok valla benimki de oyleydi o gebelikte sansliymisim bu seferki cok zor geciyo ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…