anladığım kadarıyla her test farklıKombine risk yazıyor sonuçta. 1:4445 benimki.
Aynı yaştayiz sizle aynen benimde utrosin ölçümleri normaldi kan testindede 10000 de bir risk çıktı hepsi sadece yaş riski var onu bekliyorduk zatenBende yaptırdım yaş 37 ense kalınlığı 0.9 nazal kemik görüldü ultrason normal
test sonuçlarını aldım yasdan sadece risk oda 1/159 diğerlerinin oranı 6000 diğeri 10000 Dr sorun yok dedi boşuna bı gece stres yaptım.
Kemik yapısından anlayabiliyorum canm seni ki gibi neyse ultrasonNerden anladınız
Tabi Allah bilir bu benm bildiğim teoriye göre ama burda çoğu dediğim kişinin tuttuNerden anladınız
Evet farklı yorumlanmış. Benimkinde böyle yazmıyor. En iyisini doktorlar bilir. Emin olamadiysan başka bir doktora git canım. İçinin rahat etmesi için.anladığım kadarıyla her test farklı
down send. için biyokimyasal risk 1.438
trizomi 18/13 riks: 1.10917
ds final risk 1.924
papp-a sonuç 2197.00 mom 1.86
hcg (t1) sonuç 181585.0 mom 1,97
t18 final risk 1.35300 yazıyor
Bana da erkek demiştin. Doktor da erkek dediTabi Allah bilir bu benm bildiğim teoriye göre ama burda çoğu dediğim kişinin tuttu
Aynı cümleyi ben de kuruyorum sürekli. Şaşkınlıkla izliyorum. Kocaman göbeğim var.Kizlaaaar su göbekleri görmek istiyorum nasıl büyüdü mu benm aşırı büyüdü ilk hamileliğimde bu göbek 5. Ayda vardı
Benim oglum upuzun sacli dogdu ama ne midem bulanti ne de eksidi. Oyle rahattim kiçocuğun saç çıkarması, büyümesinden kaynaklı rahim genişlemesi, çok oturmak vs çok şeyler de söyleniyor, ben açıkcası nedeninden ziyade yaşadığım huzursuzluğa odaklıyım şuanKız da erkek de başımın en tepesinde bu arada
ben bir perinatoloji doktoruna sonuçlarımı gönderdim sonuçlar iyi ultrasyon da sıkıntı yoksa fetale gerek yok dedi ama yine de şüphe insanın içini kemiriyor.Evet farklı yorumlanmış. Benimkinde böyle yazmıyor. En iyisini doktorlar bilir. Emin olamadiysan başka bir doktora git canım. İçinin rahat etmesi için.
Yaniltmadigim için sevindim canm benm sağlıkla gelsin inşallahBana da erkek demiştin. Doktor da erkek dedi
Oyyy ben mideden çok çektim sadece saç değil genel vücutta kıllı olan çocuklarda oluyor kızım full saçlı killiydi ilk doğduğunda ben doğuma giderken bile midem diyordumBenim oglum upuzun sacli dogdu ama ne midem bulanti ne de eksidi. Oyle rahattim ki
Anladim hayırlısı olsun bakalımTabi Allah bilir bu benm bildiğim teoriye göre ama burda çoğu dediğim kişinin tuttu
Bana da erkek demiştin bakalim 1 hafta ya kontrolüm var yazarim sonucuYaniltmadigim için sevindim canm benm sağlıkla gelsin inşallah
İnanılmaz oldu maşallah büyüsün yeterki iyi olsun da şimdiden giysi bulamıyorum giymeyeAynı cümleyi ben de kuruyorum sürekli. Şaşkınlıkla izliyorum. Kocaman göbeğim var.
Banada erkek dedin geçen hafta erkeğe benziyor dedi dün kıza benziyor dedi erkekde olabilir dedi kafam karıştı 1 ay sonraya kaldıTabi Allah bilir bu benm bildiğim teoriye göre ama burda çoğu dediğim kişinin tuttu
Yaa benim çok çıkmadı sanki yaİnanılmaz oldu maşallah büyüsün yeterki iyi olsun da şimdiden giysi bulamıyorum giymeye
Bende oyleİnanılmaz oldu maşallah büyüsün yeterki iyi olsun da şimdiden giysi bulamıyorum giymeye
Emin değillerse niye yorum yaparlar kiBanada erkek dedin geçen hafta erkeğe benziyor dedi dün kıza benziyor dedi erkekde olabilir dedi kafam karıştı 1 ay sonraya kaldı
Yok valla benimki de oyleydiOyyy ben mideden çok çektim sadece saç değil genel vücutta kıllı olan çocuklarda oluyor kızım full saçlı killiydi ilk doğduğunda ben doğuma giderken bile midem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?