2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlaaaar su göbekleri görmek istiyorum nasıl büyüdü mu benm aşırı büyüdü ilk hamileliğimde bu göbek 5. Ayda vardı
Benim de göbüşüm çıktı kot pantolanlarımı giyemiyorum bi tane olan vardı artık onu da giyince karnım ağrıyor düğmesini boşandırıp fermuarını açmam gerek düşer diye korkuyorum

Kızlar ben az önce değişik bi ağrı yaşadım
Makatıma sancı ağrı gibi bişey girdi fazla sürmedi ama
Normal mi acaba
O ara ara bana da oluyor ama benim ki zonklama şeklinde oluyor. Çişimi yaparken kendimi zorladığımı fark ettim artık zorlamıyorum

Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim. İkili test sonuçları kaç günde çıktı devlette?

O ara ara bana da oluyor ama benim ki zonklama şeklinde oluyor. Çişimi yaparken kendimi zorladığımı fark ettim artık zorlamıyorum
Bende bugün tuvaletimi yaparken biraz zorladım
Afedersiniz ama tuvalette zorlamaktan çok korkuyorum buda bana eziyet oluyor sanırım ondan oldu

Benim de göbüşüm çıktı kot pantolanlarımı giyemiyorum bi tane olan vardı artık onu da giyince karnım ağrıyor düğmesini boşandırıp fermuarını açmam gerek düşer diye korkuyorum
Benim de çıktı göbüş İlk gebeliğim o yüzden emin olamadım uzun süre bebek mi göbek mi diye. Son 4-5 gündür bebek olduğu artık çok belli. Karnım aşırı geriliyor, günde 3-4 kez krem sürmek zorunda kalıyorum

Kızlar ben yurt dışında yaşıyorum burada işler farklı ilerliyor sanırım. İkili test yaptırdım, ultrason için farklı bir doktora gittim. Bana bebeğin elini, kolunu gösterdi ultrasonda. Tamam, bu kadar dedi. Ense kalınlığı dedim ha onda bir sıkıntı yok dedi.
Kan testi verdim, doktor mail atmış kan testi okey diye İhtimal vs. yok. Acaba böylesi daha iyi mi diye düşündüm bugün. Hiç kafa karıştırmıyor

Kıyamam ya benimkine zaten borcunuz var sırasımıydı simdi demişti bende büyük hayal kırıklığına uğramıştım

Devlet Hastanesi'ne giden herkese Allah sabır versin kadın bana bebek hakkında asla bir şey söylemedi bebeği göremedim bile dümdüz yatırdı görüntü vermedi makinesi bozukmuş tek halletiğim şey yeşil alan açtı detaylı ultrason için randevu alabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…