2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez mi isteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Şeytan diyo oylesini yollll belki kimseye demiyoruz düğünde millete naklen yayına ne gerek var. Bakabiliyorm ki doğuruyorm hem sanane benm cesaretimden terbiyesizler ya

O ara ara bana da oluyor ama benim ki zonklama şeklinde oluyor. Çişimi yaparken kendimi zorladığımı fark ettim artık zorlamıyorum
İdrara sikistik mi bebiste baskı yapıyor idrar kesemizden gelen anlık bir ağrı aslında baskı gibi geçiyor bir müddet sonra bende yaşıyorum

Şeytan diyo oylesini yollll belki kimseye demiyoruz düğünde millete naklen yayına ne gerek var. Bakabiliyorm ki doğuruyorm hem sanane benm cesaretimden terbiyesizler ya
Aynen öyle pes dedirtti gerçekten
Bundan mutlu ve istekli isek kime ne düşüyor..
Hos beni böyleleri etkilemez de yine de hic hoş degildi

Hani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyordu yine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Bende 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum, fazla yürüdüm diye mi aceba? Bulantımda oluyor geceden prilam içiyorum o biraz iyi geliyor bana kusmuyorum en azından.

Bende 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum, fazla yürüdüm diye mi aceba? Bulantımda oluyor geceden prilam içiyorum o biraz iyi geliyor bana kusmuyorum en azından.
Benim de 2 gün kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor ara ara böyle oluyor. Ama biraz yorulunca daha çok oluyor

Bana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez mi isteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Şu isteyerek mi diye soranlara gicigim.yanlislikla çocukmu yapılır bunun bisuru yolu var kendileri cesaret edemez edenide kıskanırlar.

ben bir perinatoloji doktoruna sonuçlarımı gönderdim sonuçlar iyi ultrasyon da sıkıntı yoksa fetale gerek yok dedi ama yine de şüphe insanın içini kemiriyor.
Ya içini rahat tut. Boşu boşuna ugrastiriyorlar. Doktorun özelde mi bilmiyorum ama ben olsam böyle bir durumda bir de devlet hastanesine giderdim. Ozeldekilerin para kaygısı hep şüphe uyandırıyor bende.

Şu isteyerek mi diye soranlara gicigim.yanlislikla çocukmu yapılır bunun bisuru yolu var kendileri cesaret edemez edenide kıskanırlar.
Yani cesaretse de cesaret ona mi kalmış bunu demek anlamadim ki
Ne alaka sen yani tebrik ederim geçersin.. gerçi tebrik etmese daha şerefliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…