- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Karamsar olduklarıma yazmıyorum canım çünkü kız gibi duruyor ama yanıltan kısmı da var beni kız gibi diyim tahminim olsun diye
Şeytan diyo oylesini yollll belki kimseye demiyoruz düğünde millete naklen yayına ne gerek var. Bakabiliyorm ki doğuruyorm hem sanane benm cesaretimden terbiyesizler yaBana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez miisteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
İdrara sikistik mi bebiste baskı yapıyor idrar kesemizden gelen anlık bir ağrı aslında baskı gibi geçiyor bir müddet sonra bende yaşıyorumO ara ara bana da oluyor ama benim ki zonklama şeklinde oluyor. Çişimi yaparken kendimi zorladığımı fark ettim artık zorlamıyorum
Aynen öyle pes dedirtti gerçektenŞeytan diyo oylesini yollll belki kimseye demiyoruz düğünde millete naklen yayına ne gerek var. Bakabiliyorm ki doğuruyorm hem sanane benm cesaretimden terbiyesizler ya
Evet malesef öyle bir de testin kesinliği yok sadece istatistik boşa stres fetal dna yaptırmamış olsaydım eminim simdi kara kara düşünüyor olurdumHadi ya baya uzun sürüyormuş
Kıskançlık biraz onunkisi galiba ne garip insanlar varBana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez miisteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Salaklar ya hadsizler bir deBana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez miisteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Bende 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum, fazla yürüdüm diye mi aceba? Bulantımda oluyor geceden prilam içiyorum o biraz iyi geliyor bana kusmuyorum en azından.Hani bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçiyorduyine başladı kasık ağrıları , mide bulantıları
Ay hadi inşallaaahhh%80 kız derim
Benim de 2 gün kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor ara ara böyle oluyor. Ama biraz yorulunca daha çok oluyorBende 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum, fazla yürüdüm diye mi aceba? Bulantımda oluyor geceden prilam içiyorum o biraz iyi geliyor bana kusmuyorum en azından.
Şu isteyerek mi diye soranlara gicigim.yanlislikla çocukmu yapılır bunun bisuru yolu var kendileri cesaret edemez edenide kıskanırlar.Bana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez miisteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
maşallah ne şanslısın darısı bizlere inşallahBenim oglum upuzun sacli dogdu ama ne midem bulanti ne de eksidi. Oyle rahattim ki
Ya içini rahat tut. Boşu boşuna ugrastiriyorlar. Doktorun özelde mi bilmiyorum ama ben olsam böyle bir durumda bir de devlet hastanesine giderdim. Ozeldekilerin para kaygısı hep şüphe uyandırıyor bende.ben bir perinatoloji doktoruna sonuçlarımı gönderdim sonuçlar iyi ultrasyon da sıkıntı yoksa fetale gerek yok dedi ama yine de şüphe insanın içini kemiriyor.
Aynen canım. Önceki hamileliğimden pantolonlarim duruyordu. Başlayacağım giymeye. Bol birkaç elbise aldım. Takilacagiz artıkİnanılmaz oldu maşallah büyüsün yeterki iyi olsun da şimdiden giysi bulamıyorum giymeye
Amin teşekkür ederim. Hepimizinki inşallahYaniltmadigim için sevindim canm benm sağlıkla gelsin inşallah
Synen hadsizlik hat safhada..Salaklar ya hadsizler bir de
Yani cesaretse de cesaret ona mi kalmış bunu demek anlamadim kiŞu isteyerek mi diye soranlara gicigim.yanlislikla çocukmu yapılır bunun bisuru yolu var kendileri cesaret edemez edenide kıskanırlar.
Benm komple almam gerek yada kız kardesimde olanları AlaçamAynen canım. Önceki hamileliğimden pantolonlarim duruyordu. Başlayacağım giymeye. Bol birkaç elbise aldım. Takilacagiz artık
Olabilir sende bi takip et istersen. Çünkü benimki sonrasında geçiyorBende bugün tuvaletimi yaparken biraz zorladım
Afedersiniz ama tuvalette zorlamaktan çok korkuyorum buda bana eziyet oluyor sanırım ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?