2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence çok iyi. Ben ki testinde sıkıntı yok dedi. Arkasından da bu test bebeğin sağlıklı olup olmadığını belirtmez dedi Senin ki daha iyi OK bitti sıkıntısız

Bana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez mi isteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Kıskanç bence. Sende elini beline atıp cesaret benim işim yüreği olmayanlar anlayamaz deseydin

Valla ben de ablamlardan almıştım. Birkaç ay giyilecek zaten. Dünya para her şey zaten. Varsa etrafta değerlendirmek lazım
Bende aynı düşüncedeyim. Alacak ablam felan yok arkadaşlarım alma bizde var dediler bakalım bedenleri olursa giyerim 6 ay için dünya masraf etmeye gerek yok

Kızlar bu son gittiğim doktor bana dediki pazartesi progestanı bırak
Sanki progestan içince lekelenmem biraz azalıyordu
Türkiyedeki doktoruma yazdım oda ultrasonla bakmadan anlayamam dedi ee son gittiğim doktor beni muane etmediki bende bırakmak istemiyorum şimdilik kullansam çocuklara zararı olurmu dedim
Şimdilik kullanabilirsin yazmış sadece
Siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız

Canım bana doktor yeni verdi kullan dedi. 14. Haftada zararı olsa vermezdi sanırım

Mide yanması olan var mı
Nasıl geçer bu durum yaa
Normal hayatı unuttum iştah neydi yemek yemek nasıl bir duyguydu
midemi düşünmeden yaşamak istiyorum
sabah öğle akşam gece midemde midem diye gezmekten yoruldum
hayırlısıyla bi doğursaydık

Gaviscon şurup içiyorum ben sabah akşam direk kesiyor yanmayı.

Progestan idrarda beyaz beyaz geri geliyormu sende

Nasıl eklemem gerekiyor

Ben hala kullanıyorum zararı olacağını sanmıyorum ya benim kanamaları biliyorsun bütün ilaçları kesti lekelenme var diye devam ettirdi progestana ama bu kontrolde onu da kesebilir hiç istemiyorum kesmesini güvende tutuyor sanki ben

Aynı bende öyleyim canım sadece onu içiyorum
Ve onu içtiğimde sanki lekelenmem azalıyor gibi geliyor hapla aramızda bi güven bağı oluştu

Eklentiler

• IMG_20220413_134116.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 111
Allah bağışlasın, bende frtal dna için gittim sonuç bekliyorum ama cinsiyet söylemek yasaklandı denildi. Size söyleyecekler mi nerede yaptırıyprsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…