2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İzmir de olanlar depremi hissetinizmi kısa sürdü ama işin ilginci deprem olmadan 20 saniye önce telefonuma deprem olacağının bilgisi geldi bildirimi okurken deprem oldu
Bu bildirim olayı güzel olmuş fakat 5 dakika öncesini bildseymiş keske daha büyük bir depremde en azından vakit olur tedbir almaya

Kızlar sağa yatmayın deniyor ama ben sağa yatmaya alışkınım. Nasıl yapıyorsunuz sizler ?
Ben canım nasıl isterse öyle yatıyorum. Gece uykularım kalmadı. Saatte 1 uyanıyorum bebek olunca gece uyanma zorlanmayacağım yavrım gelmeden alıştırma yapıyor uyurken döne döne yatarım yatış şeklimle kalkışım hiç aynı olmaz. Sağ yatmak ne den sakıncalı

Geçmiş olsun canım.

Yoğurt suyu iyi gelebilir brlki canım bi dene istersen. Hani üstte çıkan su oluyor ya o, süz bardağa yarım bardak kadar iç

Bende aynıyım. Sürekli uyan yön değiştir tekrar uyu tekrar uyan dön diğer tarafa. Haftasonları uyumak istiyorum ama ne gezer. Canları sağolsun onların
Sağ tarafa yatınca yanlış hatırlamıyorsam kan akışında falan problem oluyormuş. Buda bebeğe zarar verebiliyormuş. İlk aylar çok sorun değil, özellikle varis vb yoksa demişler ama ileri aylarda önermiyorlar. İnternette açıklama var canım bi araştırırsan bulursun, net hatırlayamadjm şimdi. Ben sağa yatmaya alışkınım, ileride sıkıntı olmasın diye sola alışmaya çalışıyorum bu aralar, yani tedbir amaçlı içim rahat olsun diye sola yatmak istiyorum, alıştım gibi şimdilik ama hep sola yatıncada yanlarım ağrıyor, uyuşuyor. Yastık falan mı kullansam acaba

Benim doktorum 12.hafta da bırakırdı. Ben de korkmuştum bırakınca lekelenmem olur mu falan diye ama çok şükür olmadı. Ama benim çok şükür kırmızı kanamam olmadı hi. Sadece kahverengi oldu 2gün.

Bana da eşimin kuzeni hamile olduğunu duymus güya tebrik wdiyor hemde düğünde yanımıza geldi masallah iyi cesaret demez mi isteyerek mi diye soruyor birde evet tabi ki dedim cok isteyerek hemde
Ayyy sinir oldum okuyunca diyen kişiye. Sanane Hadsiz deseydiniz. .Ne densiz insanlar var ya

Bende sağ yada sol farketmiyor iki tarafa da yatıyorum canım.. Sağ neden yatılmazmış onu hiç duymadım
Canım kimisi bişey olmaz dese bile çoğu yerde kan akımını yavaşlattığı için sakıncalı deniyor. Sırt üstü yatmakta tavsiye edilmiyor. İlk aylarda bebek küçük olduğu için sorun yok, ama ileride dikkatli olun deniyor. Google da arama yapabilirsin. Bunu buldum mesela

Eklentiler

• Screenshot_20220514-113508_Chrome.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 25
Yürüyüş bantları az da olsa sürtünmeden ötürü ekstra yorabilir. açık havada hafif bir yürüyüş daha iyi gelecektir.
Kesinlikle çok daha iyi olur ama akşam eve gelince bir daha hazırlanıp çıkmak çok yorucu geliyor en azından biraz dinlenince bi yarım saat pijama modunda yürümüş oluyorum dışarı çıkmak da bir iş geliyor

Yaş riski kaç çıktı ben de düşünmüyorum bu arada yani öyle bir şey olsa da zaten sonlandıracak değilim 1/453 çıktı benim yaş riski

sağol canım bende dikkat edeyim ozman

Benim 32 yaş diğer riskler bayağı düşük yaş riski 1/453 çıktı internette bu amniyo sıvı olan test yapmayı gerektirmez diyor riskli değil diyor doktor sürekli düşünüyor musunuz yok fetal DNA düşünşr müsünüz yani ben de dedim düşünmem mi gerek acaba ensesi normal burun kemiği görülmüş diğer oranlar bayağı düşük yaşıma yapacak bir şey yok zaten kesin olmayan bir şey için riskli çıksa ne yapacağım sanki o yüzden içimizi ferah tutalım

Bişey olmaz diyende var ama tedbir iyidir. Son pişmanlık fayda vermez. Şimdilik alıştım gibi sola ama hep sola yatılmıyor. Şu gebelikte kullanılan yastıklardan mı alsam acaba ?
nette bulursan özelden banada link at canm. Normal evdeki köşe yastıkları olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…