- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Yaş riski kaç çıktı? Ben ikili testi olmadan önce doktorum fetali önerdi çünkü yaş yüksek bende. İkilide yaş riski 70 küsürlerde çıktı diğerleri normal. Doktor değerlerin iyi dedi. Fetali de yaptırdım bilmiyorum herkes bişey söyledi ne olur olmaz diye yaptırdım.arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana..2 ,li test yaptım ama yaş faktörü var. orta risk çıktı doktorum fetal önerdi ama ben gebeliğimi devam ettirmek istediğim için testi yapmayı düşünmüyorum 2 li testi iyi çıkmayıp sağlıklı doğum yapanlar var mı aranızda..bebeğimin ense kalınlığı 1.85 burnu söylemedi doktor
Canım ben duydum erkek diye beklerlerken kız geleni. Göbek kordonunu pipi sanan oluyormuş. Bilmiyorum belki artık makinalar gelişti daha nettir görüntü ama duydum yani. Yakında instada bir gönderi ardı hatta aylarca erkek beklemişler ama kız doğmuş. Bilmiyorum benim doktorumda kıza benzetti ama hayırlısı sağlıkla doğsun tek dileğimiz o. Cinsiyeti sadece bişeyler alacağımız için bilmek istiyoruz. Herşey ateş pahası, bebek ürünlerinin çoğuda cinsiyete göre rengi veya şekli.Ben tam tersi diye biliyorum erkekten kıza dönen kimseyi görmedim ama kız söylenipte erkeğe dönen bebek gördüm. Ki hepimiz görmüşüzdür. Bi de erkek pipisi en önce oluşan organlardan bununla ilgili kitap okumuştum. O yüzden empati yetenekleri ve duyma yetenekleri bayanların ki kadar gelişmiyor. O yüzden kadınlar erkeklere beni anlamıyorsun beni dinlemiyorsun diyorlar felan filan
Atarım elbette. Bende kanapenin büyük yastıklarını mı denesem diyorum olmazsa küçükler de var. Boşa masraf yapmak istemiyorum ama bir çözüm şart. Son 3 ay sanıyırum yatmamızda sıkıntı olacak.nette bulursan özelden banada link at canm. Normal evdeki köşe yastıkları olur mu acaba ?
Bak bunları buldum linkte atayım ama arkadaşlar da merak edebilir diye ekran görünütüsü ekliyorumnette bulursan özelden banada link at canm. Normal evdeki köşe yastıkları olur mu acaba ?
Benim yetmişlerdr çıktı aklıma bile gelmiyor sonlandırmak. Allah a emanetlerYaş riski kaç çıktı ben de düşünmüyorum bu arada yani öyle bir şey olsa da zaten sonlandıracak değilim 1/453 çıktı benim yaş riski
fiyatı biraz pahalı geldi canım banaBak bunları buldum linkte atayım ama arkadaşlar da merak edebilir diye ekran görünütüsü ekliyorum
Ayy denerim mutlaka teşekkür ederimYoğurt suyu iyi gelebilir brlki canım bi dene istersen. Hani üstte çıkan su oluyor ya o, süz bardağa yarım bardak kadar iç
Evet bu da aklımda alıcam bugün eczanesenGaviscon şurup içiyorum ben sabah akşam direk kesiyor yanmayı.
Benimde aynı evde işleri eşimle yapıyoruz bulantı geçmiyo bir türlü ama inan hiçbir önemi yok bebeklerimiz sağlıklı olsunda bugünler gelir geçer hatta özleriz bileElim kolum kalkmıyor sürekli yorgun ve halsizim ne zaman geçecek bu ? Birşeyler yiyemiyorum açım ama canım istemiyor midem bulanıyor
Ben çoktandır hissediyorum. Doktora da sordum ikinci gebelikte olabilir dedi.Kızlarrrrr dün gece ilk defa bebemi hissettimyatmıştık gece, kasığıma bi ağrı girdi bende istemsiz elimi karnıma koydum. avuç içimde dalgalandı hissettim kaydı, sanırım döndü 13 haftalığız daha, bu haftalarda hisseden var mı??
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBenimde aynı evde işleri eşimle yapıyoruz bulantı geçmiyo bir türlü ama inan hiçbir önemi yok bebeklerimiz sağlıklı olsunda bugünler gelir geçer hatta özleriz bile
Benim de var, başlarda da vardı ama arttı gibi kontrolüm vardı bugün normal dedi doktorum 15+3ümMerabalar yeni takip etmeye başladım bende burayıbugün tam 15+0 olduk benimde kasıklarımda çok ağrım oluyo bu aralar neden acaba normal midir
Büşra ikimiz dogumuda bu lekelenmelerle yapıcaz galiba
Bazen benimde 1-2 gün kesiliyor bende bişey oldu diye korkuyorum artık alışmışızsuyla beraber kanama oluyormuşuz o kadar alıştım ki artık 1 haftadır bir şey yok acaba sorun mu var diye düşünüyorum
Allah akıl sağlığımızı korusun ne diyeyimBazen benimde 1-2 gün kesiliyor bende bişey oldu diye korkuyorum artık alışmışız
Çok teşekkür ederim içim rahatladıBenim de var, başlarda da vardı ama arttı gibi kontrolüm vardı bugün normal dedi doktorum 15+3üm
AminnnnAllah akıl sağlığımızı korusun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?