2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaş riski kaç çıktı? Ben ikili testi olmadan önce doktorum fetali önerdi çünkü yaş yüksek bende. İkilide yaş riski 70 küsürlerde çıktı diğerleri normal. Doktor değerlerin iyi dedi. Fetali de yaptırdım bilmiyorum herkes bişey söyledi ne olur olmaz diye yaptırdım.

Canım ben duydum erkek diye beklerlerken kız geleni. Göbek kordonunu pipi sanan oluyormuş. Bilmiyorum belki artık makinalar gelişti daha nettir görüntü ama duydum yani. Yakında instada bir gönderi ardı hatta aylarca erkek beklemişler ama kız doğmuş. Bilmiyorum benim doktorumda kıza benzetti ama hayırlısı sağlıkla doğsun tek dileğimiz o. Cinsiyeti sadece bişeyler alacağımız için bilmek istiyoruz. Herşey ateş pahası, bebek ürünlerinin çoğuda cinsiyete göre rengi veya şekli.

nette bulursan özelden banada link at canm. Normal evdeki köşe yastıkları olur mu acaba ?
Atarım elbette. Bende kanapenin büyük yastıklarını mı denesem diyorum olmazsa küçükler de var. Boşa masraf yapmak istemiyorum ama bir çözüm şart. Son 3 ay sanıyırum yatmamızda sıkıntı olacak.

nette bulursan özelden banada link at canm. Normal evdeki köşe yastıkları olur mu acaba ?
Bak bunları buldum linkte atayım ama arkadaşlar da merak edebilir diye ekran görünütüsü ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220514-121332_Chrome.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220514-121316_Chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Elim kolum kalkmıyor sürekli yorgun ve halsizim ne zaman geçecek bu ? Birşeyler yiyemiyorum açım ama canım istemiyor midem bulanıyor

Kızlar merhaba ben dün dayanamayıp perinatologa gittim bebeğin herşeyine baktı herşeyi normal kalbi iyi gelişim iyi sadece kistik yapı göründü kafasında mi boynunda mı bilemedim. 6.7 m muhtemelen geçer takip edersin dedi içimi ferahlatti ama doktora sormayı unuttum bunun bebeğe zararı olurmu diye bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba

Gaviscon şurup içiyorum ben sabah akşam direk kesiyor yanmayı.
Evet bu da aklımda alıcam bugün eczanesen
inşallah işe yarar bende de
bebeğe bir zararı yok sanırım dr sormamış olcam ama dayanılacak gibi değil
Midemde ateşten bir top var gibi

Elim kolum kalkmıyor sürekli yorgun ve halsizim ne zaman geçecek bu ? Birşeyler yiyemiyorum açım ama canım istemiyor midem bulanıyor
Benimde aynı evde işleri eşimle yapıyoruz bulantı geçmiyo bir türlü ama inan hiçbir önemi yok bebeklerimiz sağlıklı olsunda bugünler gelir geçer hatta özleriz bile

Ben çoktandır hissediyorum. Doktora da sordum ikinci gebelikte olabilir dedi.

Benimde aynı evde işleri eşimle yapıyoruz bulantı geçmiyo bir türlü ama inan hiçbir önemi yok bebeklerimiz sağlıklı olsunda bugünler gelir geçer hatta özleriz bile
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…