- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Benimde çok oluyor doktor normal dediMerabalar yeni takip etmeye başladım bende burayıbugün tam 15+0 olduk benimde kasıklarımda çok ağrım oluyo bu aralar neden acaba normal midir
Başladın mı alışverişlereAminnnn
Başlarda da vardı ama son 1 haftadır arttı bazen oturup kalkarken yürürken çok zorluyor korkmuştum bende çok teşekkür ederimBenimde çok oluyor doktor normal dedi
14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bendeMerabalar yeni takip etmeye başladım bende burayıbugün tam 15+0 olduk benimde kasıklarımda çok ağrım oluyo bu aralar neden acaba normal midir
Evet benimde kasıklar ve alt karın kısmı üşütmüş de olabilirsin oda etkiliyo yeni atlattım bende ondan kalmış olabilir14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bende
Bende hamile olduğumu ogrendigimden beri hep kasik ağrısı çekiyorum alistm artık denebilir buna14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bende
Evet ara ara genital bölgede de agrı var ama bunların hepsi normal dedi doktorum o yönden için rahat ya hiç iş yapmıyordum ev artık battı eşim yapıyor ama ne kadar nereye kadar balkonlar camlar leş camdan bakasım gelmiyor o derece olmuş hep yağmur yağmur mahvoldu camlar pazartesi günü balkonu yıkadım da sıcak suyla da yıkadım aslında ama orada galiba üşüttümEvet benimde kasıklar ve alt karın kısmı üşütmüş de olabilirsin oda etkiliyo yeni atlattım bende ondan kalmış olabilir
Evet bende alıştımBende hamile olduğumu ogrendigimden beri hep kasik ağrısı çekiyorum alistm artık denebilir buna
Yok canım ben daha hiç bişey almadım ya cinsiyetlerini bekliyorumBaşladın mı alışverişlere
Bende öyleydim bi süredir hic ellemedim evi artık facia durumdaydı dediğin gibi eşim yardım ediyo ama nereye kadar dün temizlik yaptım artık mecbur yüksek ihtimalle yorduk da kendimizi fark etmedenEvet ara ara genital bölgede de agrı var ama bunların hepsi normal dedi doktorum o yönden için rahat ya hiç iş yapmıyordum ev artık battı eşim yapıyor ama ne kadar nereye kadar balkonlar camlar leş camdan bakasım gelmiyor o derece olmuş hep yağmur yağmur mahvoldu camlar pazartesi günü balkonu yıkadım da sıcak suyla da yıkadım aslında ama orada galiba üşüttüm
Benimde aynı şekilde canım hatta dün baya ağrıyodu bol bol yttım bugün daha az şükürBaşlarda da vardı ama son 1 haftadır arttı bazen oturup kalkarken yürürken çok zorluyor korkmuştum bende çok teşekkür ederim
Ben sordum da kullanıyorum. Perinatologa gidiyorum içim rahat o yüzden. Karnın büyüdükçe o da yetmeyecek başka ilaca geçeriz dedi direk. Benim de öyleydi hiç bulantı yaşamadım ama mide yanması gece uykumdan bile uyandırıyordu şurup çok iyi geliyor. Gaviscon bağırsaklarda emilim olmadan atılan bir şurup diye biliyorum hamile olmadan önce de kullanıyordum arada.Evet bu da aklımda alıcam bugün eczanesen
inşallah işe yarar bende de
bebeğe bir zararı yok sanırım dr sormamış olcam ama dayanılacak gibi değil
Midemde ateşten bir top var gibi
Haklısın dün biraz bakınalım dedik en uygun 3 lü zıbın 180 tlCanım ben duydum erkek diye beklerlerken kız geleni. Göbek kordonunu pipi sanan oluyormuş. Bilmiyorum belki artık makinalar gelişti daha nettir görüntü ama duydum yani. Yakında instada bir gönderi ardı hatta aylarca erkek beklemişler ama kız doğmuş. Bilmiyorum benim doktorumda kıza benzetti ama hayırlısı sağlıkla doğsun tek dileğimiz o. Cinsiyeti sadece bişeyler alacağımız için bilmek istiyoruz. Herşey ateş pahası, bebek ürünlerinin çoğuda cinsiyete göre rengi veya şekli.
Ya ben geç bile kalmışım hissetmekle demek kiBen çoktandır hissediyorum. Doktora da sordum ikinci gebelikte olabilir dedi.
Oyyy yesinlerCivcivime patik ördümEki Görüntüle 3065736
Bende öyle bol bol dinleniyorum insallah geçer yakın zamandaBenimde aynı şekilde canım hatta dün baya ağrıyodu bol bol yttım bugün daha az şükür
fiyatı biraz pahalı geldi canım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?