2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merabalar yeni takip etmeye başladım bende burayı bugün tam 15+0 olduk benimde kasıklarımda çok ağrım oluyo bu aralar neden acaba normal midir
14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bende

14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bende
Evet benimde kasıklar ve alt karın kısmı üşütmüş de olabilirsin oda etkiliyo yeni atlattım bende ondan kalmış olabilir

Bende hamile olduğumu ogrendigimden beri hep kasik ağrısı çekiyorum alistm artık denebilir buna

Evet benimde kasıklar ve alt karın kısmı üşütmüş de olabilirsin oda etkiliyo yeni atlattım bende ondan kalmış olabilir
Evet ara ara genital bölgede de agrı var ama bunların hepsi normal dedi doktorum o yönden için rahat ya hiç iş yapmıyordum ev artık battı eşim yapıyor ama ne kadar nereye kadar balkonlar camlar leş camdan bakasım gelmiyor o derece olmuş hep yağmur yağmur mahvoldu camlar pazartesi günü balkonu yıkadım da sıcak suyla da yıkadım aslında ama orada galiba üşüttüm

Slm kizlar ben de perinatologtan geldim. Hersey yolundaymis cok şükür. Amniyosentez gereken bi durum yok ama fetal dna yaptirabilirsin dedi. Ben dusunmuyorum acikcasi.
Yuzde seksen kiz dedi cinsiyetine en basindan beri dogru hissediyomusum.
Bebegi besleyen sag damarimda kan akis hizi dusukmus. 20den sonra kan sulandirici baslayabiliriz bunun icin dedi. Dedim bn vertigodan zaten kullaniyorum. O.zmn sıkıntı yok iyi dedi.
Ama bu hafta bnm mide bulantim artti. Hatta bi de bogazim faranjit gibi. Cikarirken hep kanli geliyo. Bitse su bulantilar bi cok iyi olacak

Başladın mı alışverişlere
Yok canım ben daha hiç bişey almadım ya cinsiyetlerini bekliyorum
Ama ben hastane çantasını bile cinsiyeti ögrendiğim gibi hazırlamayı düşünüyorum 28. Haftadan sonra hazır ol dedi doktorum
Zaten ayaga kalkmam yasak hiç bebek alışverişindende anlamam kayınv. Ve görümcelerimde türkiyede olucak hazırlayıp kenara koyucam
Bebek arabasınıda cybex düşünüyorum onuda yakından alıcam

Bende öyleydim bi süredir hic ellemedim evi artık facia durumdaydı dediğin gibi eşim yardım ediyo ama nereye kadar dün temizlik yaptım artık mecbur yüksek ihtimalle yorduk da kendimizi fark etmeden

Evet bu da aklımda alıcam bugün eczanesen
inşallah işe yarar bende de
bebeğe bir zararı yok sanırım dr sormamış olcam ama dayanılacak gibi değil
Midemde ateşten bir top var gibi
Ben sordum da kullanıyorum. Perinatologa gidiyorum içim rahat o yüzden. Karnın büyüdükçe o da yetmeyecek başka ilaca geçeriz dedi direk. Benim de öyleydi hiç bulantı yaşamadım ama mide yanması gece uykumdan bile uyandırıyordu şurup çok iyi geliyor. Gaviscon bağırsaklarda emilim olmadan atılan bir şurup diye biliyorum hamile olmadan önce de kullanıyordum arada.

Haklısın dün biraz bakınalım dedik en uygun 3 lü zıbın 180 tl çok şaşırdık şimdi internetten favoriledim indirime girdikçe alacağım. Çocuğum maşallah kısmetli olacak hamile olduğumu duyan kız erkek demeden bişeyler alıyor ayarlamaya çalışıyor ben de renk ayrımı yapmayacağım işin açığı mavi de olup kızım giyebilir pembe de olup oğlum giyebilir. Ama tabi ki kızım olursa daha böyle süslü püslü eşyalar almak isterim. O yüzden bende bir an önce belli olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…