2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok pahalı evet, şaşırdık nereye bakacağımızı. Hadi kendimiz kendi ihtiyacımızı hallederiz ama bebeklerimiz kışa gelecek mecbur bol bol kalın giysi battaniye vs şart. Şimdilik renk önemli olmayan veya anne için gereken şeyleri alalım diyoruz. Çıtçıtlı atlet, ağız mendili, anne için bişeyler falan

Oo sen netleştirmişsin her şeyi bende tek bi iğne almadım bakalım ne yapacam

Bende öyleydim bi süredir hic ellemedim evi artık facia durumdaydı dediğin gibi eşim yardım ediyo ama nereye kadar dün temizlik yaptım artık mecbur yüksek ihtimalle yorduk da kendimizi fark etmeden
Aynen bugünde mutfaktayım ocağım batmış eşim hep pratik şeyler yapınca üşten silmiş geçmiş dedim ona yarın genel temizlik yapacaz beraber

Oo sen netleştirmişsin her şeyi bende tek bi iğne almadım bakalım ne yapacam
Bi bebek arabasını netleştirdim canım
Onuda kullananlar çok memnunmuş modelide hosuma gitti ona karar verdim
Ama hemen cinsiyetleri belli olsada alışveriş yapsam diye bekliyorum

Bi bebek arabasını netleştirdim canım
Onuda kullananlar çok memnunmuş modelide hosuma gitti ona karar verdim
Ama hemen cinsiyetleri belli olsada alışveriş yapsam diye bekliyorum
Ben daha neyden ne kadar alsam ona bile karar veremedim yenidoğan 0 3 3-6 çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor zaten
Bende bi cinsiyet belli olsa hami hafiften bir şeyler almak istiyorum artık bakalım nasip
Bir sonraki randevunde belli olur mu cinsiyetler ?

Evet canım senin artık kesin belli olur
Ben ilk pusetleri alirim 3 tane oldugu icin pusetleride ona gore cok pahali oluyor o aradan bi ciksin gerisi kolay

Arabayla puset yok mu
Valla senin masraf saha fazla
Yani o bebek arabasi kismini bi halletsem tamam demek istedim canim
Aynen ya bide bi ikiz arabasi bi tek araba almayi dusunuyorum dahada pahaliya geliyo Allah kolaylik versin hepimize

Yani o bebek arabasi kismini bi halletsem tamam demek istedim canim
Aynen ya bide bi ikiz arabasi bi tek araba almayi dusunuyorum dahada pahaliya geliyo Allah kolaylik versin hepimize
3 ler için istediğin gibi araba yok mu anamm olsa da zor olur ha sana gezmeye gitmekte zor olacak ama çok zevkli
Amin amin

3 ler için istediğin gibi araba yok mu anamm olsa da zor olur ha sana gezmeye gitmekte zor olacak ama çok zevkli
Amin amin
Canim ucuz arabalarida varda asiri cirkinler ya birde ucuz anneleride genelde bi ikiz bi tek arabasi tavsiye ediyorlar zaman üçüyle birden çıkamıyomussun dısarı
Ama bi aparat buldum iki aynı model arabayı birleştire biliyomussun bi tanede ondan alıcam

Hadi hayırlısı ben daha hangisini alacam bilmiyorum

Ben de hiç bir şey almadım büyük eşyaları almak istiyorum aslında çok masraflı olacak iki bebek olduğu için ama yazın Temmuz ayında taşınacağız hiç buraya yük yapmak istemiyorum bu sefer de çok mu geç kalırım bilmiyorum ya. İçimde de ikiz olduğu için hep bir korku var o yüzden de alamıyorum heralde. Belki kıyafetleri almaya başlarım bir kaç hafta sonra.

Bence bebek arabasını felan alabilirsin canım
bende tasınıcagım için bebek odası almıycam şu küçük anneyanıbeşikleri varya üç tane ondan alıcam
yasındıgımda bebek odası alırım diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin inşallah canım herşey bu kadar pahaliyken almaya başlamak en iyisi

Tek zorluğu biz cekmemeliyiz babalarda alışsın simdiden yardıma
Valla benimkinden yarım beklemek mümkün değil hele doğum olduğu aylarda yüzünü görebilirsem iyi ful çalışıyor o dönemlerde çünkü
Sağlık olsun ya hallederiz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…