- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
İnşallah canımBende öyle bol bol dinleniyorum insallah geçer yakın zamanda
Şifa olsunAyy denerim mutlaka teşekkür ederim
Çok pahalı evet, şaşırdık nereye bakacağımızı. Hadi kendimiz kendi ihtiyacımızı hallederiz ama bebeklerimiz kışa gelecek mecbur bol bol kalın giysi battaniye vs şart. Şimdilik renk önemli olmayan veya anne için gereken şeyleri alalım diyoruz. Çıtçıtlı atlet, ağız mendili, anne için bişeyler falanHaklısın dün biraz bakınalım dedik en uygun 3 lü zıbın 180 tlçok şaşırdık şimdi internetten favoriledim indirime girdikçe alacağım. Çocuğum maşallah kısmetli olacak hamile olduğumu duyan kız erkek demeden bişeyler alıyor ayarlamaya çalışıyor ben de renk ayrımı yapmayacağım işin açığı mavi de olup kızım giyebilir pembe de olup oğlum giyebilir. Ama tabi ki kızım olursa daha böyle süslü püslü eşyalar almak isterim. O yüzden bende bir an önce belli olsun istiyorum.
Oo sen netleştirmişsin her şeyi bende tek bi iğne almadımYok canım ben daha hiç bişey almadım ya cinsiyetlerini bekliyorum
Ama ben hastane çantasını bile cinsiyeti ögrendiğim gibi hazırlamayı düşünüyorum 28. Haftadan sonra hazır ol dedi doktorum
Zaten ayaga kalkmam yasak hiç bebek alışverişindende anlamam kayınv. Ve görümcelerimde türkiyede olucak hazırlayıp kenara koyucam
Bebek arabasınıda cybex düşünüyorum onuda yakından alıcam
Aynen bugünde mutfaktayımBende öyleydim bi süredir hic ellemedim evi artık facia durumdaydı dediğin gibi eşim yardım ediyo ama nereye kadar dün temizlik yaptım artık mecbur yüksek ihtimalle yorduk da kendimizi fark etmeden
Bi bebek arabasını netleştirdim canımOo sen netleştirmişsin her şeyi bende tek bi iğne almadımbakalım ne yapacam
Ben daha neyden ne kadar alsam ona bile karar veremedim yenidoğan 0 3 3-6 çok karışıkBi bebek arabasını netleştirdim canım
Onuda kullananlar çok memnunmuş modelide hosuma gitti ona karar verdim
Ama hemen cinsiyetleri belli olsada alışveriş yapsam diye bekliyorum
Evet canım senin artık kesin belli olurBen daha neyden ne kadar alsam ona bile karar veremedim yenidoğan 0 3 3-6 çok karışıkher kafadan bir ses çıkıyor zaten
Bende bi cinsiyet belli olsa hami hafiften bir şeyler almak istiyorum artık bakalım nasip
Bir sonraki randevunde belli olur mu cinsiyetler ?
Arabayla puset yok muEvet canım senin artık kesin belli olur
Ben ilk pusetleri alirim 3 tane oldugu icin pusetleride ona gore cok pahali oluyor o aradan bi ciksin gerisi kolay
Yani o bebek arabasi kismini bi halletsem tamam demek istedim canimArabayla puset yok mu
Valla senin masraf saha fazla
3 ler için istediğin gibi araba yok mu anamm olsa da zor olur ha sana gezmeye gitmekte zor olacakYani o bebek arabasi kismini bi halletsem tamam demek istedim canim
Aynen ya bide bi ikiz arabasi bi tek araba almayi dusunuyorum dahada pahaliya geliyoAllah kolaylik versin hepimize
Canim ucuz arabalarida varda asiri cirkinler ya3 ler için istediğin gibi araba yok mu anamm olsa da zor olur ha sana gezmeye gitmekte zor olacakama çok zevkli
Amin amin
Hadi hayırlısı ben daha hangisini alacam bilmiyorumCanim ucuz arabalarida varda asiri cirkinler yabirde ucuz anneleride genelde bi ikiz bi tek arabasi tavsiye ediyorlar zaman üçüyle birden çıkamıyomussun dısarı
Ama bi aparat buldum iki aynı model arabayı birleştire biliyomussun bi tanede ondan alıcam
Cybex bak istersen modelide çok güzel hemde çok rahatmışHadi hayırlısı ben daha hangisini alacam bilmiyorum
Not aldım canım bakarımCybex bak istersen modelide çok güzel hemde çok rahatmış
Ben de hiç bir şey almadım büyük eşyaları almak istiyorum aslında çok masraflı olacak iki bebek olduğu için ama yazın Temmuz ayında taşınacağız hiç buraya yük yapmak istemiyorum bu sefer de çok mu geç kalırım bilmiyorum ya. İçimde de ikiz olduğu için hep bir korku var o yüzden de alamıyorum heralde. Belki kıyafetleri almaya başlarım bir kaç hafta sonra.Yok canım ben daha hiç bişey almadım ya cinsiyetlerini bekliyorum
Ama ben hastane çantasını bile cinsiyeti ögrendiğim gibi hazırlamayı düşünüyorum 28. Haftadan sonra hazır ol dedi doktorum
Zaten ayaga kalkmam yasak hiç bebek alışverişindende anlamam kayınv. Ve görümcelerimde türkiyede olucak hazırlayıp kenara koyucam
Bebek arabasınıda cybex düşünüyorum onuda yakından alıcam
Bence bebek arabasını felan alabilirsin canımBen de hiç bir şey almadım büyük eşyaları almak istiyorum aslında çok masraflı olacak iki bebek olduğu için ama yazın Temmuz ayında taşınacağız hiç buraya yük yapmak istemiyorum bu sefer de çok mu geç kalırım bilmiyorum ya. İçimde de ikiz olduğu için hep bir korku var o yüzden de alamıyorum heralde. Belki kıyafetleri almaya başlarım bir kaç hafta sonra.
Allah kolaylık versin inşallah canım herşey bu kadar pahaliyken almaya başlamak en iyisiAl ence bebek arabasını felan alabilirsin canım
bende tasınıcagım için bebek odası almıycam şu küçük anneyanıbeşikleri varya üç tane ondan alıcam
yasındıgımda bebek odası alırım diye düşünüyorum
Tek zorluğu biz cekmemeliyiz babalarda alışsın simdiden yardımaAynen bugünde mutfaktayımocağım batmış eşim hep pratik şeyler yapınca üşten silmiş geçmiş dedim ona yarın genel temizlik yapacaz beraber
Valla benimkinden yarım beklemek mümkün değil hele doğum olduğu aylarda yüzünü görebilirsem iyiTek zorluğu biz cekmemeliyiz babalarda alışsın simdiden yardıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?