2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam sana senın üç bebişin var haliyle bizim düşündüğümüz üç katı düşünüyorsun. İnan bana google girme araştırma cumartesi günü öyle bir baş ağrım vardı ki google göre ben gebelik zehirlenmesi yaşıyordum ama doktor çokta alakasız bir şey söyledi. Google gerçekten bazen yararlı ama bazen de gereksiz bilgiyle dolu. Sen yalnızsın anladığım kadarıyla aklın hep bebişler de haliyle ama en kötü zamanı geçirdik şimdi daha sağlıklılar daha dirençliler öyle düşün. Onlar senin hissettiğin her şeyi hissediyor film izle sakin müzikler dinle kafanı dağıt kendini harap etme.

Benim aile hekimim de bırak dedi. Herşeyin fazlası zarar. Etki etmez zaten artık demişti.

canım ben doktora sormuştum bunu omepa önerdi multivitamin omega 3 için ama içinde folik asit de var bırakmayacak mıydık demiştim zararı olan bişey değil vücut depolamıyor zaten miktarı az dedi
Bazı doktorlar fazlası idararla atılıyor diye veriyor demek ki. ben de sordum doktoruma bakalım ne diyecek. ama çoğunluk kullanılıyor

Merhaba kızlar fetal dna sonucuna göre cinsiyetin yanlış çıkma ihtimali olur mu hiç duydunuz mu? Benim sonucumda Y kromozomuna rastlanmıştır çıkmıştı bir kız bir erkek olarak biliyordum ayrıntılı ultrasona göre 10gün önce öyle demişlerdi. bugün 15haftayı bitirdik randevum vardı ikisi de kız gibi görüyorum dedi doktor ısrarla hiç çıkıntı yok falan dedi. Tam da erkek olan kesin diye bişeyler alacaktım artık kız olan kesin kız kıyafetini alayım bari diyorum neye inanacağım bilemedim

alayım o zaman.. hep kendime alıyorum ne biçim anayım hamile taytı bol tişört çok aldım
al canım herkes memnun kalmış, bende gecelik alcam kendime hastanede giyerim elbise gibi iyi olur pamuklu, daha emzirme aleti ile emzirme sütyeni alcam,,

Allah kolaylık versin. Zor gerçekten. Ama berebileceğin bir şeyler vardır muhakkak. Bütün gün evde tek başına zor. Ben hafta içi okula gelince nefes alıyorum valla. Zaman geçiyor. Kurmaya vakit bulamıyorum Yoksa kurguda çok iyiyimdir

Aaa nasıl Bence fetal dna kromozoma göre olduğu için o kesindir. Ultrasonda yanılma payı olabilir bence

Aslında evimin bahçesi var çıkmak istiyorum
Ama psikolojim o kadar etkilenmişki evden çıkınca kanamam olucak diye korkuyorum

Evet canım burda çok vakit geçiriyorum
Ufacık bişeyde araştırmaya giriyorum hemen
Kitap okuyorum yaşadıgım ülkenin diline çalısıyorum ama kafamı veremiyorum bi türlü
Ben evde durmaktan asla sıkılmazdım çünkü hergün ev işimi yapardım zaten evden iş yapıyordum
Farklı tarifler tatlılar denerdim yine ders çalısırdım sıkılmaya vaktim olmazdı
Ama şimdi ayaga kalkmamda yasak
Yoksa bende burada ve googleda çok vakit geçirdiğimin farkındayım

Evet canım bende kendime sınır koydum artık hiçbirşeyi internette araştırmıycam
Doktora gidene kadar dayanıcam
Dediklerini yapıcam inşallah canım

Ben hala Momvital mutlivitamin ve midem kaldırırsa d vitamini içiyorum. Henüz mide bulantılarım devam ettiğinden omega vermedi, Demire de başlamadık. Benim de kafam karışıyor hep, neden demire başlamadık diye.

bana da omega vermedi sordum cevaplayacak. demire başlattı neden başlattı erken diyorum ben de tam tersi. demek ne yaparlarsa sorgulama eğilimindeyiz bu süreçte :)

canım bu depend sezeryanda da kullanılıyor mu biliyor musun
tabiiki kullanılıyor. benim ilk doğumum sezeryandı ilk zamanlar kanaman fazla oluyor o anlarda çok iyi oluyor. özellikle kenarlarından yırtılması büyük kolaylık eğilmek zorunda kalmıyosun. sonra hafifleyince kanaman pede geçiyosun

Bence fetal dna yanlış çıkmaz ultrasonun yanılma payı daha yüksek, mesela 9 ay boyunca yanlış söylenen bile oluyo

Evet canım bende kendime sınır koydum artık hiçbirşeyi internette araştırmıycam
Doktora gidene kadar dayanıcam
Dediklerini yapıcam inşallah canım
Canım seni çok iyi anlıyorum o lekelenmeler bir şey olmayacağından emin olsan bile öyle can sıkıyor ki, kahverengi lekelenmelerden sonra ben artık telefonun ışığıyla falan bakıyordum peçeteye ama Allah’a güven ona sığın ona emanet et bebekleri İnan elimizden bir şey gelmiyor stres de onları etkiliyor , hiç kanama olmadan bebek kaybeden ya da çok kanaması olup kaybeTmeyen o kadar çok insan var ki inşallah her şey çok güzel olacak

Ay canım yeminle ben ya artık rengi bile ayırt edemeyip flashla bakıyorum bazen google dan rengi açıp kıyaslıyorum
Ben kahverengi lekelenmeden asla sikayet etmedim krengine dönünce sükür ediyorum kırmızı veya pembe olunca zor oluyor rabbim kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…