2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar ben biraz garibim.3 gündür demir ve vitaminlerini içiyorum.bugunlerde kendimi garip hissediyorum sürekli açım sanki şekerim düşüyormuş gibi iki dk yeme isteğim kesilmiyor demir ilacı yapıyor olabilir mi.yedikce acikiyorum sanki

Canım ben seni çok iyi anlıyorum bir de sen uzaktasın gurbettesin çok zor gerçekten. Ben de kanama alanından dolayı 1 ay rapor aldım. Ben de çoğunlukla evdeyim anca haftasonu biraz çıkıyorum. Evde ev işi de yapamıyorsun ya da başka bir şey ile de kendini oyalaman zor oluyor çünkü insanın psikolojisi hobiye ya da başka bir şeye vakit ayıracak kadar yerinde olmuyor. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu tür yerlerde ya da Google da çok vakit geçirdikçe insan daha kötü oluyor, olmayacak şeyleri kafasında kuruyor. Bahçen varmış ne güzel, çık bahçene temiz hava gerçekten iyi geliyor. Biraz güneş alırsın güneş de insanın psikolojisini çok olumlu etkiliyor. Kendine güzel bir dizi aç en azından bir şeyler izlemek daha kolay geliyor insana bu süreçte. Çoğu kişinin kanaması oluyor o kadar normal ki bu. Bir de senin 3 tane bebişin var onlar da kendine yer açmak istiyorlar, büyüyorlar o yüzden her kanamada olumsuz düşünme bak bu zamana kadar geldin en riskli zamanlar geçti sayılır bunları düşün kendini motive et

Canım seni çok iyi anlıyorum İnan ben de zaman geçiremiyorum bugün raporum bir ay daha uzatıldı çok sıkıcı oluyor ev çünkü dikkat etmeye çalışıyoruz yoksa tabiki evde bi mutfağa girsek ya da temizlik yapabilsek zaman geçecek insan yattığı yerden ancak telefona bakabiliyor ya da kitap okuyabiliyor. Ben de Türkiye’de de olsam 15saatlik gurbetteyim kimsem yok burda. akşam eşim gelsin diye dakika sayıyorum bugün neler oldu her şeyi anlat diyorum farklı bişeyler duymak için bebeklerimiz iyi olsun sayılı günler elbet geçecek onlar için çok çabaladık inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerine sağlıcakla kavuş inan bende aynı durumdayım baştan beri bitmedi lekeler kanamalar psikolojik olarak insan yıpranıyor ama geçecek inşallah bu günler kavuşacağız bebeişlerimize hiç kötü düşünme

Sağlıkla gelsin. Ben de kız beklerken erkek dedi doktor. Ama evlat işte onun orada olduğunu bilmek bile harika bir duygu.

Korkma kanamanın onunla ilgisi yok ki. Ağır iş yapmayacaksin sonuçta. Bir nefes alacaksın.
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize
bu durumu sıkıntılarımı bi tek sizinle pylaşabildiğim için sizin mesajlarınız benim için çok değerli
Beni anlamanız beni çok mutlu etti

Hayırlı olsun Genetik test dediğiniz fetal DNA mı? Neden test yaptırmıştınız acaba?

Sağlıkla gelsin. Ben de kız beklerken erkek dedi doktor. Ama evlat işte onun orada olduğunu bilmek bile harika bir duygu.
ben de erkek istersen kendimi inandırmışken kız olmasına bile çok çok sevindim demek ne olsa farketmiyor bize yeter ki sağlıkla gelsinler :)

Hayırlı olsun Genetik test dediğiniz fetal DNA mı? Neden test yaptırmıştınız acaba?
teşekküler :) ikili testte riskli çıkarsa strese girmeleyelim diye yaptırdım çünkü etrafta da duyuyordum ikili test riskli çıkıp boşuna strese girenleri. sonra sağlıklı oluyor genelde sonuçta tarama testi. ben biraz heyecanlı pinpirikli olduğumdan yaptırdım. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.

Kacinci haftaydi sizin?Benim henuz yok ama ilk hamileligimde gobek deliginden asagisiydi ustunu hic duymadim :)
Sata göre 12+6 günlük şuan ama benim göbüşüm çıktı Kilo değil 60 kilo ile hamile kaldım 63 kilo oldum şu an da 61 kiloyum ve hamile olduğum bariz belli oluyor

B Beklenmedikcevap canm benm mesajlarını şimdi okudum. Kendini lütfen yıpratma bunun için sen üç bebiş tasiyorsun bedenimiz bir bebeğe ne tepkiler veriyor üç taneye tepki vermemesi garip olurdu. Benm ebe velim bir kızı doğurana kadar hep yattı olabilir bunlar. Kendini üzme zor olani çoktan atlattın artık tutundular biraz vücudunun canına okuyarak büyüme dönemine girdiler kanama çatlaklar kasık ağrıları görmezden gelmen gereken en normal şeyler sadece kendine ufak uğraşlar bulman lazm evde insan gerçekten çok sıkılıyor hele çalışan biri için çok daha zor bende evdeym napicagimi şaşıyorum dizi film vs bakıyorum kitap okuyorum ama tabi her gün yeni biseyler de kaynak gerekiyor bahçen varmış ne güzel bol bol bahçede keyif yap açık hava sana iyi gelir

Yaaa ne güzel maşallah gözün Aydın olsun o zaman ilk erkek bebeğin pipisi değil testisleri mi oluşuyor

Slm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii

Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah kız evlat öz evlat

Yaaa ne güzel maşallah gözün Aydın olsun o zaman ilk erkek bebeğin pipisi değil testisleri mi oluşuyor
Eş zamanlı sanırım ama pipi direkt çıkıntı halinde oluşmuyor diye biliyorum testis ariyor doktorlar testis pipiden daha büyük oluyo bebeklerde ben aserme yaşamadım bulantı yaşamadım cildime parlaklik geldi erkek heralde diye gittik kız dedi

Hastaneden geldim ikili taramayı yaptırdım çok şükür her yolunda kan 1 hafta sonra çıkacakmış.Yalnız plasenta rahim ağzını kapatmış kanamalarım bu yüzdenmiş içeride 17x12 mm hematom mevcut.Kızımda da olmuştu plasenta previa ama 17. haftada yukarı çıkmıştı bakalım bu kaçıncı haftada çıkacak yukarı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…