- 17 Mart 2022
- 2.735
- 2.281
- 83
- 40
Canım ben seni çok iyi anlıyorum bir de sen uzaktasın gurbettesin çok zor gerçekten. Ben de kanama alanından dolayı 1 ay rapor aldım. Ben de çoğunlukla evdeyim anca haftasonu biraz çıkıyorum. Evde ev işi de yapamıyorsun ya da başka bir şey ile de kendini oyalaman zor oluyor çünkü insanın psikolojisi hobiye ya da başka bir şeye vakit ayıracak kadar yerinde olmuyor. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu tür yerlerde ya da Google da çok vakit geçirdikçe insan daha kötü oluyor, olmayacak şeyleri kafasında kuruyor. Bahçen varmış ne güzel, çık bahçene temiz hava gerçekten iyi geliyor. Biraz güneş alırsın güneş de insanın psikolojisini çok olumlu etkiliyor. Kendine güzel bir dizi aç en azından bir şeyler izlemek daha kolay geliyor insana bu süreçte. Çoğu kişinin kanaması oluyor o kadar normal ki bu. Bir de senin 3 tane bebişin var onlar da kendine yer açmak istiyorlar, büyüyorlarEvet canım burda çok vakit geçiriyorum
Ufacık bişeyde araştırmaya giriyorum hemen
Kitap okuyorum yaşadıgım ülkenin diline çalısıyorum ama kafamı veremiyorum bi türlü
Ben evde durmaktan asla sıkılmazdım çünkü hergün ev işimi yapardım zaten evden iş yapıyordum
Farklı tarifler tatlılar denerdim yine ders çalısırdım sıkılmaya vaktim olmazdı
Ama şimdi ayaga kalkmamda yasak
Yoksa bende burada ve googleda çok vakit geçirdiğimin farkındayım
Canım seni çok iyi anlıyorum İnan ben de zaman geçiremiyorum bugün raporum bir ay daha uzatıldı çok sıkıcı oluyor ev çünkü dikkat etmeye çalışıyoruz yoksa tabiki evde bi mutfağa girsek ya da temizlik yapabilsek zaman geçecek insan yattığı yerden ancak telefona bakabiliyor ya da kitap okuyabiliyor. Ben de Türkiye’de de olsam 15saatlik gurbetteyim kimsem yok burda. akşam eşim gelsin diye dakika sayıyorum bugün neler oldu her şeyi anlat diyorum farklı bişeyler duymak içinEvet canım burda çok vakit geçiriyorum
Ufacık bişeyde araştırmaya giriyorum hemen
Kitap okuyorum yaşadıgım ülkenin diline çalısıyorum ama kafamı veremiyorum bi türlü
Ben evde durmaktan asla sıkılmazdım çünkü hergün ev işimi yapardım zaten evden iş yapıyordum
Farklı tarifler tatlılar denerdim yine ders çalısırdım sıkılmaya vaktim olmazdı
Ama şimdi ayaga kalkmamda yasak
Yoksa bende burada ve googleda çok vakit geçirdiğimin farkındayım
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerine sağlıcakla kavuş inan bende aynı durumdayım baştan beri bitmedi lekeler kanamalar psikolojik olarak insan yıpranıyor ama geçecek inşallah bu günler kavuşacağız bebeişlerimize hiç kötü düşünmeYine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
Korkma kanamanın onunla ilgisi yok ki. Ağır iş yapmayacaksin sonuçta. Bir nefes alacaksın.Aslında evimin bahçesi var çıkmak istiyorum
Ama psikolojim o kadar etkilenmişki evden çıkınca kanamam olucak diye korkuyorum
Sağlıkla gelsin. Ben de kız beklerken erkek dedi doktor. Ama evlat işte onun orada olduğunu bilmek bile harika bir duygu.Kızım olacakmış arkadaşlar genetik test sonucu geldi. erkek istememe rağmen mutlu oldum çok :) sizin de hayırlısıyla gönlünüzden geçen olsun.Pasha22 ilk prensese benziyor demiştin 8. haftalarda hatta üzülmüştüm ilk. sağlıkla gelsin minnoşlar :)
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah bebeklerine sağlıcakla kavuş inan bende aynı durumdayım baştan beri bitmedi lekeler kanamalar psikolojik olarak insan yıpranıyor ama geçecek inşallah bu günler kavuşacağız bebeişlerimize hiç kötü düşünme
Korkma kanamanın onunla ilgisi yok ki. Ağır iş yapmayacaksin sonuçta. Bir nefes alacaksın.
Canım seni çok iyi anlıyorum İnan ben de zaman geçiremiyorum bugün raporum bir ay daha uzatıldı çok sıkıcı oluyor ev çünkü dikkat etmeye çalışıyoruz yoksa tabiki evde bi mutfağa girsek ya da temizlik yapabilsek zaman geçecek insan yattığı yerden ancak telefona bakabiliyor ya da kitap okuyabiliyor. Ben de Türkiye’de de olsam 15saatlik gurbetteyim kimsem yok burda. akşam eşim gelsin diye dakika sayıyorum bugün neler oldu her şeyi anlat diyorum farklı bişeyler duymak içinbebeklerimiz iyi olsun sayılı günler elbet geçecek onlar için çok çabaladık inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim
Kızlar çok teşekkür ederim hepinizeCanım ben seni çok iyi anlıyorum bir de sen uzaktasın gurbettesin çok zor gerçekten. Ben de kanama alanından dolayı 1 ay rapor aldım. Ben de çoğunlukla evdeyim anca haftasonu biraz çıkıyorum. Evde ev işi de yapamıyorsun ya da başka bir şey ile de kendini oyalaman zor oluyor çünkü insanın psikolojisi hobiye ya da başka bir şeye vakit ayıracak kadar yerinde olmuyor. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu tür yerlerde ya da Google da çok vakit geçirdikçe insan daha kötü oluyor, olmayacak şeyleri kafasında kuruyor. Bahçen varmış ne güzel, çık bahçene temiz hava gerçekten iyi geliyor. Biraz güneş alırsın güneş de insanın psikolojisini çok olumlu etkiliyor. Kendine güzel bir dizi aç en azından bir şeyler izlemek daha kolay geliyor insana bu süreçte. Çoğu kişinin kanaması oluyor o kadar normal ki bu. Bir de senin 3 tane bebişin var onlar da kendine yer açmak istiyorlar, büyüyorlaro yüzden her kanamada olumsuz düşünme bak bu zamana kadar geldin en riskli zamanlar geçti sayılır bunları düşün kendini motive et
Hayırlı olsunKızım olacakmış arkadaşlar genetik test sonucu geldi. erkek istememe rağmen mutlu oldum çok :) sizin de hayırlısıyla gönlünüzden geçen olsun.Pasha22 ilk prensese benziyor demiştin 8. haftalarda hatta üzülmüştüm ilk. sağlıkla gelsin minnoşlar :)
ben de erkek istersen kendimi inandırmışken kız olmasına bile çok çok sevindim demek ne olsa farketmiyor bize yeter ki sağlıkla gelsinler :)Sağlıkla gelsin. Ben de kız beklerken erkek dedi doktor. Ama evlat işte onun orada olduğunu bilmek bile harika bir duygu.
teşekküler :) ikili testte riskli çıkarsa strese girmeleyelim diye yaptırdım çünkü etrafta da duyuyordum ikili test riskli çıkıp boşuna strese girenleri. sonra sağlıklı oluyor genelde sonuçta tarama testi. ben biraz heyecanlı pinpirikli olduğumdan yaptırdım. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.Hayırlı olsunGenetik test dediğiniz fetal DNA mı? Neden test yaptırmıştınız acaba?
Çok teşekkür ederim bende alayım bari gerek olur belkicanım doğumdan sonra kanamalar oluyo o yüzden çok rahat oluyo..kardeşimde kullanmıştı ordan biliyorum
Sata göre 12+6 günlük şuan ama benim göbüşüm çıktıKacinci haftaydi sizin?Benim henuz yok ama ilk hamileligimde gobek deliginden asagisiydi ustunu hic duymadim :)
Yaaa ne güzel maşallahKızlar kontrolden çıktım şimdi. Yüksek ihtimalle kız dedi doktor bacak arasında testise dair bir oluşum göremedik 14.haftada oluşması lazımdı dediikili test sonuçlarım da risksiz geldi çok şükür. Papatyamelo tabloya ekleyebilirsin.
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahKızım olacakmış arkadaşlar genetik test sonucu geldi. erkek istememe rağmen mutlu oldum çok :) sizin de hayırlısıyla gönlünüzden geçen olsun.Pasha22 ilk prensese benziyor demiştin 8. haftalarda hatta üzülmüştüm ilk. sağlıkla gelsin minnoşlar :)
Eş zamanlı sanırım ama pipi direkt çıkıntı halinde oluşmuyor diye biliyorum testis ariyor doktorlar testis pipiden daha büyük oluyo bebeklerdeYaaa ne güzel maşallahgözün Aydın olsun o zaman ilk erkek bebeğin pipisi değil testisleri mi oluşuyor
sağol canım :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımAllah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallahkız evlat öz evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?