Arkadaşıma 5 ay boyunca kız dedi ama bu hafta erkek oldugunu öğrendi malesefBence fetal dna yanlış çıkmaz ultrasonun yanılma payı daha yüksek, mesela 9 ay boyunca yanlış söylenen bile oluyo
yaşdan dolayıdır kendini üzme kötüyü düşünüp başına çağırma <3Slm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
bizim grupta kız bebe daha çok olacak gibiEş zamanlı sanırım ama pipi direkt çıkıntı halinde oluşmuyor diye biliyorum testis ariyor doktorlar testis pipiden daha büyük oluyo bebeklerdeben aserme yaşamadım bulantı yaşamadım cildime parlaklik geldi erkek heralde diye gittik kız dedi
Ay bende rapor almak için uğraşıp duruyorumCanım seni çok iyi anlıyorum İnan ben de zaman geçiremiyorum bugün raporum bir ay daha uzatıldı çok sıkıcı oluyor ev çünkü dikkat etmeye çalışıyoruz yoksa tabiki evde bi mutfağa girsek ya da temizlik yapabilsek zaman geçecek insan yattığı yerden ancak telefona bakabiliyor ya da kitap okuyabiliyor. Ben de Türkiye’de de olsam 15saatlik gurbetteyim kimsem yok burda. akşam eşim gelsin diye dakika sayıyorum bugün neler oldu her şeyi anlat diyorum farklı bişeyler duymak içinbebeklerimiz iyi olsun sayılı günler elbet geçecek onlar için çok çabaladık inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim
Riskli gebelikse veriyorlar aslında hemenAy bende rapor almak için uğraşıp duruyorum
Hala soru işaretleri var kafamda o kadar kabullenmiştim ki erkek bebeği. Ramzi teorisine göre erkekti skull teorisine göre kız dedilerbizim grupta kız bebe daha çok olacak gibi
Doktor yüksek ihtimalle kız dedi tam olarak nasıl yorum yapılıyor skull teorisindeErkek gibi canm
al benden de o kadar, rus çin japon tüm takvimler erkek dedi, bir kere bile midem bulanmadı, vucudumda hiç bir değişiklik yok aksine güzelleştiim ona rağmen doktor büyük ihtimalle kız dedi. inanamadım hala da inanamıyorumEş zamanlı sanırım ama pipi direkt çıkıntı halinde oluşmuyor diye biliyorum testis ariyor doktorlar testis pipiden daha büyük oluyo bebeklerdeben aserme yaşamadım bulantı yaşamadım cildime parlaklik geldi erkek heralde diye gittik kız dedi
Aynıyız tamamiyle bana da Rus takvimi kız dedi sadece. Diğer her şey erkek diyordu. Cildim parliyo saçlarım hızlı uzadi. Ama kalçadan kilo almaya başladım sadeceal benden de o kadar, rus çin japon tüm takvimler erkek dedi, bir kere bile midem bulanmadı, vucudumda hiç bir değişiklik yok aksine güzelleştiim ona rağmen doktor büyük ihtimalle kız dedi. inanamadım hala da inanamıyorum
Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdimHala soru işaretleri var kafamda o kadar kabullenmiştim ki erkek bebeği. Ramzi teorisine göre erkekti skull teorisine göre kız dediler
Bunu bekleyeceğine imkanın varsa fetal DNA yi yaptır canm çünkü 3lu tarama da net cevap vermicek seni bu sefer karından sıvı almaya zorlayacak.Slm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
Bana da sadece Rus erkek dedi. Gerisi hep kız dedi ama erkek gördü doktor. Demek ki bu Rusta var bir hikmetAynıyız tamamiyle bana da Rus takvimi kız dedi sadece. Diğer her şey erkek diyordu. Cildim parliyo saçlarım hızlı uzadi. Ama kalçadan kilo almaya başladım sadece
12.hafta ultrason görüntüleri var mı kafa yapısı falan aynıdir muhtemelenBenim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
11 hafta bu ben bunu gördüğümde kesin erkek dedim12.hafta ultrason görüntüleri var mı kafa yapısı falan aynıdir muhtemelen
11 hafta bu ben bunu gördüğümde kesin erkek dedim
ben anlamam zaten genelde öyle ilk baktığımda içime doğan neyse o
Kanaman mı oldu senin yine canımÇok teşekkür ederim
Tek ihtiyacım olan dua
Bana dua edersen çok sevinirim çok mutlu olurum
Evet dün gece tekrar pembeye döndüKanaman mı oldu senin yine canım
Teşekkür ederim canımB Beklenmedikcevap canm benm mesajlarını şimdi okudum. Kendini lütfen yıpratma bunun için sen üç bebiş tasiyorsun bedenimiz bir bebeğe ne tepkiler veriyor üç taneye tepki vermemesi garip olurdu. Benm ebe velim bir kızı doğurana kadar hep yattı olabilir bunlar. Kendini üzme zor olani çoktan atlattın artık tutundular biraz vücudunun canına okuyarak büyüme dönemine girdilerkanama çatlaklar kasık ağrıları görmezden gelmen gereken en normal şeyler sadece kendine ufak uğraşlar bulman lazm evde insan gerçekten çok sıkılıyor hele çalışan biri için çok daha zor bende evdeym napicagimi şaşıyorum dizi film vs bakıyorum kitap okuyorum ama tabi her gün yeni biseyler de kaynak gerekiyor bahçen varmış ne güzel bol bol bahçede keyif yap açık hava sana iyi gelir
Masallah darisi herkese :)Kızlar kontrolden çıktım şimdi. Yüksek ihtimalle kız dedi doktor bacak arasında testise dair bir oluşum göremedik 14.haftada oluşması lazımdı dediikili test sonuçlarım da risksiz geldi çok şükür. @Papatyamelo tabloya ekleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?