2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yaşdan dolayıdır kendini üzme kötüyü düşünüp başına çağırma <3

bizim grupta kız bebe daha çok olacak gibi

Ay bende rapor almak için uğraşıp duruyorum

al benden de o kadar, rus çin japon tüm takvimler erkek dedi, bir kere bile midem bulanmadı, vucudumda hiç bir değişiklik yok aksine güzelleştiim ona rağmen doktor büyük ihtimalle kız dedi. inanamadım hala da inanamıyorum

Aynıyız tamamiyle bana da Rus takvimi kız dedi sadece. Diğer her şey erkek diyordu. Cildim parliyo saçlarım hızlı uzadi. Ama kalçadan kilo almaya başladım sadece

Hala soru işaretleri var kafamda o kadar kabullenmiştim ki erkek bebeği. Ramzi teorisine göre erkekti skull teorisine göre kız dediler
Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim

Bunu bekleyeceğine imkanın varsa fetal DNA yi yaptır canm çünkü 3lu tarama da net cevap vermicek seni bu sefer karından sıvı almaya zorlayacak.

Aynıyız tamamiyle bana da Rus takvimi kız dedi sadece. Diğer her şey erkek diyordu. Cildim parliyo saçlarım hızlı uzadi. Ama kalçadan kilo almaya başladım sadece
Bana da sadece Rus erkek dedi. Gerisi hep kız dedi ama erkek gördü doktor. Demek ki bu Rusta var bir hikmet

Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
12.hafta ultrason görüntüleri var mı kafa yapısı falan aynıdir muhtemelen

Teşekkür ederim canım
Benim etrafımdada çok var kanamayla son aylarını gören
Ama iste insanın kendisinin başına geldiğinde daha zor oluyormuş
Evet bundan sonra bahçeyede çıkıcam korkularımıda yenicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…