Ona imkanim yok su ara ama kafam cok kotuuu keyfim kalmadi hiccBunu bekleyeceğine imkanın varsa fetal DNA yi yaptır canm çünkü 3lu tarama da net cevap vermicek seni bu sefer karından sıvı almaya zorlayacak.
Kızlar iki gündür migren ağrısından çıldıracağım. Parol içiyorum hiçbir fayda etmiyor. Kafamı kaldıramıyorum. Baş ağrısı çekenler başka ağrı kesicilere izin verdi mi doktorlariniz???? Benim doktorum bir kez majezik kullanabilirsin demişti onuncu haftadan sonra. Ama korkuyorum. Ağrıya da dayanamıyorum.
Onu yap bunı yap demeyeceğim zaten bu zamana kadar ikimizde sürekli leke ve kanama ile geldik ama İnan düşünmemeye çalış modunu da düşürmeEvet dün gece tekrar pembeye döndü
Ben bebek bezi, yıkama küveti, alt açma bezleri, pamuklar, kulak çubuğu, sudocrem, 1 tane emzik, tarak, tırnak makası seti, bebek detarjanı vs gibi ihtyaç bazlı şeylerden aldım indirime düştükçe :) kremlerin sktlerinden ziyade açıkdıktan sonra kullanılma ömrü oluyor o yüzden bepanten falan indirimde görünce aldım pişik kremimeej 1 taneKızlar sanıyorum daha cinsiyeti öğrenen çok az. Cinsiyeti öğrenene kadar neler alabiliriz? Biz bu ay ufak ufak almaya başlayacağız. Anne yanı park yatak alallım diyoruz. Renk iki cinsiyete göre de olsun diyoruz.. ilk bebeğimiz, Allah nasip ederse belki ikinci de olur. İkisine de kullanırız diyoruz başka ne alabiliriz sizce? Göğüs ucu için kapak mı ne var ondan alayım diyorum. Krem için daha rtkrn, bozulmasın. Ben aslında ayrı başlık açtım ama gelen olmadı. Buradan sorayım dedşm. Kendime bişeyler alayım diyorum ama kaç kilo alacağım kaç beden almam lazım bilemedim. Süt sağma makinesi, nemlendirici falan da bakabiliriz.
Ben ilk pipi oluşuyor sanıyordum ultrasonda da gözlerim hep aradı göremedim ama sanırım testislerini gördümEş zamanlı sanırım ama pipi direkt çıkıntı halinde oluşmuyor diye biliyorum testis ariyor doktorlar testis pipiden daha büyük oluyo bebeklerdeben aserme yaşamadım bulantı yaşamadım cildime parlaklik geldi erkek heralde diye gittik kız dedi
Aynı şoku bende yaşamak istiyorumBenim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
AMİİİNNN İnşallah yaşarsın ne zaman gideceksin öğrenmeyeAynı şoku bende yaşamak istiyorumAllahım bana da yaşat
Ben cok beyaz tenliyim aynada bakinca hafif gozukuyor bendeGobek cizgisi beliren var mi?:) merake ttim bende yok gerci de
Mustela almayi planliyorum ben kullanan arkadwslarim hep cok memnunlarBende ufaktan başlıyım diyorum alışverişe sampuan pişik kremi vs. Hangi markaları aldınız ya da almayı düşünüyosunuz
benim 11+6 da söyledi hiçte değişmedi doktora bağlı tamamen ama net olarak 15 den sonra söylüyorlar12+5 de cinsiyet belli olur mu kızlar yarın kontrolüm var çok merak ediyorum
Benim de yarın aynı haftalık olacak, perinatolog görüşmem var daha önceki görüşmede belli olur demiştilerdii göreceğizz :))12+5 de cinsiyet belli olur mu kızlar yarın kontrolüm var çok merak ediyorum
12+1de yüksek ihtimalle kız demişti 15. Haftada kesin kız dedi doktorum belli olabiliyor ama kesin değil bence12+5 de cinsiyet belli olur mu kızlar yarın kontrolüm var çok merak ediyorum
Kız mı bu ultrasona göre erkek cidden11 hafta bu ben bunu gördüğümde kesin erkek dedim
Anlıyorum canm ama sıkma canını degerlerinin normal çıkmaması yaştan olabilir ben çok karşılaştım son aya kadar yüksek riskte çıkıp normal doğan minnoşlar bence Rabbine sığın hayırlısını dile herşeyin hayırlısını veren O durOna imkanim yok su ara ama kafam cok kotuuu keyfim kalmadi hicc
Bende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim ciktiYine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
Hasta bezi kizlar depentBen de bunu merak ediyordumHiç duymadım
Canm sen en son ne zaman doktora gittin plesenta rahim agzini kapatınca da olurmuş lekelenme acaba öyle bişe mi sendekiBende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim cikti
Neden oluyor acaba doktoruna sordun mu
Kesinlikle lazım olan bişe ya çünkü ilk 3-4 gün sezeryanli da olsan normal de olsa aşırı kanamalı olabiliyo batiyorsun en iyisi kullanmakHasta bezi kizlar depent
Rahat ve guzel bir ürün yanılmıyorsam kilot tarzi birseydi
Cumartesiden beri fark ettim bende belirmiş, göbek deliğinden yukarı doğru benimGobek cizgisi beliren var mi?:) merake ttim bende yok gerci de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?