2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Bende de oldu geçen hafta paroldo pek işe yaramadıpı için maalesef çatladımm. Sonra şu nane taşından sürdüm şakaklara anlıma falan birazda kokladım bir süre iyi geldii.

Baş ağrısı yaşadığınızda tansiyonunuzu da ölçmeninşzş öneririm belki de düşüyor olabilir benim bir sebepte buydu

Ben bebek bezi, yıkama küveti, alt açma bezleri, pamuklar, kulak çubuğu, sudocrem, 1 tane emzik, tarak, tırnak makası seti, bebek detarjanı vs gibi ihtyaç bazlı şeylerden aldım indirime düştükçe :) kremlerin sktlerinden ziyade açıkdıktan sonra kullanılma ömrü oluyor o yüzden bepanten falan indirimde görünce aldım pişik kremimeej 1 tane

Ben ilk pipi oluşuyor sanıyordum ultrasonda da gözlerim hep aradı göremedim ama sanırım testislerini gördüm doktora sordum ama göremedim cinsiyet için çok erken haftasını bekleyelim dedi o yüzden sormuştum çok teşekkür ederim cevabın için

Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
Aynı şoku bende yaşamak istiyorum Allahım bana da yaşat

Ona imkanim yok su ara ama kafam cok kotuuu keyfim kalmadi hicc
Anlıyorum canm ama sıkma canını degerlerinin normal çıkmaması yaştan olabilir ben çok karşılaştım son aya kadar yüksek riskte çıkıp normal doğan minnoşlar bence Rabbine sığın hayırlısını dile herşeyin hayırlısını veren O dur

Bende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim cikti
Neden oluyor acaba doktoruna sordun mu

Bende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim cikti
Neden oluyor acaba doktoruna sordun mu
Canm sen en son ne zaman doktora gittin plesenta rahim agzini kapatınca da olurmuş lekelenme acaba öyle bişe mi sendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…