2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay kızlar demin bebişin olduğu tarafa bi ağrı girdi adet sancisi gaz sancısı kasık ağrısı sanki hepsini bi anda yaşadım yogun bi şekilde ilk kez doğrulamadım çok kötü oldum elim ayağım titredi çok korktum ya

Bende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim cikti
Neden oluyor acaba doktoruna sordun mu
Canım önceki kanamalarım plesanta dekolmanıydı plesantada çok az ayrılma vardı ama onun kanaması daha farklıydı hep tuvalette parmak kadar pıhtı düşürüyodum
Ve bazen çok fazla kanamam oluyodu çiş gibi akıp giden
Ama şimdiki kanamalarım bebekler büyüdüğü için rahim genişlediği içinmiş öyle dediler yani

Canm sen en son ne zaman doktora gittin plesenta rahim agzini kapatınca da olurmuş lekelenme acaba öyle bişe mi sendeki
Hic bilmiyorum ki ama hamileligimin basindan beri ara ara hep oldu.. kontrolüm 3 gun sonra 3. Hafta dolmuş oluyor onceki kontrolden
Insallah hersey yolundadır

benim 11+6 da söyledi hiçte değişmedi doktora bağlı tamamen ama net olarak 15 den sonra söylüyorlar
BiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oy

BiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oy
Hissettikleri için mi diyorlar aceba abimin eşi de hamile kalınca hep erkek olacak dedik ama erkek istediğimizden değildi öyle hissetmiştik onu dile getirmiştik aceba öyle bişey mi? Benim de kayınpederim erkek istiyor. Ama ona da önemli olan bizim ne isteğimiz baba sen 2 tane erkek çocuk sahibisin zaten sıranı savmışsın dedim kayınvaldeme de daha önce ayar vermiştim şimdi kimseden ses çıkmıyor

Bende ayar vermeyi çok istiyorum da üst katta oturuyorlar zaten stresli geçiyor günler birde surat ederler karşılaşırım aman hiç çekilmez bu sefer eşim de kız istiyor erkek çocuk hiç sevmez hep diyordu benim iki kızım olsun gidişat öyle gibi ama bakalım Allah kaynanama yardım etsin kız olursa nasıl baş edecek bilemiyorum tövbe tövbe

Rabbim gönlünüze göre hayrlı evlatlar versin

Kızlar benim karnım baya baya çıktı artık yani göbek altı değil göbek üstü de böyle bildiğiniz 5-6 aylık hamile gibi bi görüntü zaten biraz göbek vardı üstüne bebek büyüyünce erkenden çıktı galiba var mı benim gibi olan aranızda

Allah korusun canım ,bebeklerini sana bağışlasın Rabbim anne olmanın doğasında var endişe malesef.. Söz konusu onların sağlıkları olunca gözlerimize uyku girmiyor.Bu günler geçecek inşallah...

Tansiyonumu ölçmedim valla. Hiç aklıma gelmedi. Rutin yaşadığım bir durum olduğu için. Nane taşını bilmiyorum ama nane yağı falan bende pek işe yaramıyor maalesef. Teşekkür ederim önerilerin için.

Hasta bezi kizlar depent
Rahat ve guzel bir ürün yanılmıyorsam kilot tarzi birseydi
Öyleymiş bugün yolum Şok'a düşünce aldım. Ama bir paket aldım kullanabilir miyim emin olamadım. Bedende kararsız kaldım boyutları nasıl oluyor bilmiyorum. Ama doğumda kilolu olacağım için XL aldım. Daha büyüğü yoktu

Kızlardan öğrenince bende hemen aldım L beden vardı nolur nolmaz diye 2 tane aldım bende. Normal bedenim s ya da m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…