Canım önceki kanamalarım plesanta dekolmanıydı plesantada çok az ayrılma vardı ama onun kanaması daha farklıydı hep tuvalette parmak kadar pıhtı düşürüyodumBende de oldu gecen gün kahverengi kırmızıya donecek bir hali vardı aklim cikti
Neden oluyor acaba doktoruna sordun mu
Evet kullanılıyorcanım bu depend sezeryanda da kullanılıyor mu biliyor musun
Hic bilmiyorum ki ama hamileligimin basindan beri ara ara hep oldu.. kontrolüm 3 gun sonra 3. Hafta dolmuş oluyor onceki kontroldenCanm sen en son ne zaman doktora gittin plesenta rahim agzini kapatınca da olurmuş lekelenme acaba öyle bişe mi sendeki
BiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oybenim 11+6 da söyledi hiçte değişmedi doktora bağlı tamamen ama net olarak 15 den sonra söylüyorlar
Erkek bebek isteyen bir kayınvalideyle yaşamak çok zor12+1de yüksek ihtimalle kız demişti 15. Haftada kesin kız dedi doktorum belli olabiliyor ama kesin değil bence
Hayırlısı olsun bir an önce öğrenmeyi çok istiyorum artık Allah sağlık versin önce de evlat Bu ayrım yapılmıyor tabiBenim de yarın aynı haftalık olacak, perinatolog görüşmem var daha önceki görüşmede belli olur demiştilerdii göreceğizz :))
Bu plesanta olaylarını bazen geç görebiliyolar canım benim kanamam 5 haftalıkken başladı 9+3 ken plesantada ayrılma oldugunu anladılar şükür 2 hafta hiç kalkmadım düzeldiEvet kullanılıyor
Hissettikleri için mi diyorlar aceba abimin eşi de hamile kalınca hep erkek olacak dedik ama erkek istediğimizden değildi öyle hissetmiştik onu dile getirmiştik aceba öyle bişey mi? Benim de kayınpederim erkek istiyor. Ama ona da önemli olan bizim ne isteğimiz baba sen 2 tane erkek çocuk sahibisin zaten sıranı savmışsın dedimBiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oy
Demek ki kisiye gore degisiyoCumartesiden beri fark ettim bende belirmiş, göbek deliğinden yukarı doğru benim
Insallah bundan sonra sorunsuz devam ederBu plesanta olaylarını bazen geç görebiliyolar canım benim kanamam 5 haftalıkken başladı 9+3 ken plesantada ayrılma oldugunu anladılar şükür 2 hafta hiç kalkmadım düzeldi
Bende ayar vermeyi çok istiyorum da üst katta oturuyorlar zaten stresli geçiyor günler birde surat ederler karşılaşırım aman hiç çekilmez bu seferHissettikleri için mi diyorlar aceba abimin eşi de hamile kalınca hep erkek olacak dedik ama erkek istediğimizden değildi öyle hissetmiştik onu dile getirmiştik aceba öyle bişey mi? Benim de kayınpederim erkek istiyor. Ama ona da önemli olan bizim ne isteğimiz baba sen 2 tane erkek çocuk sahibisin zaten sıranı savmışsın dedimkayınvaldeme de daha önce ayar vermiştim şimdi kimseden ses çıkmıyor
Rabbim gönlünüze göre hayrlı evlatlar versinBende ayar vermeyi çok istiyorum da üst katta oturuyorlar zaten stresli geçiyor günler birde surat ederler karşılaşırım aman hiç çekilmez bu sefereşim de kız istiyor erkek çocuk hiç sevmez hep diyordu benim iki kızım olsun gidişat öyle gibi ama bakalım Allah kaynanama yardım etsin kız olursa nasıl baş edecek bilemiyorum tövbe tövbe
Amin hepimize inşallahRabbim gönlünüze göre hayrlı evlatlar versin
Allah korusun canım ,bebeklerini sana bağışlasın Rabbim anne olmanın doğasında var endişe malesef.. Söz konusu onların sağlıkları olunca gözlerimize uyku girmiyor.Bu günler geçecek inşallah...Yine gece gözlerimi kapamadan kötü düşüncelerden kurtulamadan geçirdim pazar gecesini
Artık gerçekten buraya yazmayada utanıyorum
Kahverengi lekem pembeye döndü tekrardan
50 kere tuvalete gitmişimdir bakmak için
Gece insan istemesede hep kötü düşünüyo
Kendimide sınırlandırdım artık hiçbirşeyi googledan araştırmıycam
İnşallah bian önce bu durumdan kurtulurum çok yıprandım hep bi korku halindeyim sanki bebeklerimi kaybedicek gibiyim
Bana dua edin..
Tansiyonumu ölçmedim valla. Hiç aklıma gelmedi. Rutin yaşadığım bir durum olduğu için. Nane taşını bilmiyorum ama nane yağı falan bende pek işe yaramıyor maalesef. Teşekkür ederim önerilerin için.Bende de oldu geçen hafta paroldo pek işe yaramadıpı için maalesef çatladımm. Sonra şu nane taşından sürdüm şakaklara anlıma falan birazda kokladım bir süre iyi geldii.
Baş ağrısı yaşadığınızda tansiyonunuzu da ölçmeninşzş öneririm belki de düşüyor olabilir benim bir sebepte buydu
Öyleymiş bugün yolum Şok'a düşünce aldım. Ama bir paket aldım kullanabilir miyim emin olamadım. Bedende kararsız kaldım boyutları nasıl oluyor bilmiyorum. Ama doğumda kilolu olacağım için XL aldım. Daha büyüğü yoktuHasta bezi kizlar depent
Rahat ve guzel bir ürün yanılmıyorsam kilot tarzi birseydi
Kızlardan öğrenince bende hemen aldım L beden vardı nolur nolmaz diye 2 tane aldım bende. Normal bedenim s ya da mÖyleymiş bugün yolum Şok'a düşünce aldım. Ama bir paket aldım kullanabilir miyim emin olamadım. Bedende kararsız kaldım boyutları nasıl oluyor bilmiyorum. Ama doğumda kilolu olacağım için XL aldım. Daha büyüğü yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?