- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Valla ben karnımız büyük olacağı için XL aldım.Kızlardan öğrenince bende hemen aldım L beden vardı nolur nolmaz diye 2 tane aldım bende. Normal bedenim s ya da m
Ben de çok kaygılı bir insanımteşekküler :) ikili testte riskli çıkarsa strese girmeleyelim diye yaptırdım çünkü etrafta da duyuyordum ikili test riskli çıkıp boşuna strese girenleri. sonra sağlıklı oluyor genelde sonuçta tarama testi. ben biraz heyecanlı pinpirikli olduğumdan yaptırdım. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
Ben de çok kaygılı bir insanımteşekküler :) ikili testte riskli çıkarsa strese girmeleyelim diye yaptırdım çünkü etrafta da duyuyordum ikili test riskli çıkıp boşuna strese girenleri. sonra sağlıklı oluyor genelde sonuçta tarama testi. ben biraz heyecanlı pinpirikli olduğumdan yaptırdım. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor bir süreç. Fetal Dna yaptırabilirsiniz. Fakülte hastanelerinde uygun fiyata yapılıyor. Özelde çok pahalı. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeSlm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
Sanırım biraz abartmıs olabilirsinizValla ben karnımız büyük olacağı için XL aldım.Abarttım mi acaba. İçindeki nasıl bir şey bilmiyorum valla. Su anda M giyiyorum
Daha kesin değil çok küçük dediBakalım kesin mi merak içindeyim
En iyisiBende katlanan küvetin setini bimden almiştım takip etmeye calısıyorum almayi planladiklarim indirime girince hic kacirmadan almaya calisiyorum
Bende bendeeeAMİİİNNN İnşallah yaşarsın ne zaman gideceksin öğrenmeye
Anne yanı benim için kolay olur diye istiyorum aslında. Gece yat kalk çok olacak çünkü, yanımda olsun rahat ederim azıcıkcanım bizim beşik de anne yanı olabilenlerden meltem marka malzemesi kaliteli baya bak istersen..park yatak kullanan arkadaşlarım çocuklar içinde hiç yatmadı dedi onu düşünmedim o yüzden
Ahh bu aileler!!! Bi erkek isteğidir gidiyor. İki kız ne kadar güzel halbuki, yoldaş olurlar birbirlerine. Hepsinden önemlisi, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun.Bende ayar vermeyi çok istiyorum da üst katta oturuyorlar zaten stresli geçiyor günler birde surat ederler karşılaşırım aman hiç çekilmez bu sefereşim de kız istiyor erkek çocuk hiç sevmez hep diyordu benim iki kızım olsun gidişat öyle gibi ama bakalım Allah kaynanama yardım etsin kız olursa nasıl baş edecek bilemiyorum tövbe tövbe
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan. Doğuma yakın kremleri alayım diyorum sen haklısın ağzı açılınca önemli. Bebek bezine güvenemiyorum. Her bez her bebeğe yaramıyormuş bide kilo belli olmaz diye düşündüm. alırsam da az alırım 2 veya 3 no alırım galibaBen bebek bezi, yıkama küveti, alt açma bezleri, pamuklar, kulak çubuğu, sudocrem, 1 tane emzik, tarak, tırnak makası seti, bebek detarjanı vs gibi ihtyaç bazlı şeylerden aldım indirime düştükçe :) kremlerin sktlerinden ziyade açıkdıktan sonra kullanılma ömrü oluyor o yüzden bepanten falan indirimde görünce aldım pişik kremimeej 1 tane
Benim yurtdışına gittiği için 10 günü buldu çıkması. Ama firmadan firmaya değişiyor 1 hafta 10 güne sonuç çıkıyor. İnşallah güzel haberlerini alırsınız. İçinizi ferah tutunBen de çok kaygılı bir insanım2 li test için ölçüm yaparken dr um ense kalınlığı fazla diye perinatoloji ye yönlendirdi. Orada ölçüm iyi çıktı ama yine de bugün Fetal Dna için kan verdim. İnşallah güzel sonuçlar gelir. Sizin sonucunuz ne kadar sürede çıktı?
Çok canını sıkma uzmanlarda diyor bunlar tarama testi diye. Tıpta fetal dna ya gittim ben 400 tl ödedim. İmkanınj varsa bir bak istersen. Yüzde kaç çıktı ki ? Sadece yaş riski mi var diğer seçeneklerde de var mı riskSlm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
İnşallah güzel haberlere öyle çok ihtiyacım var kiBenim yurtdışına gittiği için 10 günü buldu çıkması. Ama firmadan firmaya değişiyor 1 hafta 10 güne sonuç çıkıyor. İnşallah güzel haberlerini alırsınız. İçinizi ferah tutun
BennnKızlar benim karnım baya baya çıktı artık yani göbek altı değil göbek üstü de böyle bildiğiniz 5-6 aylık hamile gibi bi görüntü zaten biraz göbek vardı üstüne bebek büyüyünce erkenden çıktı galiba var mı benim gibi olan aranızda
Bende ağlar dururdum küçükken niye kız kardeşim yok diye .. hep tek büyüdüm erkek kardeşim var ama asla bir derdini paylaşamıyorsunAhh bu aileler!!! Bi erkek isteğidir gidiyor. İki kız ne kadar güzel halbuki, yoldaş olurlar birbirlerine. Hepsinden önemlisi, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun.
1 paket yeterli oluyor zatenÖyleymiş bugün yolum Şok'a düşünce aldım. Ama bir paket aldım kullanabilir miyim emin olamadım. Bedende kararsız kaldım boyutları nasıl oluyor bilmiyorum. Ama doğumda kilolu olacağım için XL aldım. Daha büyüğü yoktu
Dikey mi yatay mı oluyor göbek çizgisi nereye bakmak lazımCumartesiden beri fark ettim bende belirmiş, göbek deliğinden yukarı doğru benim
Bende prima preiumcare aldım 1,2,3 beden birer paket heves ettim diye sonradan öğrendim bu marka beğenmeme durumunuÇok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan. Doğuma yakın kremleri alayım diyorum sen haklısın ağzı açılınca önemli. Bebek bezine güvenemiyorum. Her bez her bebeğe yaramıyormuş bide kilo belli olmaz diye düşündüm. alırsam da az alırım 2 veya 3 no alırım galiba
Takip edemedim ama kacinci hqftada dediler cinsiyeti, yeni mi? 13+4te kontrolum var soyler mi sence?Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?