2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlardan öğrenince bende hemen aldım L beden vardı nolur nolmaz diye 2 tane aldım bende. Normal bedenim s ya da m
Valla ben karnımız büyük olacağı için XL aldım. Abarttım mi acaba. İçindeki nasıl bir şey bilmiyorum valla. Su anda M giyiyorum

Ben de çok kaygılı bir insanım 2 li test için ölçüm yaparken dr um ense kalınlığı fazla diye perinatoloji ye yönlendirdi. Orada ölçüm iyi çıktı ama yine de bugün Fetal Dna için kan verdim. İnşallah güzel sonuçlar gelir. Sizin sonucunuz ne kadar sürede çıktı?

Ben de çok kaygılı bir insanım 2 li test için ölçüm yaparken dr um ense kalınlığı fazla diye perinatoloji ye yönlendirdi. Orada ölçüm iyi çıktı ama yine de bugün Fetal Dna için kan verdim. İnşallah güzel sonuçlar gelir. Sizin sonucunuz ne kadar sürede çıktı?
Sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor bir süreç. Fetal Dna yaptırabilirsiniz. Fakülte hastanelerinde uygun fiyata yapılıyor. Özelde çok pahalı. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Valla ben karnımız büyük olacağı için XL aldım. Abarttım mi acaba. İçindeki nasıl bir şey bilmiyorum valla. Su anda M giyiyorum
Sanırım biraz abartmıs olabilirsiniz onlar zaten doğum yapmıs kadın bedeni gibi düşünülüyo ben açıp bakmıstım baya da genişliyor ama büyük olanınında rahatsıx edeceğini sanmam

canım bizim beşik de anne yanı olabilenlerden meltem marka malzemesi kaliteli baya bak istersen..park yatak kullanan arkadaşlarım çocuklar içinde hiç yatmadı dedi onu düşünmedim o yüzden
Anne yanı benim için kolay olur diye istiyorum aslında. Gece yat kalk çok olacak çünkü, yanımda olsun rahat ederim azıcık
Bakayım o markaya çok sağol

Ahh bu aileler!!! Bi erkek isteğidir gidiyor. İki kız ne kadar güzel halbuki, yoldaş olurlar birbirlerine. Hepsinden önemlisi, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun.

Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan. Doğuma yakın kremleri alayım diyorum sen haklısın ağzı açılınca önemli. Bebek bezine güvenemiyorum. Her bez her bebeğe yaramıyormuş bide kilo belli olmaz diye düşündüm. alırsam da az alırım 2 veya 3 no alırım galiba

Benim yurtdışına gittiği için 10 günü buldu çıkması. Ama firmadan firmaya değişiyor 1 hafta 10 güne sonuç çıkıyor. İnşallah güzel haberlerini alırsınız. İçinizi ferah tutun

Çok canını sıkma uzmanlarda diyor bunlar tarama testi diye. Tıpta fetal dna ya gittim ben 400 tl ödedim. İmkanınj varsa bir bak istersen. Yüzde kaç çıktı ki ? Sadece yaş riski mi var diğer seçeneklerde de var mı risk

Benim yurtdışına gittiği için 10 günü buldu çıkması. Ama firmadan firmaya değişiyor 1 hafta 10 güne sonuç çıkıyor. İnşallah güzel haberlerini alırsınız. İçinizi ferah tutun
İnşallah güzel haberlere öyle çok ihtiyacım var ki Kore ye gidecekmiş benim ki de. Bi süre daha beklemek gerekecek.

Bennn 3 kilo aldım ama nedense karnım çook cıktı sonumuz hayrolsun inşallah 9 aylikken nasil olacak simdiden boyleyse onu dusunuyorum

Herkes perinatolojiye gidiyor mu? Bana sormadan, 40 gün sonraya randevu verdiler. Normal mi? İkili normal, fetal dna daha gelmedi.

Ahh bu aileler!!! Bi erkek isteğidir gidiyor. İki kız ne kadar güzel halbuki, yoldaş olurlar birbirlerine. Hepsinden önemlisi, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun.
Bende ağlar dururdum küçükken niye kız kardeşim yok diye .. hep tek büyüdüm erkek kardeşim var ama asla bir derdini paylaşamıyorsun Ne diyim sağlık olsun Allah ömrü uzun güzel sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin hepimize ..ama erkek çocuk sevdasından vaz geçmiyor özellikle bizim yörenin insanı .. Allah gelinlerin yardımcısı olsun

1 paket yeterli oluyor zaten
L veya xl farketmez geniş zaten olur her türlü

Bende prima preiumcare aldım 1,2,3 beden birer paket heves ettim diye sonradan öğrendim bu marka beğenmeme durumunu artık premiumcare de beğensin ama en pahalıysıdı

Ben indirime düştükçe ek gıda için suluk bile aldım özellikle kuzenlerinden falan alamayacağım hijyen bazlı şeyleri almaya calısyorum

Benim her şey de erkekti bir tek yüzük testi kız çıktı ramzi, çin takvimi erkek çıkıyordu hatta kız istememe rağmen öyle odaklamışım ki erkeğe kendimi kız dediğinde şoka girdim
Takip edemedim ama kacinci hqftada dediler cinsiyeti, yeni mi? 13+4te kontrolum var soyler mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…