- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Gobek deliginden pubise kadar dikey olur. Baska turlusunu hic gormedjm duymadim :)Dikey mi yatay mı oluyor göbek çizgisi nereye bakmak lazım
İnşallah canm zaten benim dediğimde riskli korkutucu bir durum değil doktor böyle dese de 17-20. Haftada çıkıyor plesenta yukarı kalsa da sıkıntı olmaz inşallah rahim buyudugundendir bazen olabiliyorHic bilmiyorum ki ama hamileligimin basindan beri ara ara hep oldu.. kontrolüm 3 gun sonra 3. Hafta dolmuş oluyor onceki kontrolden
Insallah hersey yolundadır
Henüz hissetmiyorum canm ikinci gebeliğim yakında başlar diye düşünüyorumBebek hareketlerini hissetmeye baslayan var mi 16 haftaljklar falan
Benimde öyle canm maşallah diyelimKızlar benim karnım baya baya çıktı artık yani göbek altı değil göbek üstü de böyle bildiğiniz 5-6 aylık hamile gibi bi görüntü zaten biraz göbek vardı üstüne bebek büyüyünce erkenden çıktı galiba var mı benim gibi olan aranızda
A Aden8422 , Sizin Fetal DNA raporunuz ayrıntılı miydi? Benim sonucum yeni cikti. Sadece yüksek risk saptanmamıştır diyor. Sizin Fetal DNA sonucu da benzer şekilde mi geldi. O kadar para verdik. Daha ayrıntılı bir rapor olur diye bekliyordum.Fetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yok
Kızlar benm kaynana da Erzurumlu tek derdi erkek torun kız torunlarini sevmez de pek zaten her aramasında cinsiyet ne diyo biz öğrendik kızım olacak ilk çocuğumda kız onu duyduğunda neyse kız doğuran erkekde doğurur demişti. Şimdi bunu desek canı sıkılır öyle birşeyler. Eşim deme şimdilik diyo çok canım sıkılıyor sevmez gormezler o zaman diye patlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cahil ya benm kız kardeşim var o olmasa hayat bana daha zor olurdu aramızda 2 yaş var en yakın arkadaşım hep o oldu.Bende ağlar dururdum küçükken niye kız kardeşim yok diye .. hep tek büyüdüm erkek kardeşim var ama asla bir derdini paylaşamıyorsunNe diyim sağlık olsun Allah ömrü uzun güzel sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin hepimize ..ama erkek çocuk sevdasından vaz geçmiyor özellikle bizim yörenin insanı .. Allah gelinlerin yardımcısı olsun
Yalnız aynı cümleyi benim kayınvalidecegiminde kurmuş olmasıKızlar benm kaynana da Erzurumlu tek derdi erkek torun kız torunlarini sevmez de pek zaten her aramasında cinsiyet ne diyo biz öğrendik kızım olacak ilk çocuğumda kız onu duyduğunda neyse kız doğuran erkekde doğurur demişti. Şimdi bunu desek canı sıkılır öyle birşeyler. Eşim deme şimdilik diyo çok canım sıkılıyor sevmez gormezler o zaman diye patlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cahil ya benm kız kardeşim var o olmasa hayat bana daha zor olurdu aramızda 2 yaş var en yakın arkadaşım hep o oldu.
Canım malesef bu kafada olanlar çoğunlukta hiç moralini bozma çocukların sağlıklı hayırlı olsun sana yeter benim de bi ablam var her şeyi paylaşırım onsuz bi hayat düşünemiyorum kıza kız kardeş lazım ben de kızımın bi kızkardeşi olsun isterim ama bakalım hayırlısı benim de kayınbabam böyle maalesef ne diyelim evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur ama anlamıyorlar tabiKızlar benm kaynana da Erzurumlu tek derdi erkek torun kız torunlarini sevmez de pek zaten her aramasında cinsiyet ne diyo biz öğrendik kızım olacak ilk çocuğumda kız onu duyduğunda neyse kız doğuran erkekde doğurur demişti. Şimdi bunu desek canı sıkılır öyle birşeyler. Eşim deme şimdilik diyo çok canım sıkılıyor sevmez gormezler o zaman diye patlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cahil ya benm kız kardeşim var o olmasa hayat bana daha zor olurdu aramızda 2 yaş var en yakın arkadaşım hep o oldu.
Hadi hayirlisi :)Henüz hissetmiyorum canm ikinci gebeliğim yakında başlar diye düşünüyorum
Insanin gonlunden bir sey gecebilir ama herseyin basi saglikli olmasi gercekten, hayirli evlat olsun da ne farkeder kizmis erkekmis. Benim annemler 8 kardesti 2 erkek 6 kiz. Faydayi hayri kizlarindan gordu dedemler. Cinsiyete takmak oyle boş iş ki.( kayinvalidenize demiyorum yanlis anlasilmasin genel olarak)Benim kayınvalidemlerde kız istiyor, eşim 2 erkek kardeş kızları olmadı, bizde 5 kız kardeşiz. Bizde de erkek yoksağlıklı olsun da benim içinde eşim içinde hiç farketmez
Sir agda isiticim var 1 kere bile gitmedim kiafore hep kendim yaparim:) gebelikte hijyenik yere gittiginizden emin olun aman hanimlarHanımlar aramızda agdaya giden var mı ?
Canım bu şekilde geliyor düşük risk diye. Çünkü bu da bir tarama testi, tanı testi değil, ama ileri bir tarama testi. Benim de düşük risk şeklinde geldi çok şükür
Evet temiz bir yere gitmek iyi olur .Şu dönemde gitmek tehlikeli olmaz değil mi düşük gibi kasılma gibiSir agda isiticim var 1 kere bile gitmedim kiafore hep kendim yaparim:) gebelikte hijyenik yere gittiginizden emin olun aman hanimlar
Hic bilgim yok acikcasi ama duymadim agda yasak veya tehlikeli diye hic.Evet temiz bir yere gitmek iyi olur .Şu dönemde gitmek tehlikeli olmaz değil mi düşük gibi kasılma gibi
Teşekkürler canım bende duymadım ama aklıma takıldıHic bilgim yok acikcasi ama duymadim agda yasak veya tehlikeli diye hic.
Evet aynen kız evlat anneye babaya daha düşkün oluyor, babam hiç erkek evlat aramadı mesela. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versinInsanin gonlunden bir sey gecebilir ama herseyin basi saglikli olmasi gercekten, hayirli evlat olsun da ne farkeder kizmis erkekmis. Benim annemler 8 kardesti 2 erkek 6 kiz. Faydayi hayri kizlarindan gordu dedemler. Cinsiyete takmak oyle boş iş ki.( kayinvalidenize demiyorum yanlis anlasilmasin genel olarak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?