2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hic bilmiyorum ki ama hamileligimin basindan beri ara ara hep oldu.. kontrolüm 3 gun sonra 3. Hafta dolmuş oluyor onceki kontrolden
Insallah hersey yolundadır
İnşallah canm zaten benim dediğimde riskli korkutucu bir durum değil doktor böyle dese de 17-20. Haftada çıkıyor plesenta yukarı kalsa da sıkıntı olmaz inşallah rahim buyudugundendir bazen olabiliyor

Benimde öyle canm maşallah diyelim

Fetal DNA bende yaptırdım başka bir teste gerek yok dedi doktor 20.haftadan sonra ayrıntıli bakılacak tabiki onun dışında bişey yok
A Aden8422 , Sizin Fetal DNA raporunuz ayrıntılı miydi? Benim sonucum yeni cikti. Sadece yüksek risk saptanmamıştır diyor. Sizin Fetal DNA sonucu da benzer şekilde mi geldi. O kadar para verdik. Daha ayrıntılı bir rapor olur diye bekliyordum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-16-22-02-26-454_com.google.android.apps.docs.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benm kaynana da Erzurumlu tek derdi erkek torun kız torunlarini sevmez de pek zaten her aramasında cinsiyet ne diyo biz öğrendik kızım olacak ilk çocuğumda kız onu duyduğunda neyse kız doğuran erkekde doğurur demişti. Şimdi bunu desek canı sıkılır öyle birşeyler. Eşim deme şimdilik diyo çok canım sıkılıyor sevmez gormezler o zaman diye patlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cahil ya benm kız kardeşim var o olmasa hayat bana daha zor olurdu aramızda 2 yaş var en yakın arkadaşım hep o oldu.

Yalnız aynı cümleyi benim kayınvalidecegiminde kurmuş olması hepsi mi birbirine benzer bu kaynanaların

Canım malesef bu kafada olanlar çoğunlukta hiç moralini bozma çocukların sağlıklı hayırlı olsun sana yeter benim de bi ablam var her şeyi paylaşırım onsuz bi hayat düşünemiyorum kıza kız kardeş lazım ben de kızımın bi kızkardeşi olsun isterim ama bakalım hayırlısı benim de kayınbabam böyle maalesef ne diyelim evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur ama anlamıyorlar tabi

Benim kayınvalidemlerde kız istiyor, eşim 2 erkek kardeş kızları olmadı, bizde 5 kız kardeşiz. Bizde de erkek yok sağlıklı olsun da benim içinde eşim içinde hiç farketmez

Hanımlar aramızda agdaya giden var mı ?

Benim kayınvalidemlerde kız istiyor, eşim 2 erkek kardeş kızları olmadı, bizde 5 kız kardeşiz. Bizde de erkek yok sağlıklı olsun da benim içinde eşim içinde hiç farketmez
Insanin gonlunden bir sey gecebilir ama herseyin basi saglikli olmasi gercekten, hayirli evlat olsun da ne farkeder kizmis erkekmis. Benim annemler 8 kardesti 2 erkek 6 kiz. Faydayi hayri kizlarindan gordu dedemler. Cinsiyete takmak oyle boş iş ki.( kayinvalidenize demiyorum yanlis anlasilmasin genel olarak)

Canım bu şekilde geliyor düşük risk diye. Çünkü bu da bir tarama testi, tanı testi değil, ama ileri bir tarama testi. Benim de düşük risk şeklinde geldi çok şükür duyarlılığı %99 civarında olan bir test, güzel yanı bu

Sir agda isiticim var 1 kere bile gitmedim kiafore hep kendim yaparim:) gebelikte hijyenik yere gittiginizden emin olun aman hanimlar
Evet temiz bir yere gitmek iyi olur .Şu dönemde gitmek tehlikeli olmaz değil mi düşük gibi kasılma gibi

Arkadaşlar nasılsınız, gebelik nasıl gidiyor cinsiyetle ilgili önce erkek denip sonra kız denenler var mı acaba aranızda bana 12+3te erkek gördüm dedi doktorum ama garanti veremem dedi

Evet aynen kız evlat anneye babaya daha düşkün oluyor, babam hiç erkek evlat aramadı mesela. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…