Benim de o şekilde idi doktor yorumluyor zaten bizde birşey anlamamistik
Cahil lafları işteYalnız aynı cümleyi benim kayınvalidecegiminde kurmuş olmasıhepsi mi birbirine benzer bu kaynanaların
Düzeltilmiş mom yazıyor ondan mi bahsediyorsun canimKızlar benim ikili testte papp-a mom değeri 3.14, f bhcg mom değeri 2.71 çıkmış. Doktorum bu değerlerin genelde 0.5 ile 2.5 arasında çıktığını söyledi ekstra bir durum olabilir dedi için rahatlayacaksa fetal DNA yaptır dedi. Size hiç böyle bir şey söylendi mi emin olamadım. Down sendromu açısından düşük riskli ama başka bir genetik rahatsızlık olabilir dedi.
İçime hep kız doğuyordu. Çok da önemli değil diyordum. Sonuç:kızCinsiyet ne dediler canm
Ben gittim artık dayanamadım evdeHanımlar aramızda agdaya giden var mı ?
Evet canım onlar 2.5 tan yukardaDüzeltilmiş mom yazıyor ondan mi bahsediyorsun canim
kız bundan sonraKız mı bu ultrasona göre erkek cidden
benimkinin 3 oğlu var sağlıklı olsun ama kız olsun artık aile kız gelsin diyorBiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oy
11+6 ikili testte %70 kız dedi ondan sonra hiç değişmedi tahminde buluna bilirTakip edemedim ama kacinci hqftada dediler cinsiyeti, yeni mi? 13+4te kontrolum var soyler mi sence?
Ayy bizimkide tam tersi kız istiyor galibaBi erkek diye tuturan kaynana bendede var o yüzden kız hissediyorum demiyorum fazla
Ha erkekte olabilir evet ama keşke sağlıklı olsunda ne olursa olsun bi dese ama inatla erkek diyor ultrasona bakıyor kesin erkek diyor gerçe onu 7 haftalık ultrasonda demeye bile başladı ne anliyosaha bide benzetmeleri yokmu ay kayınıma benziyormuş heee anne dedim çok sinir oluyorum maalesef bazen ona inat bile inşallah kızım olur diyorum da neyse hayırlısı olsun hakkımızda benim için önemi yok keşke onun içinde olmasa
Çok mantıklı aldıkların canım, suluk cam mı başka bir metaryel mi ? Cam alsam düşer canını falan acıtır mı diye tedirgin oluyorumBende prima preiumcare aldım 1,2,3 beden birer paket heves ettim diye sonradan öğrendim bu marka beğenmeme durumunuartık premiumcare de beğensin ama en pahalıysıdı
Ben indirime düştükçe ek gıda için suluk bile aldımözellikle kuzenlerinden falan alamayacağım hijyen bazlı şeyleri almaya calısyorum
Hiç bilmiyordum canım o yüzden sordum. SağolGobek deliginden pubise kadar dikey olur. Baska turlusunu hic gormedjm duymadim :)
İkizlere gebeyim son bir haftada karnım çıktı, belki ondanDemek ki kisiye gore degisiyoama normalde 20. Haftadan sonra cikarmis genelde yani.
Kardeşimin eşinin hamileliğinde göbek deliği üst ve altında dikey ilerleyen çizgisi olmuştu. Ben hem zayıf ve çok beyazım, hem de ikizlere hamileyim cumartesiden beri yukarı çizgi çok belirginDikey mi yatay mı oluyor göbek çizgisi nereye bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?