2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de o şekilde idi doktor yorumluyor zaten bizde birşey anlamamistik

Kızlar benim ikili testte papp-a mom değeri 3.14, f bhcg mom değeri 2.71 çıkmış. Doktorum bu değerlerin genelde 0.5 ile 2.5 arasında çıktığını söyledi ekstra bir durum olabilir dedi için rahatlayacaksa fetal DNA yaptır dedi. Size hiç böyle bir şey söylendi mi emin olamadım. Down sendromu açısından düşük riskli ama başka bir genetik rahatsızlık olabilir dedi.

Düzeltilmiş mom yazıyor ondan mi bahsediyorsun canim

Bi erkek diye tuturan kaynana bendede var o yüzden kız hissediyorum demiyorum fazla
Ha erkekte olabilir evet ama keşke sağlıklı olsunda ne olursa olsun bi dese ama inatla erkek diyor ultrasona bakıyor kesin erkek diyor gerçe onu 7 haftalık ultrasonda demeye bile başladı ne anliyosa ha bide benzetmeleri yokmu ay kayınıma benziyormuş heee anne dedim çok sinir oluyorum maalesef bazen ona inat bile inşallah kızım olur diyorum da neyse hayırlısı olsun hakkımızda benim için önemi yok keşke onun içinde olmasa

BiZimkiler erkek bebek istiyor o kadar stres varki üstümde valla görümcemin iki kızı var benim bir kızım var bu da kesin erkek diyip duruyorlar oyyy oy
benimkinin 3 oğlu var sağlıklı olsun ama kız olsun artık aile kız gelsin diyor

Ayy bizimkide tam tersi kız istiyor galiba bana pek ne istediğini söyleyemez ama 3 oğlu var kızı hiç yok eltiminde kızı olacağını öğrenince çok sevinmişti
Ama bende erkek hissediyorum şöyle tatlı saygılı sevgi dolu bi oğlum olsa fena olmaz

kızlar benim gyno ferro sanol olan vitamin bitti doktorum gececi acaba bittikten sonra tekrar almam gerekiyor mu ya biten doktora soran oldu mu hiç

Çok mantıklı aldıkların canım, suluk cam mı başka bir metaryel mi ? Cam alsam düşer canını falan acıtır mı diye tedirgin oluyorum

Kızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.

Günaydın kızlar , Ense kalınlığı 1.50 çıktı burun kemiği var şükür gayet hareketli bir kuzu Cinsiyet için emin değilim dedi ikili test ve ultrason için 700 lira ödedim.. giderken de kanamam oldu aklım çıktı evden çıkmadan ayy Allah kimseye göstermesin adet oldum sandım pruloton iğne yaptılar keseyle ilgili kanama değil dendi progestana devam ama Karnım ve belim çok ağrıyor Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• EE4519C9-36E7-4914-AF28-D93C9564FF4E.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 64
Amazon Türkiye de ilk 150 TL lik alışverişe 40 TL indirim var 160 TL tuttu toplam 120 ye geldi kod : MAY40

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-17-08-58-30-083_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…