bende hiç sağlıklı beslenmiyorum bebeklere güzel kilolar aldırmak lazımKızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.
çok geçmiş olsun bebeğin keyfi yerinde gibiGünaydın kızlar , Ense kalınlığı 1.50 çıktı burun kemiği var şükür gayet hareketli bir kuzuCinsiyet için emin değilim dedi ikili test ve ultrason için 700 lira ödedim.. giderken de kanamam oldu aklım çıktı evden çıkmadan ayy Allah kimseye göstermesin adet oldum sandım pruloton iğne yaptılar keseyle ilgili kanama değil dendi progestana devam ama Karnım ve belim çok ağrıyor Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun bebeğin keyfi yerinde gibiel başının altında yatıyor
Ben de canım bu ara sağlıksız besledim biraz Fast food falan yedim, meyve sebze yumurta yemeye dikkat ediyorum ama kuruyemiş de yememiz lazım zararlı yiyeceklerlerden de uzak durmak lazımKızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.
Canım benim doktorum onu doguma kadar kullanmam gerektigini söyledikızlar benim gyno ferro sanol olan vitamin bitti doktorum gececi acaba bittikten sonra tekrar almam gerekiyor mu yabiten doktora soran oldu mu hiç
Bence de. Masallah diyelim :)İkizlere gebeyim son bir haftada karnım çıktı, belki ondan
Tatlım genetiğimizde varsa çatır çatır çatlıyoruz. Benim ergenlikten kalma var.O yüzden fazla krem almayı düşünmüyorum. Suyu bol içiyorum .Birde normal bir krem almayı düşünüyorum. Kaşınırsa diye .Bu kremden kullanan var mı acaba fiyatı ucuk biraz ama memun kalan var mı önce ben bıo oil falan kullanmıştım ama yine de catladım yenileri olussun istemiyorum da
bende arıcam olmazsa yazdırcam bugün doktoraCanım benim doktorum onu doguma kadar kullanmam gerektigini söyledi
Sağol canım, şimdilik bende yok demek ki. Yakınımda da öyle biri olmadı demek ki. Takip edeyim ama senin ikiz olduğu için erken oluşnuştur çizgi normal yaniKardeşimin eşinin hamileliğinde göbek deliği üst ve altında dikey ilerleyen çizgisi olmuştu. Ben hem zayıf ve çok beyazım, hem de ikizlere hamileyim cumartesiden beri yukarı çizgi çok belirgin
Al benden de o kadar geç bile kaldık bence bir WhatsApp grubumuz olmalıydı ben ilk gebeligimde yapmıştım burdan 7 arkadaşla hatta 8di başta hala görusuyoruz çocuklarımız bile arasiyoKızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.
Evet hem bebeğimizin hem bizim sağlığımız için sağlıklı beslenme şart. Kola, hamburger vb hayatımdan çıktı. İş yerinde yersem ev yemekleri yapan yerlere gidiyoruz. Çok bişey yiyemiyorum ama. Meyve yemem lazım mesela ama karnım zaten açken meyve fazla geliyor.bende hiç sağlıklı beslenmiyorum bebeklere güzel kilolar aldırmak lazım
Bana da 12+3 te kıza benziyor %70 kız dedi inşallah öyledir değişmezkız bundan sonraikili teste gittim kız %70 dedi sonra devlete gittim oda kız dedi en son kendi doktoruma gittim kız görüyorum dedi pazar günü inşallah belli olcak.
Keşke canım çekse ona bile razı oluyorum bazen. Sabahları yumurta yemem lazım yok olmuyor. Anında midem ağzıma geliyor. Şimdilik zeytin, domates, peynşr, salatalık ile düzenli kahvaltıya başlamak istiyorumBen de canım bu ara sağlıksız besledim biraz Fast food falan yedim, meyve sebze yumurta yemeye dikkat ediyorum ama kuruyemiş de yememiz lazım zararlı yiyeceklerlerden de uzak durmak lazımama insanın da canı çekiyor o sağlıksız şeyleri
Ben ayrıntılı ultrason için hayırlısıyla 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum.Herkes perinatolojiye gidiyor mu? Bana sormadan, 40 gün sonraya randevu verdiler. Normal mi? İkili normal, fetal dna daha gelmedi.
Gizlilik nedeniyle whatsapp grubunu bilemiyorum katılan olur mu ama olmadı bir sayfa açalım orada günlük hedeflerimizi, tutup tutmadığını paylaşalım olmaz mıAl benden de o kadar geç bile kaldık bence bir WhatsApp grubumuz olmalıydı ben ilk gebeligimde yapmıştım burdan 7 arkadaşla hatta 8di başta hala görusuyoruz çocuklarımız bile arasiyo
Ama siz randevu alacaksınız değil mi ? Bana kendileri sormadan randevu yazdı. Doktoruma da soramadım. Rutin kontroldür diye düşünüyorum umarım öyledir yaniBen ayrıntılı ultrason için hayırlısıyla 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum.
Ben ilk gebeliğimde çok sağlıklı ve düzgün beslendim zaten 9-10 kg aldım.Ama bu gebelik ikiz olunca neyi ne kadar tüketmem gerektiğini bilemedim. Yani kalsiyum ihtiyacım tek gebeliğe göre fazla mesela gibi. Bir de iki bebek olunca onların kilo alması benim az alacağım bir diyet programına ihtiyaç vardı. Bu nedenle tamamen sağlıklı beslenmeye geçip zararlı abur cubur her şeyi bıraktımKızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.
Benim de ikiz alttan göbek deliğime doğru belirdi bu kez erken çıktı. İlk gebeliğimde 17. haftada ışıklı bir aynanın önündeyken fark etmiştimSağol canım, şimdilik bende yok demek ki. Yakınımda da öyle biri olmadı demek ki. Takip edeyim ama senin ikiz olduğu için erken oluşnuştur çizgi normal yani
Evet ben kendim alacağım. 2li test yaptırdım. Doktorum perinatolog görünmeme gerek duymadı. Sizin hastahane prosedür farklımı acaba içinizi ferah tutun .Ama siz randevu alacaksınız değil mi ? Bana kendileri sormadan randevu yazdı. Doktoruma da soramadım. Rutin kontroldür diye düşünüyorum umarım öyledir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?