2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende hiç sağlıklı beslenmiyorum bebeklere güzel kilolar aldırmak lazım

çok geçmiş olsun bebeğin keyfi yerinde gibi el başının altında yatıyor

Ben de canım bu ara sağlıksız besledim biraz Fast food falan yedim, meyve sebze yumurta yemeye dikkat ediyorum ama kuruyemiş de yememiz lazım zararlı yiyeceklerlerden de uzak durmak lazım ama insanın da canı çekiyor o sağlıksız şeyleri

Bu kremden kullanan var mı acaba fiyatı ucuk biraz ama memun kalan var mı önce ben bıo oil falan kullanmıştım ama yine de catladım yenileri olussun istemiyorum da
Tatlım genetiğimizde varsa çatır çatır çatlıyoruz. Benim ergenlikten kalma var.O yüzden fazla krem almayı düşünmüyorum. Suyu bol içiyorum .Birde normal bir krem almayı düşünüyorum. Kaşınırsa diye .

Gecen hafta pazartesu 2li testim yapildi devlete gidiyorum ben, 2 hafta sonra belli olur dedi e devlette e nabiza veya hastanenin laboratuar sonucu kismina duser mi ?Nerden bilebilirom gitmeden sonucun ciktigini?Cunku calisiyorum randevusuz da gidilmiyo ona gore onceden davranmam lazim.

Kardeşimin eşinin hamileliğinde göbek deliği üst ve altında dikey ilerleyen çizgisi olmuştu. Ben hem zayıf ve çok beyazım, hem de ikizlere hamileyim cumartesiden beri yukarı çizgi çok belirgin
Sağol canım, şimdilik bende yok demek ki. Yakınımda da öyle biri olmadı demek ki. Takip edeyim ama senin ikiz olduğu için erken oluşnuştur çizgi normal yani

Al benden de o kadar geç bile kaldık bence bir WhatsApp grubumuz olmalıydı ben ilk gebeligimde yapmıştım burdan 7 arkadaşla hatta 8di başta hala görusuyoruz çocuklarımız bile arasiyo

bende hiç sağlıklı beslenmiyorum bebeklere güzel kilolar aldırmak lazım
Evet hem bebeğimizin hem bizim sağlığımız için sağlıklı beslenme şart. Kola, hamburger vb hayatımdan çıktı. İş yerinde yersem ev yemekleri yapan yerlere gidiyoruz. Çok bişey yiyemiyorum ama. Meyve yemem lazım mesela ama karnım zaten açken meyve fazla geliyor.

Keşke canım çekse ona bile razı oluyorum bazen. Sabahları yumurta yemem lazım yok olmuyor. Anında midem ağzıma geliyor. Şimdilik zeytin, domates, peynşr, salatalık ile düzenli kahvaltıya başlamak istiyorum

Al benden de o kadar geç bile kaldık bence bir WhatsApp grubumuz olmalıydı ben ilk gebeligimde yapmıştım burdan 7 arkadaşla hatta 8di başta hala görusuyoruz çocuklarımız bile arasiyo
Gizlilik nedeniyle whatsapp grubunu bilemiyorum katılan olur mu ama olmadı bir sayfa açalım orada günlük hedeflerimizi, tutup tutmadığını paylaşalım olmaz mı

Ben ilk gebeliğimde çok sağlıklı ve düzgün beslendim zaten 9-10 kg aldım.Ama bu gebelik ikiz olunca neyi ne kadar tüketmem gerektiğini bilemedim. Yani kalsiyum ihtiyacım tek gebeliğe göre fazla mesela gibi. Bir de iki bebek olunca onların kilo alması benim az alacağım bir diyet programına ihtiyaç vardı. Bu nedenle tamamen sağlıklı beslenmeye geçip zararlı abur cubur her şeyi bıraktım
Sağol canım, şimdilik bende yok demek ki. Yakınımda da öyle biri olmadı demek ki. Takip edeyim ama senin ikiz olduğu için erken oluşnuştur çizgi normal yani
Benim de ikiz alttan göbek deliğime doğru belirdi bu kez erken çıktı. İlk gebeliğimde 17. haftada ışıklı bir aynanın önündeyken fark etmiştim

Ama siz randevu alacaksınız değil mi ? Bana kendileri sormadan randevu yazdı. Doktoruma da soramadım. Rutin kontroldür diye düşünüyorum umarım öyledir yani
Evet ben kendim alacağım. 2li test yaptırdım. Doktorum perinatolog görünmeme gerek duymadı. Sizin hastahane prosedür farklımı acaba içinizi ferah tutun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…