Bende bu ay gideyim diyorumBen gittim artık dayanamadım evde
Boşver onların üzülüp üzülmemesini, sevmiyorlarsa sevmesinler, önemli olan sizin sevginiz. Düşünsene onların hepsi geçici, ileride sana kızların kalacakKızlar benm kaynana da Erzurumlu tek derdi erkek torun kız torunlarini sevmez de pek zaten her aramasında cinsiyet ne diyo biz öğrendik kızım olacak ilk çocuğumda kız onu duyduğunda neyse kız doğuran erkekde doğurur demişti. Şimdi bunu desek canı sıkılır öyle birşeyler. Eşim deme şimdilik diyo çok canım sıkılıyor sevmez gormezler o zaman diye patlamamak için zor tutuyorum kendimi insanlar cahil ya benm kız kardeşim var o olmasa hayat bana daha zor olurdu aramızda 2 yaş var en yakın arkadaşım hep o oldu.
Yumurta ceviz falan yiyemiyorum ilk zamanlar badem ceviz hurma yiyordum ama sonra soğudum fast a food fazla yemiyorum kola cips yemiyorum.Su içmeye çalışıyorum artık ne kadar içersem kâr diyorum ama işte ne kadar besleniyor bilmiyorumBen de canım bu ara sağlıksız besledim biraz Fast food falan yedim, meyve sebze yumurta yemeye dikkat ediyorum ama kuruyemiş de yememiz lazım zararlı yiyeceklerlerden de uzak durmak lazımama insanın da canı çekiyor o sağlıksız şeyleri
Bende bu ay gideyim artık diyorum
Git tatlım hijyenik oluyor .Enfeksiyonun olmaz .Bende bu ay gideyim artık diyorum
inşallah değişmez ya bir kız bir erkek çok tatlı olurrrBana da 12+3 te kıza benziyor %70 kız dedi inşallah öyledir değişmezDiğer bebek %100 erkek çünkü
Evet şu aylarda çok dikkat etmek lazım hem doğum zamanında temiz olmak isterimGit tatlım hijyenik oluyor .Enfeksiyonun olmaz .
Son aylarda için rahat etmezse jilet kullanabilirsin .Ani durumlarda onuda kullandım.Evet şu aylarda çok dikkat etmek lazım hem doğum zamanında temiz olmak isterim
Ben şimdilik kilo verme aşamasındayım. Elden geldiğince sağlıklı beslenmek istiyorum ama canım hiç bişey istemiyor. Süt, yumurta ve meyve günlük tüketmem lazım mesela.Ben ilk gebeliğimde çok sağlıklı ve düzgün beslendim zaten 9-10 kg aldım.Ama bu gebelik ikiz olunca neyi ne kadar tüketmem gerektiğini bilemedim. Yani kalsiyum ihtiyacım tek gebeliğe göre fazla mesela gibi. Bir de iki bebek olunca onların kilo alması benim az alacağım bir diyet programına ihtiyaç vardı. Bu nedenle tamamen sağlıklı beslenmeye geçip zararlı abur cubur her şeyi bıraktım
Benim de ikiz alttan göbek deliğime doğru belirdi bu kez erken çıktı. İlk gebeliğimde 17. haftada ışıklı bir aynanın önündeyken fark etmiştim
ben katılırım sorun olcağını düşünmüyorum ya da discord olur orada numara gözükmüyor.Gizlilik nedeniyle whatsapp grubunu bilemiyorum katılan olur mu ama olmadı bir sayfa açalım orada günlük hedeflerimizi, tutup tutmadığını paylaşalım olmaz mı
Aklımda olsunSon aylarda için rahat etmezse jilet kullanabilirsin .Ani durumlarda onuda kullandım.
Şöyle oldu normalde özele gidiyorum. Doktorum yaşımdan dolayı fetal dna önerdi, üniversite hastanesinde fiyatı uygundur dedi bende üniversiteye gittim işlemi yaptırdım, tam çıkarken elime evrakları tutuşturdular şu gün kontrole geleceksiniz dediler sormadılar bile kendileri hazırlamış yazmış evrakları. Randevu günü de vermişler bir güzel. Bana soran bile olmadı. Nedenini anlamadım neyse bakalım.Evet ben kendim alacağım. 2li test yaptırdım. Doktorum perinatolog görünmeme gerek duymadı. Sizin hastahane prosedür farklımı acaba içinizi ferah tutun .
20-24. haflarına denk geliyorsa ayrıntılı ultrason içindir onu perinatoloğun yapması daha iyi uzmanlıkları gereği merak etme yani sorun olduğundan değil.. ben de ayrıntılı ultrason randevumu aldım çoktan hocanın randevuları çabuk doluyor diyeAma siz randevu alacaksınız değil mi ? Bana kendileri sormadan randevu yazdı. Doktoruma da soramadım. Rutin kontroldür diye düşünüyorum umarım öyledir yani
Hayır bi de evde de bir oğluş var hepsi erkek olursa halimi düşünemiyorum hunileri üst üste takarıminşallah değişmez ya bir kız bir erkek çok tatlı olurrr
Evet üçü de önemli. Meyveyi günde bir porsiyon veriyor ben yaz meyve delisiyim bıraksalar sınırsız yerim ama o da şeker diyeBen şimdilik kilo verme aşamasındayım. Elden geldiğince sağlıklı beslenmek istiyorum ama canım hiç bişey istemiyor. Süt, yumurta ve meyve günlük tüketmem lazım mesela.
Allah yardımcın olsunHayır bi de evde de bir oğluş var hepsi erkek olursa halimi düşünemiyorum hunileri üst üste takarım
Evet üçü de önemli. Meyveyi günde bir porsiyon veriyor ben yaz meyve delisiyim bıraksalar sınırsız yerim ama o da şeker diye
İçini ferah tutŞöyle oldu normalde özele gidiyorum. Doktorum yaşımdan dolayı fetal dna önerdi, üniversite hastanesinde fiyatı uygundur dedi bende üniversiteye gittim işlemi yaptırdım, tam çıkarken elime evrakları tutuşturdular şu gün kontrole geleceksiniz dediler sormadılar bile kendileri hazırlamış yazmış evrakları. Randevu günü de vermişler bir güzel. Bana soran bile olmadı. Nedenini anlamadım neyse bakalım.
Ben de çok kötü gidiyorum. Önceden sebze ve yeşillik hastasıydım, hamilelikten sonra soğudum tiksindim. Sebzeyi sadece karışık kızartmada ve bazı yemeklerde yiyebiliyorum. Kızartma çok zararlı diyorlar ama doktorum öyle bi şey demedi. Ceviz badem yemeyi de hep unutuyorum. Et, balık, tavuk, yumurta, süt yok kesinlikle. Doktora da danıştım, şimdilik bebeğin benden bağımsız beslendiğini, mide bulantıları geçtikçe düzeleceğini söyledi. Beslenmeye dair tek iyi giden şey meyve hastası oldum, umarım o da aşırı şeker yüklemesi yapmıyordur.Yumurta ceviz falan yiyemiyorum ilk zamanlar badem ceviz hurma yiyordum ama sonra soğudum fast a food fazla yemiyorum kola cips yemiyorum.Su içmeye çalışıyorum artık ne kadar içersem kâr diyorum ama işte ne kadar besleniyor bilmiyorum
Ben geçen hafta gittim vallahi rahatlıkBende bu ay gideyim diyorum
Bence de oluşturalımAllah yardımcın olsuninşallah kızdır dua zinciri oluştursak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?