- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Evet ben de başta kuruyemiş yiyordum ama soğudum ben deYumurta ceviz falan yiyemiyorum ilk zamanlar badem ceviz hurma yiyordum ama sonra soğudum fast a food fazla yemiyorum kola cips yemiyorum.Su içmeye çalışıyorum artık ne kadar içersem kâr diyorum ama işte ne kadar besleniyor bilmiyorum
Bende özel bı yerde prof perinatologa yaptırdım ikili test ve detaylı ultrasonu hiçbir sorun görmüyorum ikinci bı teste gerek yok dedi 21.hafta ayrıntılı ultrason için bekliyorum dedi sorun olduğundan dolayı degildir korkmayin20-24. haflarına denk geliyorsa ayrıntılı ultrason içindir onu perinatoloğun yapması daha iyi uzmanlıkları gereği merak etme yani sorun olduğundan değil.. ben de ayrıntılı ultrason randevumu aldım çoktan hocanın randevuları çabuk doluyor diye
Ağda güzel oluyor neredeyse bir ay tertemiz kalıyorBe
Ben geçen hafta gittim vallahi rahatlık
Birde jilete alerjim var mahvoldum hepten
inatçı birr bebito mu geliyorr :)Günaydın kızlarben dün gittim kontrolüm vardı gayet iyiyiz cok şükür 3 lü tarama yaptı kan verdim hem bütün kan değerlerimi tsh falan her seyi istemiş iyi oldu cinsiyeti göstermedi bacaklarını kapatmış sıkı sıkı ugrassada açtıramadı yine ögrenemedim 16+4 hiç bir fikrim yok cinsiyet konusunda
Vay sıpa vay terbiyeli çocuk annesiGünaydın kızlarben dün gittim kontrolüm vardı gayet iyiyiz cok şükür 3 lü tarama yaptı kan verdim hem bütün kan değerlerimi tsh falan her seyi istemiş iyi oldu cinsiyeti göstermedi bacaklarını kapatmış sıkı sıkı ugrassada açtıramadı yine ögrenemedim 16+4 hiç bir fikrim yok cinsiyet konusunda
anne karnında ne yapmaması gerektiğini öğrenmiş . Eğitim anne karnında başlarVay sıpa vay terbiyeli çocuk annesi
Aynen öyle çikolataya ragmen oynuyor ama açmıyoinatçı birr bebito mu geliyorr :)
Aynen bi görsen eklemlerini oynatıyor sıpa kıpır kıpır ama bacaklar bitişik inatla göstermedi yarın baska doktora baska özel hastaneye zorla randevu ayarladımVay sıpa vay terbiyeli çocuk annesi
Insallaj öyledirİnşallah canm zaten benim dediğimde riskli korkutucu bir durum değil doktor böyle dese de 17-20. Haftada çıkıyor plesenta yukarı kalsa da sıkıntı olmaz inşallah rahim buyudugundendir bazen olabiliyor
Günaydın canım hayırlı haberle insallahSelam kızlar
Guzel bir gün olsun
Bebisimi görmeye son 2
Canım ilk defa duydum benimki 1in altında çıkmış ikisi de ama riski de ona gore hesaplıyorlar sanırım yani riskte sorun yoksa onda da olmaz diye düşünüyorum kötü şeyler getirme hic aklınaEvet canım onlar 2.5 tan yukarda
Kuzum çok çok iyi olur ben de hamileliğin ilk başlarında bi konu acmistim ne yemeliyiz ne yememeliyiz diye malesef çok katilim olmadi doktorumun tavsiyelerini yazmıştım tecrübeli anneler de katilim sağlar diye düşündüm ama pek bi ise yaramadı, ben de çok kilo almaktan korkuyorum bir de bulantılardan ne yazık ki beslenmeme dikkat edemiyorum bazen takviyeleri bile icemiyorum günlük beslenme egzersiz gibi konuları konuştuğumuz bi yer olsa hic fena olmaz burada daha çok gebelik takibi kontroller vs konuşuluyor ya konular derli toplu olmuş olurKızlar bazı konularda kendime çeki düzen vermek istiyorum. Örneğin erken yatma, daha çok meyve, ceviz vb yeme, düzenli en az 2 litre su içme gibi. Bu konuda birbirimizi teşvik mi etsek.? Bu grup uygun mu yeni grup mu açsak ? Yani bundan tek rahatsız olan ben miyim bilmiyorum ama birşeyere çeki düzen vermem lazım gibi geliyor.
E nabiza düşüyor canim ama grafik falan gözükmüyor hastane sitesinden ulaşmıştım ben detaylı raporaGecen hafta pazartesu 2li testim yapildi devlete gidiyorum ben, 2 hafta sonra belli olur dedi e devlette e nabiza veya hastanenin laboratuar sonucu kismina duser mi ?Nerden bilebilirom gitmeden sonucun ciktigini?Cunku calisiyorum randevusuz da gidilmiyo ona gore onceden davranmam lazim.
Bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hangi firma ile anlaştınız acaba ve fiyat bilgisi ne söylendi? Kaç adet genetik hastalık taranıyor bilgi verebilir misiniz?Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı, bebişin çok iyi çok şükürbu sefer kafa kemiklerine baktı onlarda da bir sorun yokmuş, bugün de fetal dna için kan vereceğim kanama alanım vardı o da tamamen geçmiş
Canım +6 avent alıştırma suluk aldım akıtmayan canım; tam cam değil ama bebek için uygun maddeden yapılmıstırÇok mantıklı aldıkların canım, suluk cam mı başka bir metaryel mi ? Cam alsam düşer canını falan acıtır mı diye tedirgin oluyorum
Yaa cinsiyetler belli oluyor teker teker hayırlı uğurlu sağlıklı olsunKızlar bugün benimde detaylı ultrason vardı; herşey çok iyi çıktı şükür. Cinsiyetinde gördük net şekilde :) oğluşumuz olacak
Ay maşallah Allah bağışlasın bizimkini anlayamadı bir hafta daha bekleyelim dedi inşallah haftaya artık belli olurKızlar bugün benimde detaylı ultrason vardı; herşey çok iyi çıktı şükür. Cinsiyetinde gördük net şekilde :) oğluşumuz olacak
Ben invitae firması ile anlaştım, 5200 e yapacaklar. Tüm kromozomları tarıyorlar, ama kaç adet genetik hastalığa bakıyorlar şu an hatırlamıyorum broşürü vardı ama şu an yanımda değil maalesefBebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hangi firma ile anlaştınız acaba ve fiyat bilgisi ne söylendi? Kaç adet genetik hastalık taranıyor bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?