2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar ben dün gittim kontrolüm vardı gayet iyiyiz cok şükür 3 lü tarama yaptı kan verdim hem bütün kan değerlerimi tsh falan her seyi istemiş iyi oldu cinsiyeti göstermedi bacaklarını kapatmış sıkı sıkı ugrassada açtıramadı yine ögrenemedim 16+4 hiç bir fikrim yok cinsiyet konusunda

Evet ben de başta kuruyemiş yiyordum ama soğudum ben de kola vs içmiyorum ama işte bazen dışarıdan yiyoruz onları da yememek lazım.

Bende özel bı yerde prof perinatologa yaptırdım ikili test ve detaylı ultrasonu hiçbir sorun görmüyorum ikinci bı teste gerek yok dedi 21.hafta ayrıntılı ultrason için bekliyorum dedi sorun olduğundan dolayı degildir korkmayin

inatçı birr bebito mu geliyorr :)

Vay sıpa vay terbiyeli çocuk annesi

inatçı birr bebito mu geliyorr :)
Aynen öyle çikolataya ragmen oynuyor ama açmıyo
Vay sıpa vay terbiyeli çocuk annesi
Aynen bi görsen eklemlerini oynatıyor sıpa kıpır kıpır ama bacaklar bitişik inatla göstermedi yarın baska doktora baska özel hastaneye zorla randevu ayarladım annesi de inat ama parti yapıcam öğrenirsem ama yarına yetısmez dogum günüm yarın insallah annesine hediyesini verir gösterir merakta koydu beni

Evet canım onlar 2.5 tan yukarda
Canım ilk defa duydum benimki 1in altında çıkmış ikisi de ama riski de ona gore hesaplıyorlar sanırım yani riskte sorun yoksa onda da olmaz diye düşünüyorum kötü şeyler getirme hic aklına
Kuzum çok çok iyi olur ben de hamileliğin ilk başlarında bi konu acmistim ne yemeliyiz ne yememeliyiz diye malesef çok katilim olmadi doktorumun tavsiyelerini yazmıştım tecrübeli anneler de katilim sağlar diye düşündüm ama pek bi ise yaramadı, ben de çok kilo almaktan korkuyorum bir de bulantılardan ne yazık ki beslenmeme dikkat edemiyorum bazen takviyeleri bile icemiyorum günlük beslenme egzersiz gibi konuları konuştuğumuz bi yer olsa hic fena olmaz burada daha çok gebelik takibi kontroller vs konuşuluyor ya konular derli toplu olmuş olur
E nabiza düşüyor canim ama grafik falan gözükmüyor hastane sitesinden ulaşmıştım ben detaylı rapora

Bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hangi firma ile anlaştınız acaba ve fiyat bilgisi ne söylendi? Kaç adet genetik hastalık taranıyor bilgi verebilir misiniz?

Kızlar bugün benimde detaylı ultrason vardı; herşey çok iyi çıktı şükür. Cinsiyetinde gördük net şekilde :) oğluşumuz olacak
Yaa cinsiyetler belli oluyor teker teker hayırlı uğurlu sağlıklı olsun
Papatyamelo topic annemiz eklemeye başlayacak misin cinsiyetleri senin hic sesin soluğun çıkmıyor her şey yolunda mı

Kızlar dün reyhan aldım serbet yapmak için bayılırım normalde hem de çok sağlıklıdır ama bebek olunca tabi internette arattım bazı haber ve sağlık sitelerde çok faydalı diyor ama bazı forum sitelerinde anne adayları aman sakin icmeyin falan yazmış bilgisi fikri olan var mi

Bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hangi firma ile anlaştınız acaba ve fiyat bilgisi ne söylendi? Kaç adet genetik hastalık taranıyor bilgi verebilir misiniz?
Ben invitae firması ile anlaştım, 5200 e yapacaklar. Tüm kromozomları tarıyorlar, ama kaç adet genetik hastalığa bakıyorlar şu an hatırlamıyorum broşürü vardı ama şu an yanımda değil maalesef hem doktorumun önerisi hem de kendi araştırmalarım ile invitae içimi sindi açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…