Bende sabah aksam erik yiyorumKızlar bu ara erik ve kayısıya düştümşuan aç karna erik ve kayısı yerken yazıyorum bu yazıyı dünde yedim baya
Benim de doktorum 3 farklı firma broşürü verdi daha fiyat sormadım broşürleri de evde unutmuşum yarın görüşeceğim artık. şu hcg mom değerinin 2.5 üzeri olması beni biraz korkuttu çünkü preeklempsi riski oluşturabiliyormuş gebelik zehirlenmesi gibi ölü doğum gibi Allah korusun. Yaptıracağım en kısa zamanda.Ben invitae firması ile anlaştım, 5200 e yapacaklar. Tüm kromozomları tarıyorlar, ama kaç adet genetik hastalığa bakıyorlar şu an hatırlamıyorum broşürü vardı ama şu an yanımda değil maalesefhem doktorumun önerisi hem de kendi araştırmalarım ile invitae içimi sindi açıkcası
ben de varımı yogumu erige harciyorum bu aralar çok da pahali meret ama kabizligima inanılmaz iyi geldi yeniden doğmuş gibi oldum valla kabızlığı olanlar kesinlikle denesin, bu arada ben de asla tatlı yiyemiyorum aklımdan bile geciremiyorum o derece kızım olacak ondan mi oluyor acaba gerçektenBende sabah aksam erik yiyorumcinsiyet ogrendiniz mi. Oglumda hep tatli aserirdim acaba bu kiz mi henüz dr gitmedim heyecanliyim ogrenmek icinde:)
Ne güzel haberler ohh misinKızlar benim de bugün kontrolüm vardı, bebişin çok iyi çok şükürbu sefer kafa kemiklerine baktı onlarda da bir sorun yokmuş, bugün de fetal dna için kan vereceğim kanama alanım vardı o da tamamen geçmiş
Aa süper keşke bizimde kiz olsa çok istiyoum oncelikle saglikli olsunda tabi:) kabizliktan çok çektim o yuzden ikiside iyi geliyor gerçektenben de varımı yogumu erige harciyorum bu aralar çok da pahali meret ama kabizligima inanılmaz iyi geldi yeniden doğmuş gibi oldum valla kabızlığı olanlar kesinlikle denesin, bu arada ben de asla tatlı yiyemiyorum aklımdan bile geciremiyorum o derece kızım olacak ondan mi oluyor acaba gerçekten
Tabiki önceliğimiz sağlıklı olmaları canim Allah gönlüne gore verir inşallah bu arada ben fetal dna ile öğrendim ama ikili test de vermiştim beta 33.4 yazıyor cinsiyetle nasıl bi ilgisi var bilmiyorum amaAa süper keşke bizimde kiz olsa çok istiyoum oncelikle saglikli olsunda tabi:) kabizliktan çok çektim o yuzden ikiside iyi geliyor gerçekten
Selamlar.. bir süredir giremedim bazi annisler cinsiyetleri bile ogrenmis okudum cok mutlu oldum umarim hersey yolundadirbiz oglumun 2yas asisi ile denk getirmeye calisiyoruz randevuyu ama en az 15gun var. Sagligi iyi mi onuda merak ediyorum. Ilk genelikte ayda 2.3gidiyordum neredeyse. Dayanamayip yakin bir hast. Giderim belki:) Ikili testte çıkan beta hcg ye gore kiz erkek kesin olmasada çıkabiliyor diyenler oldu benim 67.70 cıkmış degerim. Sizde degeri ile cinsiyeti tutan oldumu
Benim 112 çıktı hcg değerim usgde de doktor yüksek ihtimalle kız dedi. Tutmayanlar da oluyormuş bunda garip bir teori :)Selamlar.. bir süredir giremedim bazi annisler cinsiyetleri bile ogrenmis okudum cok mutlu oldum umarim hersey yolundadirbiz oglumun 2yas asisi ile denk getirmeye calisiyoruz randevuyu ama en az 15gun var. Sagligi iyi mi onuda merak ediyorum. Ilk genelikte ayda 2.3gidiyordum neredeyse. Dayanamayip yakin bir hast. Giderim belki:) Ikili testte çıkan beta hcg ye gore kiz erkek kesin olmasada çıkabiliyor diyenler oldu benim 67.70 cıkmış degerim. Sizde degeri ile cinsiyeti tutan oldumu
Canım ben de invitae firmasında yaptırdım. fiyat naviculanın dediği civarlardaydı. ABD San francisco'ya gidiyor kan. 10 gün sonra çıktı. Sonuca baktım şimdi 6 şeye bakılmış sanırım, ingilizce ayrıntılı yazıyor. Trisomy 21,18,13 sendromları ve cinsiyet kromozom bozuklukları. temsilciden daha detaylı bilgi alırsın tabi.Bebiş sağlıkla gelsin inşallah. Ben de fetal dna yaptırmayı düşünüyorum hangi firma ile anlaştınız acaba ve fiyat bilgisi ne söylendi? Kaç adet genetik hastalık taranıyor bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim canım sen ikili test yaptırmış mıydın bu mom değerleri ne çıkmıştı.Canım ben de invitae firmasında yaptırdım. fiyat naviculanın dediği civarlardaydı. ABD San francisco'ya gidiyor kan. 10 gün sonra çıktı. Sonuca baktım şimdi 6 şeye bakılmış sanırım, ingilizce ayrıntılı yazıyor. Trisomy 21,18,13 sendromları ve cinsiyet kromozom bozuklukları. temsilciden daha detaylı bilgi alırsın tabi.
Aynen hem de temizAğda güzel oluyor neredeyse bir ay tertemiz kalıyor
hayır yaptırmadım çünkü çevrede de ikili testi riskli çıkıp strese girenleri görünce direkt fetal dna yaptırdım. sen de olumlu düşün çok örnek var sonuçta tarama testi ihtimaller herkes için var, olumlu gelecektir inşallah.Teşekkür ederim canım sen ikili test yaptırmış mıydın bu mom değerleri ne çıkmıştı.
Baya nazlı bir bebek geliyor desene. Bende dün gittim bağdaş kurmuşGünaydın kızlarben dün gittim kontrolüm vardı gayet iyiyiz cok şükür 3 lü tarama yaptı kan verdim hem bütün kan değerlerimi tsh falan her seyi istemiş iyi oldu cinsiyeti göstermedi bacaklarını kapatmış sıkı sıkı ugrassada açtıramadı yine ögrenemedim 16+4 hiç bir fikrim yok cinsiyet konusunda
Aynen canım bi öğrenemedim merak ediyorum yarım zorla baska özel hastane den baska doktordan randevu aldım sırf cinsiyet için gidecegım belki öğrenirim umuduylaBaya nazlı bir bebek geliyor desene. Bende dün gittim bağdaş kurmuşgöremedi doktor
ikili taramada bir risk çıkmadı benim problemim mom değerlerinin 2.5 üstü olmadı biri 2.7 biri 3.1 doktor başka bir durum olabilir dedi en net sonucu fetal dnada öğreniriz dedi.hayır yaptırmadım çünkü çevrede de ikili testi riskli çıkıp strese girenleri görünce direkt fetal dna yaptırdım. sen de olumlu düşün çok örnek var sonuçta tarama testi ihtimaller herkes için var, olumlu gelecektir inşallah
Evet dediginiz gibi genelde tutuyormus ama arada tutmayan sonuçlarda var kesinligi yok pek inanamamak gerek galiba. Arkadaslariminda hepsinin tutmuş ilginçtirBenim 112 çıktı hcg değerim usgde de doktor yüksek ihtimalle kız dedi. Tutmayanlar da oluyormuş bunda garip bir teori :)
ayy öğrenir öğrenmez bize de söyleAynen öyle çikolataya ragmen oynuyor ama açmıyo
Aynen bi görsen eklemlerini oynatıyor sıpa kıpır kıpır ama bacaklar bitişik inatla göstermedi yarın baska doktora baska özel hastaneye zorla randevu ayarladımannesi de inat ama parti yapıcam öğrenirsem ama yarına yetısmez dogum günüm yarın insallah annesine hediyesini verir gösterir merakta koydu beni
11 haftalıkken doktor erkeğe benziyo demişti ama kesin değil diye de belirtti. Bakalım kısmetBende sabah aksam erik yiyorumcinsiyet ogrendiniz mi. Oglumda hep tatli aserirdim acaba bu kiz mi henüz dr gitmedim heyecanliyim ogrenmek icinde:)
Tamam canım ço ksağol içim rahatladı20-24. haflarına denk geliyorsa ayrıntılı ultrason içindir onu perinatoloğun yapması daha iyi uzmanlıkları gereği merak etme yani sorun olduğundan değil.. ben de ayrıntılı ultrason randevumu aldım çoktan hocanın randevuları çabuk doluyor diye
Bir porsiyon yesem o da iyi hiç tatlı ile aram yok, arada aklıma geliyor alışkanlıktan galiba yiyorum mesela 2. Lokmada tıkamıyorum. Evdekilerin bile yüzüne baktığım yok. Sağlıklı ddiye meyve yiyeyim diyorum yojsa aradığım şey sayılmazHayır bi de evde de bir oğluş var hepsi erkek olursa halimi düşünemiyorum hunileri üst üste takarım
Evet üçü de önemli. Meyveyi günde bir porsiyon veriyor ben yaz meyve delisiyim bıraksalar sınırsız yerim ama o da şeker diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?