- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
İdare ediyorum canım bu aralar biraz sıkıntılıyım o yüzden eklemeler yapamıyorum toparlıyayım biraz mutlaka tabloda düzenleme yapacağımYaa cinsiyetler belli oluyor teker teker hayırlı uğurlu sağlıklı olsun
Papatyamelo topic annemiz eklemeye başlayacak misin cinsiyetleri senin hic sesin soluğun çıkmıyor her şey yolunda mı
Yazarım canımayy öğrenir öğrenmez bize de söyleyesinler o kıpırtısını
Geçmiş olsun canım neyin var bulantı kusma hala ceken benim sanıyordumİdare ediyorum canım bu aralar biraz sıkıntılıyım o yüzden eklemeler yapamıyorum toparlıyayım biraz mutlaka tabloda düzenleme yapacağım
noldu guzum hayırdır .Bebiş iyidir inşallahİdare ediyorum canım bu aralar biraz sıkıntılıyım o yüzden eklemeler yapamıyorum toparlıyayım biraz mutlaka tabloda düzenleme yapacağım
Benim beta yüksek, ama erkekEvet dediginiz gibi genelde tutuyormus ama arada tutmayan sonuçlarda var kesinligi yok pek inanamamak gerek galiba. Arkadaslariminda hepsinin tutmuş ilginçtir
Geçmiş olsun canım neyin var bulantı kusma hala ceken benim sanıyordum
Soğuk algınlığı grip hepsini bir arada yaşıyorum canım bulantı kusma olsa keşkenoldu guzum hayırdır .Bebiş iyidir inşallah
Cinsiyetten bahsetmediler dimi ?Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı, bebişin çok iyi çok şükürbu sefer kafa kemiklerine baktı onlarda da bir sorun yokmuş, bugün de fetal dna için kan vereceğim kanama alanım vardı o da tamamen geçmiş
Cok geçmiş olsun canım insallah bıan önce atarsın yapmazlar serum bile yaksa Bos veriyolar içine ilaç atmadan gebeyken oyleSoğuk algınlığı grip hepsini bir arada yaşıyorum canım bulantı kusma olsa keşkebirde sinüzit var öksürmekten hapşırmaktan helak oldum artık karnım kasılmaya başlıyor,acile gittim kötüyüm ateşliyim diye hiçbirşey yapmadı daha atlatamadım
Twşekkür ederim canım Öyle olsa yinede biraz toparlardım ama hiçbir şey yapmadılarCok geçmiş olsun canım insallah bıan önce atarsın yapmazlar serum bile yaksa Bos veriyolar içine ilaç atmadan gebeyken oyle
Eveet valla sıkıntılı günlerden sonra çok iyi geldiNe güzel haberler ohh misin
Cinsiyet öğrendin mi
benim 70 küsürlerdeydi hangi cinsiyet oluyorEvet dediginiz gibi genelde tutuyormus ama arada tutmayan sonuçlarda var kesinligi yok pek inanamamak gerek galiba. Arkadaslariminda hepsinin tutmuş ilginçtir
Allah korusun hiç kötü düşünmeyin fetal dna ile kesin öğrenirsiniz içiniz de rahat ederBenim de doktorum 3 farklı firma broşürü verdi daha fiyat sormadım broşürleri de evde unutmuşum yarın görüşeceğim artık. şu hcg mom değerinin 2.5 üzeri olması beni biraz korkuttu çünkü preeklempsi riski oluşturabiliyormuş gebelik zehirlenmesi gibi ölü doğum gibi Allah korusun. Yaptıracağım en kısa zamanda.
Hiç canını sıkma bende42 yasındayım cvs yada amınıyosentez yapacagız.doktorlar haklı önlem almak istiyorlar.Bende perinatolog kontrolundeyım.İnşallah bır sıkıntı cıkmayacakSlm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
Ya aslında benim risk yok hepsi cut off değerinin altında ama sadece fbhcg mom değerinin 2.7 olması endişelendirdi. Doktorum 0.5 ile 2.5 arasında çıkar genelde dedi. Fetal dna da paket paket ayrılıyor bazı firmalar 6 hastalık bazıları 13 hastalık falan bakıyor. Ona da emin olamadım bu değer tam olarak neden yüksek çıktı belli değil. Sanırım bir perinatologa görünüp onun fikrini alacağım testi yaptırmadan önce.Allah korusun hiç kötü düşünmeyin fetal dna ile kesin öğrenirsiniz içiniz de rahat eder
Bence de öyle yapın ben de olsam öyle yapardım belki hiç gerek yoktur teste. İkinci bir doktorun fikrini almak her zaman daha iyidirYa aslında benim risk yok hepsi cut off değerinin altında ama sadece fbhcg mom değerinin 2.7 olması endişelendirdi. Doktorum 0.5 ile 2.5 arasında çıkar genelde dedi. Fetal dna da paket paket ayrılıyor bazı firmalar 6 hastalık bazıları 13 hastalık falan bakıyor. Ona da emin olamadım bu değer tam olarak neden yüksek çıktı belli değil. Sanırım bir perinatologa görünüp onun fikrini alacağım testi yaptırmadan önce.
Siz kacinci haftanizdasiniz?amniyosenteze neden gerek goruldu?bide cevap alamadigim bi soru var arastiyorum ama bulamadim;2li pozitif cikti diger testlerde pozitif cikinca baska bi isleme(amniyosentez vs..)gerek kalmadan gebelik sonlandirilabiliyor mu?bilginiz varsa yazin nolur!!ne zor bi surec Allahim bu...Hiç canını sıkma bende42 yasındayım cvs yada amınıyosentez yapacagız.doktorlar haklı önlem almak istiyorlar.Bende perinatolog kontrolundeyım.İnşallah bır sıkıntı cıkmayacak
Kesinlikle bazen kişiye bağlı hcg hormonları yüksek çıkabiliyormuş bir kontrol ettireyim bebekte genetik olarak bir sıkıntı varsa ayrıntılı ultrasonda görebilirler.Bence de öyle yapın ben de olsam öyle yapardım belki hiç gerek yoktur teste. İkinci bir doktorun fikrini almak her zaman daha iyidir
ben varım ilk gebelıgımde 5 aylıkken b u kadardı ancak :)Kızlar benim karnım baya baya çıktı artık yani göbek altı değil göbek üstü de böyle bildiğiniz 5-6 aylık hamile gibi bi görüntü zaten biraz göbek vardı üstüne bebek büyüyünce erkenden çıktı galiba var mı benim gibi olan aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?