2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kesinlikle bazen kişiye bağlı hcg hormonları yüksek çıkabiliyormuş bir kontrol ettireyim bebekte genetik olarak bir sıkıntı varsa ayrıntılı ultrasonda görebilirler.
Evet evet her hamilelik kendine özeldir bence sıkıntılı bir durum çıkmayacak :)

su anda 11+1 im. 12+3 te detaylı ultrason randevum var.normal takıp eden doktorum docent perinatolog. yasım 42 oldugundan , dogdugunda 43 olmus olacagım .Em bastan rısklerı ve herseyı konustuk.kandan ikili test yapmayacagız.detaylı ultrason ıle organ gelısımıne bakacagım ve cınsıyetı soyleyecegım dedı.daha sonra eger detaylıda bır sıkıntı gorursem cvs yapacagız.13 .haftada yaplabılıyor. eğer sıkıntı görmezsem daha az rısklı olan amınıyosentez yapacagız. ikili testin kötü çıkması tahlıye ıcın yeterlı degıl .Fetal dna risk çok yüksek cıksa bıle kurtaj ıcın yeterlı değil.Çünkü fetal dna bir tanı testı değil. kurtaj ıcın genetik tanı testı olan cvs yada amınıyosentez yapılması gerekıyor

Evet dediginiz gibi genelde tutuyormus ama arada tutmayan sonuçlarda var kesinligi yok pek inanamamak gerek galiba. Arkadaslariminda hepsinin tutmuş ilginçtir
Benimde 68 çıktı 50den yukarısı kız diyorlar ama göstermedi yarın tekrar randevu aldım umarım bu kez öğrenirim çok merak ediyorum

Evet evet her hamilelik kendine özeldir bence sıkıntılı bir durum çıkmayacak :)
İnşallah minik kızıma sağlıkla kavuşurum. Bu arada yogaya başlamayı düşünüyorum önerdiği iz bir program ya da hoca var mıdır? Bu sorum genel

Tesekkurederim..saglikla alin yavrunuzu kucaginiza insallah..umarim hersey yolunda gider

Kızlar birşey sormak istiyorum vitamin testi için kan verirken açlık tokluk fark ediyormu acaba

Açayım o zaman başlığı, umarım katılım olur da fayda sağlarız

Merhabalar güzel anneler devlet hastanesinde detaylı ultrason için randevu oluştururken kadın doğum doktoru yonlendirmeli diyor. Ben ilçede oturuyorum merkez den randevu alacam buradaki doktor randevu için açabilir mi bilginiz var mi

Merhaba . Detaylı ultrason için hangi bölüme almamız gerekiyor randevuyu

Detaylı ultrason 18ile 23. Haftalarda oluyor diye biliyordum neden bu kadar erkene aldılar acaba

Buralardayım ilgimi çeken konular oldukça yazıyorum ama bayadır denk gelmedik Cuma günü nasipse öğreneceğim senin cinsiyetler belli mi

canım kızlar hepinize merhaba, uzak kaldım buralardan o kadar yoğun çalışıyorum ki bugün ikili test kan sonucum çıktı düşük risk çok şükür :) ultrasonda da ense inceydi, burun kemiği oluşmuştu. bu arada perinatolog ultrasonda erkek gibi ama yine de alışveriş yapmayın dedi. sanırım oğluşum olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…