Ayy hadi az kalmış bayaBuralardayım ilgimi çeken konular oldukça yazıyorum ama bayadır denk gelmedikCuma günü nasipse öğreneceğim senin cinsiyetler belli mi
Evet uyarıyı o şekilde yapıyor ama işte ilçe deki doktor merkez için açabiliyor mu acabaTeşekkürler canım doktorun açması gerekiyor o zaman
Premium çareyi ilk cocugumda kullandım harika bı bezdi. Sadece aldığım yere dikkat et eski bez gonderiyolar. Ben hep jokerden almıştım..Bende prima preiumcare aldım 1,2,3 beden birer paket heves ettim diye sonradan öğrendim bu marka beğenmeme durumunuartık premiumcare de beğensin ama en pahalıysıdı
Ben indirime düştükçe ek gıda için suluk bile aldımözellikle kuzenlerinden falan alamayacağım hijyen bazlı şeyleri almaya calısyorum
Açabiliyor olması gerekir bence tek randevu orada varsaEvet uyarıyı o şekilde yapıyor ama işte ilçe deki doktor merkez için açabiliyor mu acaba
Benim de doktor 12’nin içindeyken detaylı ultrasonda erkek gibi ama daha erken demişti, aynı hafta ikili taramam yüksek gelince perinatologla görüşmemi tavsiye etti, perinatolog da kız dedi11 haftalıkken doktor erkeğe benziyo demişti ama kesin değil diye de belirtti. Bakalım kısmethaziran ilk haftası randevumuz var ozman kesin sonuç çıkar inşallah saklamaz sıpa
Ebebekten aldım canım bende üretim tarihleri yeniydi umarım sorunsuzdurPremium çareyi ilk cocugumda kullandım harika bı bezdi. Sadece aldığım yere dikkat et eski bez gonderiyolar. Ben hep jokerden almıştım..
Evet az kaldı tam ogrensekte çeyizini dizsek yavaş yavaş.Aaa bir oğlun daha oluyor demek umarım diğeri de kız olurAyy hadi az kalmış bayaBiri belli diğeri kesin değil. Biri %100 erkek, diğeri kıza benziyor kesin değil %70 dedi. Naptın doktorunu değiştirdin mi?
yeşil alan açıyor sen alıyorsun randevuyu benim öyle hala randevu bakmadım çünkü 20 haftam öteki ayın sonundaMerhabalar güzel annelerdevlet hastanesinde detaylı ultrason için randevu oluştururken kadın doğum doktoru yonlendirmeli diyor. Ben ilçede oturuyorum merkez den randevu alacam buradaki doktor randevu için açabilir mi bilginiz var mi
Devletteki her hangi doktor açabilir yeşil alana atacak seni.ikili test için beni yeşil alana atmışlardı ama detaylı ultrasona baktimda her seferinde detaylı ultrason yapılmamaktadır çıkıyor. Zaten 5 6 hastane çıkıyor onlardada ikiliyi alıncaya dek çok uğraştım ustunede evimden çok uzak bı hastaneyeMerhabalar güzel annelerdevlet hastanesinde detaylı ultrason için randevu oluştururken kadın doğum doktoru yonlendirmeli diyor. Ben ilçede oturuyorum merkez den randevu alacam buradaki doktor randevu için açabilir mi bilginiz var mi
Canım bu tamamen senin kararın sen net öğrendiğinde eger sonlandırmak istersen aldırabiliyorsun yasa da yeri var 24 haftaya kadar herhangi bısey tespit edilir aile bakmak istemiyorum sonlandırmak istiyorum derse sonlandırılıyor yok dogurcam dersen doğurursun bu senin kararın rabbim kimseye yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin ınsallahSiz kacinci haftanizdasiniz?amniyosenteze neden gerek goruldu?bide cevap alamadigim bi soru var arastiyorum ama bulamadim;2li pozitif cikti diger testlerde pozitif cikinca baska bi isleme(amniyosentez vs..)gerek kalmadan gebelik sonlandirilabiliyor mu?bilginiz varsa yazin nolur!!ne zor bi surec Allahim bu...
Teşekkür ederim şansımı deneyeceğim artıkAçabiliyor olması gerekir bence tek randevu orada varsa
Bende bugün yerel basında gördüm bölüm yeni açılmış sanırım burda. Erkenden açtırıp sonra randevu takip edicem yoksa benimde daha var ama devlet olunca randevu bulmak zor oluyoryeşil alan açıyor sen alıyorsun randevuyu benim öyle hala randevu bakmadım çünkü 20 haftam öteki ayın sonunda
Bende erkenden açtırıp randevu kovalicam işte dediğin gibi yakalayabilirsem ne ala olmazsa özel e gidicem mecburDevletteki her hangi doktor açabilir yeşil alana atacak seni.ikili test için beni yeşil alana atmışlardı ama detaylı ultrasona baktimda her seferinde detaylı ultrason yapılmamaktadır çıkıyor. Zaten 5 6 hastane çıkıyor onlardada ikiliyi alıncaya dek çok uğraştım ustunede evimden çok uzak bı hastaneye
alabildim.hemde İstanbul'da oturuyorum tutturabilirsen süper bende deneyeceğim 3 hafta sonra olmazssa artık özelde yaptiracagim
e hadi gözümüz aydın
İki hafta sonraya alabilirsin en fazla aklında olsun 18 haftalıkken bak yaniTeşekkür ederim şansımı deneyeceğim artık
Bende bugün yerel basında gördüm bölüm yeni açılmış sanırım burda. Erkenden açtırıp sonra randevu takip edicem yoksa benimde daha var ama devlet olunca randevu bulmak zor oluyor
Bende erkenden açtırıp randevu kovalicam işte dediğin gibi yakalayabilirsem ne ala olmazsa özel e gidicem mecbur
İlk 3 ay önerilmiyor özellikle hassas gebeliklerde fakat sonrasında doktor izin veriyor.Yine de siz kontrolunuz sırasında bir danışınKizlar ozel bir sey soracagim hamileligimjn 6. haftasinda iliski sonrasi kanamam oldu o gunden sonra hic lekelenmem bile olmadi.Bir iki hafta sonra ilk trimester bitiyor. Ya utanarsk soyluyorum ama cinsellik ihtiyacimi karsilayamamak beni zorluyor.Sizce acaba bu surecten sonrs riskler hani azaliyor ya , iliski yasagim kalkar mi ne dersiniz?
Kimse istemez evladina bisey olsun ama kotu bi durum varsa sanirim aldirmak benim icin tek care...herkesin gorusu farkli saygi duyarim tabi..ama benim gorusum zaten 39 olmusum bana bisey olursa ona kim bakar..Allah korusun..16.haftamda gittigimde sanirim 3lu tarama yada 4lu yapilicak ama insallah direk amniyosentez olurum..hemen sonuca ulasip ne gerekiyorsa yapmak tek dusuncem..cunku bu stresle yasamak beni bitiriyor..cocumla bile kalite zaman geciremez oldum..Canım bu tamamen senin kararın sen net öğrendiğinde eger sonlandırmak istersen aldırabiliyorsun yasa da yeri var 24 haftaya kadar herhangi bısey tespit edilir aile bakmak istemiyorum sonlandırmak istiyorum derse sonlandırılıyor yok dogurcam dersen doğurursun bu senin kararın rabbim kimseye yaşatmasın sağlıklı gebelikler nasip etsin ınsallah
Canım öncelikle cok üzüldüm merak ettiğin için soruyorsun sandım ikili testin riskli mi cıktı fetal dna yaptırma imkanın varsa onu da yaptır ondan sonra amniyosentez yaptır profesör doktorum o sekılde açıklamıstı bazen oluyor baska cocuk düşünmüyorum ilk cocugum bakamam sağlıklı olsun diyorlar sonlandırıyoruz falan diye emin ol oyle karar ver kesinlikle seni canı gönülden anlıyorum düşüncesi bile içimi titretiyo hakkında hayırlısı umarım saglıklıdır bebeğin ben daha dün 3 lü tarama yaptırdım 7 gün sonra sonuç dediler umarım hersey yolundadır ikili de herhangi bi sorum cıkmadı ama doktor kontrol sonuc da üçlü de yapalım ritini dedi tamm dedim fetal dna yaptırma imkanın varsa mutlaka yaptır ikilin riskli diye direk amniyosentez yaptırma canım sırayla gitKimse istemez evladina bisey olsun ama kotu bi durum varsa sanirim aldirmak benim icin tek care...herkesin gorusu farkli saygi duyarim tabi..ama benim gorusum zaten 39 olmusum bana bisey olursa ona kim bakar..Allah korusun..16.haftamda gittigimde sanirim 3lu tarama yada 4lu yapilicak ama insallah direk amniyosentez olurum..hemen sonuca ulasip ne gerekiyorsa yapmak tek dusuncem..cunku bu stresle yasamak beni bitiriyor..cocumla bile kalite zaman geciremez oldum..
Aaa bak bunu bilmiyordum teşekkür ederimİki hafta sonraya alabilirsin en fazla aklında olsun 18 haftalıkken bak yani
Umarim oyle olur.İlk 3 ay önerilmiyor özellikle hassas gebeliklerde fakat sonrasında doktor izin veriyor.Yine de siz kontrolunuz sırasında bir danışın
Evet ya tahmin ettik ama şaşırtmak için söylediğini bizim doktor biraz fırlamaAyy doktorun tahmini kız değil miydiGerçi çok erken hafta mıydı? Sağlıkla gelsin minik paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?