2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa onun minik burnunu yesinler, annesi sen neden işini ferah tutmuyorsun inşallah her şey yolunda gidecektir

Yaa onun minik burnunu yesinler, annesi sen neden işini ferah tutmuyorsun inşallah her şey yolunda gidecektir
Esimde cok kizar bana hep kotuyu dusunuyorum diye ama elimde degil kii...can bu...kendi canimdan gectim icimdekide benim canim...iyi bi hayat yasiycaksa saglikla gelsin istiyorum...korkuyorum istee bu yasta olunca bi panik bi panikkk suratim gulmez oldu...

Kizlar size göre cok yeni hamileyim ama siz bana göre cok tecrubelisiniz bi sey danışmak istiyorum ben suan 5+6 yım ama 4+6 da keseyi gördüm 4 mm. Cok küçük gibi geldi sizce bi problem olur mu. Ultrason görüntümü de aticam bi inceler misiniz cok dert ettim kendime çünkü neresi kese onu bile anlayamadım o siyah nokta mi ettafindaki gri daire mi kese yoksa. Doktorum pek açıklama yapmıyor

Eklentiler

• 20220518_000616.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 125
Amniyosentez ya da cvs yapilmadan yanı tam tanı konmadan yapılmıyor 2 li 3 lu fetal dna hepsi tarama testi yanlis cikma olasiliklari oldugu icin tani testleri yapiliyor 10 haftanin uzerinde ki gebeliklerde

Evet canım o gördüğün siyah nokta kese o haftada küçük olması normal şimdi büyümüştür biraz daha merak etme
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlar ikili test için tahlil vermiştim geçen gün az önce bakayım dedim çıkmışmı diye sonuçlar böyle anlayan varmı acaba aranızda ya?

Eklentiler

• Screenshot_20220518-025924.webp
    14 KB · Görüntüleme: 129
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde 500 TL ye yaptırmış

Kızlar ikili test için tahlil vermiştim geçen gün az önce bakayım dedim çıkmışmı diye sonuçlar böyle anlayan varmı acaba aranızda ya?
Bu tekbasina bişey ifade etmiyor grafikde çıkmalı internetten alamadım ben grafiği hastaneye gidip alabildim aklında olsun bekleme çıkacak diye.

karından mı bu canım

Canım bu değil yaptırdıgın hastaneden alırsın nete düşmüyor grafikli olanla cıkan değerleri yorumluyo doktor

Canım geçmiş olsun çok bol bol vitamin al ateş için de sık sık ılık duş kendi doktoruna göründün mü ateşe müdahale etmesi daha iyi olurdu kullanacağın ilaçlar ateşten daha az zararlı olur bu süreçte Allah şifa versin tez zamanda
Kuzum hayırlı olsun keseyi işaretlemiş doktorun galiba cihaz kotu o yuzden net görülmemiş karından bakmış bir de sanırım benim de minicik nokta kadardı yusyuvarlak vajinal bakmıştı hatta karından görememişti o kadar küçüktü öyle hızlı büyüyorlar ki ben keseden 10 gün sonra kalbini duymuştum Allah sana da nasip etsin aklına kotu şeyler hic getirme tadını çıkar ilk zamanların beslenebildigin kadar güzel beslen sonra çok mümkün olmuyor buradaki çoğu arkadaşım ben dahil hala bulantılardan tiksinmelerden şikayetçi sen depolarini doldurmaya bak

Hastanenin sitesinden laboratuvar kısmında tam rapor çıkıyordu ben oradan ulaşmıştım canım eğer randevundaki barkod no duruyorsa bi bak istersen

Kızlar sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama sürekli bir şeyler almak istiyorum. Minik minik kıyafetler aldım dün. Her şey o kadar güzel ki. Artık yavaştan karnım büyüdüğü için kendime de bir şeyler almam lazım ama markalar hamile giyimi pek becerememişler gibi sanki aldığınız beğendiğiniz bir marka var mıdır?

hamile giyim yerine tayt tsort ve tayt gömlek takılıyorum hamile kaldığımdan beri pantolon giymiyorum ben bebek kıyafetinden çok şampuan krem göğüs kremi gibi şeyleri almaya başladım anne baba yakın çevre çok hediye alıyor kıyafet o yüzden alırsamda 3-6 aylık alırım diye düşünüyorum çünkü yenidoğan alındığında hızlı büyüyor küçülüyor kıyafetler

Ben de 6-9 aylık aldım çevreden gelir diye düşünüyorum gelmezse ekleme yaparım. Gümüş göğüs kapağı aldım. Meme ucu yarasından çok korkuyorum travmam var resmen. Ablam emzirirken çektiği acılar gözümün önünden gitmiyor. Siz hangi markayı krem aldınız? Lansinoh alıyor çoğu kişi.

canım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…