Yaa onun minik burnunu yesinler, annesi sen neden işini ferah tutmuyorsun inşallah her şey yolunda gidecektirSu an 3 haftam var..16.haftamda gidicem tekrar doktoruma..onun yonlendirmesiyle artik ne olucaksa olucak...bu hafta geliyim dedim..bebegin buyumesi 16.haftada olmasi gerektigini soyledi..ultrason resmine bakiyorum burnu varama tabi degerlendirmesini yapicak bilgiye sahip degilim.ahh bu yasta gebelik nerden geldi basima ahhh..39 yasinda tam rahata ermiskenn bide....Allahin takdiri tabii...vardir bi bildigi..
Esimde cok kizar bana hep kotuyu dusunuyorum diye ama elimde degil kii...can bu...kendi canimdan gectim icimdekide benim canim...iyi bi hayat yasiycaksa saglikla gelsin istiyorum...korkuyorum istee bu yasta olunca bi panik bi panikkk suratim gulmez oldu...Yaa onun minik burnunu yesinler, annesi sen neden işini ferah tutmuyorsun inşallah her şey yolunda gidecektir
Benim beta yüksek, ama erkek
Sen öğrendin mi?benim 70 küsürlerdeydi hangi cinsiyet oluyor
Amniyosentez ya da cvs yapilmadan yanı tam tanı konmadan yapılmıyor 2 li 3 lu fetal dna hepsi tarama testi yanlis cikma olasiliklari oldugu icin tani testleri yapiliyor 10 haftanin uzerinde ki gebeliklerdeSiz kacinci haftanizdasiniz?amniyosenteze neden gerek goruldu?bide cevap alamadigim bi soru var arastiyorum ama bulamadim;2li pozitif cikti diger testlerde pozitif cikinca baska bi isleme(amniyosentez vs..)gerek kalmadan gebelik sonlandirilabiliyor mu?bilginiz varsa yazin nolur!!ne zor bi surec Allahim bu...
Evet canım o gördüğün siyah nokta kese o haftada küçük olması normal şimdi büyümüştür biraz daha merak etmeKizlar size göre cok yeni hamileyim ama siz bana göre cok tecrubelisinizbi sey danışmak istiyorum ben suan 5+6 yım ama 4+6 da keseyi gördüm 4 mm. Cok küçük gibi geldi sizce bi problem olur mu. Ultrason görüntümü de aticam bi inceler misiniz cok dert ettim kendime çünkü neresi kese onu bile anlayamadım o siyah nokta mi ettafindaki gri daire mi kese yoksa. Doktorum pek açıklama yapmıyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde 500 TL ye yaptırmışEvet ikili testim rsikli cikti..ilk cocugumda hic bi sorun yasamamistim..bu detaylari bile simdi ogreniyorum..bu beklemedigim bi gebelikti..2.cocuk dusuncem hic yoktu ama korunmaya ragmen oldu..maddi acidan dna yaptiricak durumda degilim su an..o yuzden amniyosentez var aklimda..tabi dr 3lu 4lu tarama olmadan olmaz derse tamamim ama bir an oncede neticeye ulasmak istegim.umarim sizin hersey yolunda gider..saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza..hepimiz insallahhh
Bu tekbasina bişey ifade etmiyor grafikde çıkmalı internetten alamadım ben grafiği hastaneye gidip alabildim aklında olsun bekleme çıkacak diye.Kızlar ikili test için tahlil vermiştim geçen gün az önce bakayım dedim çıkmışmı diye sonuçlar böyle anlayan varmı acaba aranızda ya?
kız canım benim :)Sen öğrendin mi? 50ustu kiz altı erkek olabiliyor genelde diyorlar
karından mı bu canımKizlar size göre cok yeni hamileyim ama siz bana göre cok tecrubelisinizbi sey danışmak istiyorum ben suan 5+6 yım ama 4+6 da keseyi gördüm 4 mm. Cok küçük gibi geldi sizce bi problem olur mu. Ultrason görüntümü de aticam bi inceler misiniz cok dert ettim kendime çünkü neresi kese onu bile anlayamadım o siyah nokta mi ettafindaki gri daire mi kese yoksa. Doktorum pek açıklama yapmıyor
Canım bu değil yaptırdıgın hastaneden alırsın nete düşmüyor grafikli olanla cıkan değerleri yorumluyo doktorKızlar ikili test için tahlil vermiştim geçen gün az önce bakayım dedim çıkmışmı diye sonuçlar böyle anlayan varmı acaba aranızda ya?
Canım geçmiş olsun çok bol bol vitamin al ateş için de sık sık ılık duş kendi doktoruna göründün mü ateşe müdahale etmesi daha iyi olurdu kullanacağın ilaçlar ateşten daha az zararlı olur bu süreçte Allah şifa versin tez zamandaSoğuk algınlığı grip hepsini bir arada yaşıyorum canım bulantı kusma olsa keşkebirde sinüzit var öksürmekten hapşırmaktan helak oldum artık karnım kasılmaya başlıyor,acile gittim kötüyüm ateşliyim diye hiçbirşey yapmadı daha atlatamadım
Kuzum hayırlı olsun keseyi işaretlemiş doktorun galiba cihaz kotu o yuzden net görülmemiş karından bakmış bir de sanırım benim de minicik nokta kadardı yusyuvarlak vajinal bakmıştı hatta karından görememişti o kadar küçüktü öyle hızlı büyüyorlar ki ben keseden 10 gün sonra kalbini duymuştum Allah sana da nasip etsin aklına kotu şeyler hic getirme tadını çıkar ilk zamanların beslenebildigin kadar güzel beslen sonra çok mümkün olmuyor buradaki çoğu arkadaşım ben dahil hala bulantılardan tiksinmelerden şikayetçi sen depolarini doldurmaya bakKizlar size göre cok yeni hamileyim ama siz bana göre cok tecrubelisinizbi sey danışmak istiyorum ben suan 5+6 yım ama 4+6 da keseyi gördüm 4 mm. Cok küçük gibi geldi sizce bi problem olur mu. Ultrason görüntümü de aticam bi inceler misiniz cok dert ettim kendime çünkü neresi kese onu bile anlayamadım o siyah nokta mi ettafindaki gri daire mi kese yoksa. Doktorum pek açıklama yapmıyor
Hastanenin sitesinden laboratuvar kısmında tam rapor çıkıyordu ben oradan ulaşmıştım canım eğer randevundaki barkod no duruyorsa bi bak istersenKızlar ikili test için tahlil vermiştim geçen gün az önce bakayım dedim çıkmışmı diye sonuçlar böyle anlayan varmı acaba aranızda ya?
hamile giyim yerine tayt tsort ve tayt gömlek takılıyorum hamile kaldığımdan beri pantolon giymiyorum ben bebek kıyafetinden çok şampuan krem göğüs kremi gibi şeyleri almaya başladım anne baba yakın çevre çok hediye alıyor kıyafet o yüzden alırsamda 3-6 aylık alırım diye düşünüyorum çünkü yenidoğan alındığında hızlı büyüyor küçülüyor kıyafetlerKızlar sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama sürekli bir şeyler almak istiyorum. Minik minik kıyafetler aldım dün. Her şey o kadar güzel ki. Artık yavaştan karnım büyüdüğü için kendime de bir şeyler almam lazım ama markalar hamile giyimi pek becerememişler gibi sanki aldığınız beğendiğiniz bir marka var mıdır?
Ben de 6-9 aylık aldım çevreden gelir diye düşünüyorum gelmezse ekleme yaparım. Gümüş göğüs kapağı aldım. Meme ucu yarasından çok korkuyorum travmam var resmen. Ablam emzirirken çektiği acılar gözümün önünden gitmiyor. Siz hangi markayı krem aldınız? Lansinoh alıyor çoğu kişi.hamile giyim yerine tayt tsort ve tayt gömlek takılıyorum hamile kaldığımdan beri pantolon giymiyorum ben bebek kıyafetinden çok şampuan krem göğüs kremi gibi şeyleri almaya başladım anne baba yakın çevre çok hediye alıyor kıyafet o yüzden alırsamda 3-6 aylık alırım diye düşünüyorum çünkü yenidoğan alındığında hızlı büyüyor küçülüyor kıyafetler
gözünaydın canım çok şükür :)Merhaba arkadaşlar
Kontrolden ciktim simdi
Hersey yolunda cok şükür
5 gun onde gozukuyor hatta
Bas ve burun ölçümü gayet iyi
Tahlil verdim
Cinsiyet için cok erken dedi
Icim açıldı cok sukur
canım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?Ben de 6-9 aylık aldım çevreden gelir diye düşünüyorum gelmezse ekleme yaparım. Gümüş göğüs kapağı aldım. Meme ucu yarasından çok korkuyorum travmam var resmen. Ablam emzirirken çektiği acılar gözümün önünden gitmiyor. Siz hangi markayı krem aldınız? Lansinoh alıyor çoğu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?