2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
mantıklı ya 4 kilo doğmak isterse

Gunaydinlar arkadaşlar
Gece benim gibi 8500 kere yatağında dönen var mi
Ayy bebisime birsey olmaz degil mi bu dönüşler den
ben de öyleyim sürekli dönüp duruyorum sırt üstü yatmamalıyım dedikçe uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi nasıl olacak.. hani hamileler çok uyurdu ben eskiden haftasonu 10 dan önce kalkamazdım şimdi 7 de uyanıyorum ne işin var zombi gibi.. acaba diyorum vücut kendini mi hazırlıyor bebişler geldiğindeki uykusuzluğa

talihsizlik olmuş ama neyse ki fark etmişsin.. ben yaptırmadım canım perinatologdan görüş aldım sadece yaş riski var onu da bekliyorduk zaten düşük öyküsü de olmayınca gerekli değil isterseniz yaptırın dedi ben de tevekkül ettim yaptırmadım

Rahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim
Ben vajinal bakacak sandım karından baktı doktorum sıkıntı yok dedi. Hatta intim mendil alıp kullanmıştım doktora temiz gideyim diye :)

Omepa’nın ve Momvital’in mutlivitaminlerni kullanmıştım. Tek rahatsız eden yanı kokuları. O da tüm vitaminlerde var. Mide bulantıları döneminde neredeyse 1-1,5 ay kullanamamıştım. Doktorunuz da uygun görürse bu iki marka da fena değil.

Benim planlı gebelik olduğu için gebe kalmadan 9 ay önce başlamıştım imom omegaya koku problemi de yaşamadım. Doktorum içerik olarak aynılar ama ben ocean mummyyi tavsiye ediyorum genelde istediğiniz markaya devam edebilirsiniz dedi. Muhtemelen imoma devam edeceğim. :)

ama işte nasıl kilo alır sıkar mı pişik yapar mı korkuyorum almaya
Bezde en buyuk sıkıntı her bebege her bezin iyi gelmemesi. Yoksa 1 2 numara bezler icin 150 200 bez hicbisey demek. Cunku yenidoganlarda gunde 15beze yakin gidiyo zaten
Bir de bezler ustunde yazan maksimum kiloya kdr kullanilamiyo taşma basliyo. Bi sonraki numaranin alt sinir kilosuna gelince diger beze gecmek gerekiyo. Ozellikle erkek bebeklerde biraz buyuk kullanmak daha iyi oluyormus

Ikili test sonucunu aldim. Yas riski yuksek cikti. Ama bu perinatolog tam benim kafamda cikti. O riskten bana bahsetmedi bile. Ben testi yorumlayabildigim için anladim. Yuzde 85 dusuk riskli ciktin yizde 99 ciksin istersen fetaldna yaptirabilirsin dedi. Ultrason bulgularindq sorun gorse zaten hic bu testi de beklemeden direkt amniyosenteze yonlendiriyomus. Ben de umursamadim artik yaptirmiycam fetaldna. Hayirlisi diyorum

İyi yapmışsın yaş riski olunca bence de çok yaptırmaya gerek yok

Aynıyız ya sabah erkenden zonk diye uyanıyorum, hafatasonları uyuyacağım diyorum ama neredeeee... hafta içi de normal saatimden 1 hatta 1,5 saat kadar önce uyanıyorum, zorluyorum kendimi yeniden uyumak için. Erkende yatmıyorum ki

Evet ya bende sabah 7 dedi mi uyanıyorum

Gunaydin kızlar. Kayseride olan var mi . Hangi hastanede dogum olabilir kayseride .
Ben kayserideyim ilk doğumu memorilda yaptim ama suan aşırı pahali .şehir hastanesine gidiyorum.iyi doktorlar var ama maddiyata bakıyor biraz

Bu çok iyi bence israf olmayacak en azından ben de naturel almayı düşünüyorum organik almak isterim ama bütçe de önemli. Bunlarla ilgi bi sürü video izledim bezlememek en mantıklısı ama ben çalışıyorum ev hanımı olsaydım sadece dışarı çıkarken bezlerdim evet işte o zaman %100 organik kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…