mantıklı ya 4 kilo doğmak isterse1 ve 2 numara alıcam bende 3 numara cok kullanılıyomus ama onun icin daha erken 2 numara cok kullanılamıyo dedi benim çevremdeki herkes onu cok adet almıcam ama şimdilik 1 ve 2 almayı düşünüyorum zaten dogduktan sonra bide sislikler gidince çoğu bebek 3 kilolara düşüyor her türlü 2 numara 6 kiloya kadar kullanılıyomus 2 aylık süreçte aldıklarım biter diye düşünüyorum
ben de öyleyim sürekli dönüp duruyorum sırt üstü yatmamalıyım dedikçe uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi nasıl olacak.. hani hamileler çok uyurdu ben eskiden haftasonu 10 dan önce kalkamazdım şimdi 7 de uyanıyorum ne işin var zombi gibi.. acaba diyorum vücut kendini mi hazırlıyor bebişler geldiğindeki uykusuzluğaGunaydinlar arkadaşlar
Gece benim gibi 8500 kere yatağında dönen var mi
Ayy bebisime birsey olmaz degil mi bu dönüşler den
Bazı popişler seçicievet ya inşallah bana benzemezler babam sen bir markadan başka asla bez kullanmıyordun hemen pişik olup ağlıyordun diyor
talihsizlik olmuş ama neyse ki fark etmişsin.. ben yaptırmadım canım perinatologdan görüş aldım sadece yaş riski var onu da bekliyorduk zaten düşük öyküsü de olmayınca gerekli değil isterseniz yaptırın dedi ben de tevekkül ettim yaptırmadımAy evet yaa iyi ki siz kanmamışsınız, o kadın beni de aradı 2 günde bir ben de dedim aa ilgileniyor ne güzelsalaklık ben de gerçekten. Ama sorun şu ki doktorum da bu durumu biliyormuş ve hala bana o kadında yaptırmam için ısrar etti bu durum hiç hoşuma gitmedi.
Sen yaptırdın mı peki canım başka firmaya?
Ben vajinal bakacak sandım karından baktı doktorum sıkıntı yok dedi. Hatta intim mendil alıp kullanmıştım doktora temiz gideyim diye :)Rahim ağzına bakmak için vajinal ultrason mu yapıyorlar karından mi bakıyorlar bana hic bilgi vermedi de bu konuda doktorum en son 11. Haftada gitmistim
Omepa’nın ve Momvital’in mutlivitaminlerni kullanmıştım. Tek rahatsız eden yanı kokuları. O da tüm vitaminlerde var. Mide bulantıları döneminde neredeyse 1-1,5 ay kullanamamıştım. Doktorunuz da uygun görürse bu iki marka da fena değil.Hanımlar ben 1 yıldır imom omega kullanıyorum son kutumu bitirmek üzereyim hangi markaya geçeceğimi bilmiyorum doktorum ocean mummy alabilirsin içerikleri aynı dedi ama oceanin mide yanması yaptığını söyleyenler de var. İmom omegada da hiç sıkıntı yaşamadım hatta ilk 3 ayım çok rahat geçti. Belki bunyemden kaynaklıdır bilmiyorum ama mide bulantısı kusma yaşamadım. Sizce hangi markayı almalıyım?
Teşekkür ederimBen bir kaç markanın ürünlerini referans değerlerine göre sıraladım. Aşağıda tablo mevcut. Kendim de kararsızım hangisini kullansam diye. Sadece imom u deneyimledim ve bir yan etkisini görmedim.
Eki Görüntüle 3069453
Benim planlı gebelik olduğu için gebe kalmadan 9 ay önce başlamıştım imom omegaya koku problemi de yaşamadım. Doktorum içerik olarak aynılar ama ben ocean mummyyi tavsiye ediyorum genelde istediğiniz markaya devam edebilirsiniz dedi. Muhtemelen imoma devam edeceğim. :)Omepa’nın ve Momvital’in mutlivitaminlerni kullanmıştım. Tek rahatsız eden yanı kokuları. O da tüm vitaminlerde var. Mide bulantıları döneminde neredeyse 1-1,5 ay kullanamamıştım. Doktorunuz da uygun görürse bu iki marka da fena değil.
Bezde en buyuk sıkıntı her bebege her bezin iyi gelmemesi. Yoksa 1 2 numara bezler icin 150 200 bez hicbisey demek. Cunku yenidoganlarda gunde 15beze yakin gidiyo zatenama işte nasıl kilo alır sıkar mı pişik yapar mıkorkuyorum almaya
Evet bana da olmustu qksam koyup sabah gelmistiÇok normal canm beş dk de geliyor bazen ertesi güne de
İyi yapmışsın yaş riski olunca bence de çok yaptırmaya gerek yoktalihsizlik olmuş ama neyse ki fark etmişsin.. ben yaptırmadım canım perinatologdan görüş aldım sadece yaş riski var onu da bekliyorduk zaten düşük öyküsü de olmayınca gerekli değil isterseniz yaptırın dedi ben de tevekkül ettim yaptırmadım
Aynıyız ya sabah erkenden zonk diye uyanıyorum, hafatasonları uyuyacağım diyorum ama neredeeee... hafta içi de normal saatimden 1 hatta 1,5 saat kadar önce uyanıyorum, zorluyorum kendimi yeniden uyumak için. Erkende yatmıyorum kiben de öyleyim sürekli dönüp duruyorum sırt üstü yatmamalıyım dedikçe uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi nasıl olacak.. hani hamileler çok uyurdu ben eskiden haftasonu 10 dan önce kalkamazdım şimdi 7 de uyanıyorum ne işin var zombi gibi.. acaba diyorum vücut kendini mi hazırlıyor bebişler geldiğindeki uykusuzluğa
Evet ya bende sabah 7 dedi mi uyanıyorumben de öyleyim sürekli dönüp duruyorum sırt üstü yatmamalıyım dedikçe uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi nasıl olacak.. hani hamileler çok uyurdu ben eskiden haftasonu 10 dan önce kalkamazdım şimdi 7 de uyanıyorum ne işin var zombi gibi.. acaba diyorum vücut kendini mi hazırlıyor bebişler geldiğindeki uykusuzluğa
Ben kayserideyim ilk doğumu memorilda yaptim ama suan aşırı pahali .şehir hastanesine gidiyorum.iyi doktorlar var ama maddiyata bakıyor birazGunaydin kızlar. Kayseride olan var mi . Hangi hastanede dogum olabilir kayseride .
14+2yim dahada şiddetlendi yaa geçmek bilmiyor 16yi dört gözle bekliyorumYa ben 12+5im ne zaman gececek bu bulqntilar ustelik hap da kullaniyorum o olmasa delirirdim
Ay insallah ya bi 4.ayi doldurdsydik veya ortalasaydik dimi14+2yim dahada şiddetlendi yaa geçmek bilmiyor 16yi dört gözle bekliyorum
Bu çok iyi bence israf olmayacak en azından ben de naturel almayı düşünüyorum organik almak isterim ama bütçe de önemli. Bunlarla ilgi bi sürü video izledim bezlememek en mantıklısı ama ben çalışıyorum ev hanımı olsaydım sadece dışarı çıkarken bezlerdim evet işte o zaman %100 organik kullanırdım.Şimdi ürün aciklamalarina baktım canim 2/5 kg arası bebikler içinmiş ilk zamanlar çok fazla kullanacağımı var sayarsak yüzde yüz biter diye düşünüyorum.Yeni çıkan organicler bir beden küçükmüş ama bu naturaller normal buyuttalarmis stok yapacağız derken kullanılmayacak bez yığını yapmayalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?