Sleppyden herkes memnun bende sleppy düşünyorumBen oğlumda prima premium care kullanmıştım çok memnundum. Onu alıcam yine
Aynen canım benim geçmedi aynen devam ediyor ama kusma 3 4 günde bir oluyor. Şuan bulantısız hayat nasıl olur bilmiyorum unuttum
Bana bu tür bı vitamin vermedi kendim alıp kullansam sakincasi olurmu acaba balık eti yiyemiyorum oldum olası bu şekilde takviye yapabilsem diyorumHanımlar ben 1 yıldır imom omega kullanıyorum son kutumu bitirmek üzereyim hangi markaya geçeceğimi bilmiyorum doktorum ocean mummy alabilirsin içerikleri aynı dedi ama oceanin mide yanması yaptığını söyleyenler de var. İmom omegada da hiç sıkıntı yaşamadım hatta ilk 3 ayım çok rahat geçti. Belki bunyemden kaynaklıdır bilmiyorum ama mide bulantısı kusma yaşamadım. Sizce hangi markayı almalıyım?
Çok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok dikkat et iyice öğrenmeden yaptırmaKızlar acil cevap
Diş için hastaneye geldim 15. haftama giriyorum dedim doktor diş röntgeni çekip çekmemekte kararsız kaldı sizin doktorlar birşey dedi mi?
Üzerime iki tane koruma giydirdi doktor çene röntgeni çektirdiÇok geçmiş olsun canım hiç bilgim yok dikkat et iyice öğrenmeden yaptırma
Umarım bitire bilirsin gece değilde gün için de belli kullanıla bilir. Paketlerin üzerinde bebek kiloları yazıyor mu dikkat ettiniz mi yani 1 numara da bebek kilosu için 2 kg -3 kg diyor mu? Aslında yazıyorsa bizim için belki o bi kolaylık sağlaya bilirAy ben birini 1 beden birini 2 beden aldım organic olan için uyumsuz diyorlardı ben natürel olandan aldım 168 tane var içinde inşallah bitirebilirim
Kullanabilirsin bence hatta hamilelik dışında da bu multivitaminleri kullanan çok kişi oluyor. Doktora danışmak lazım tabiBana bu tür bı vitamin vermedi kendim alıp kullansam sakincasi olurmu acaba balık eti yiyemiyorum oldum olası bu şekilde takviye yapabilsem diyorum
Maalesef ama. artık çok geç çene röntgeni çektirdim üzerime iki koruma giydirdi doktorÇok gecmis olsun canımhamileler ile ilgili hiç bir deney vs olmadığı için bu konuların hepsi cevapsız malesef.Umarim sorunu çözebilecek bir cevap bulabilirsin
Şimdi ürün aciklamalarina baktım canim 2/5 kg arası bebikler içinmiş ilk zamanlar çok fazla kullanacağımı var sayarsak yüzde yüz biter diye düşünüyorum.Yeni çıkan organicler bir beden küçükmüş ama bu naturaller normal buyuttalarmis stok yapacağız derken kullanılmayacak bez yığını yapmayalım daUmarım bitire bilirsin gece değilde gün için de belli kullanıla bilir. Paketlerin üzerinde bebek kiloları yazıyor mu dikkat ettiniz mi yani 1 numara da bebek kilosu için 2 kg -3 kg diyor mu? Aslında yazıyorsa bizim için belki o bi kolaylık sağlaya bilir
Radyasyonlu alanlara gebelerin girmesi yasaktır. O yüzden tereddüt etmiştir. Evet çene bölgesel ama girdiğin ortamda yoğun radyasyon var o yüzden. Bana x-ray cihazından bile geçme dedi ki x-ray cihazı anlık ama röntgende kapalı ortam da yoğun radyasyon vardır. Röntgen çekildiyseniz dahi Bolca duş alıp yoğurt yemeni tavsiye ederimKızlar acil cevap
Diş için hastaneye geldim 15. haftama giriyorum dedim doktor diş röntgeni çekip çekmemekte kararsız kaldı sizin doktorlar birşey dedi mi?
Geçmiş olsun canım Allah'a emanet meleklerimiz icini ferah tutMaalesef ama. artık çok geç çene röntgeni çektirdim üzerime iki koruma giydirdi doktor
Allah korusun evladını kendini korkutma sakınMaalesef ama. artık çok geç çene röntgeni çektirdim üzerime iki koruma giydirdi doktor
Hangisini önerirsiniz acabaKullanabilirsin bence hatta hamilelik dışında da bu multivitaminleri kullanan çok kişi oluyor. Doktora danışmak lazım tabi
Benimkiler ikiz bir tık minnak olurlar diye 1 no stoklarım diyordum fakat iki arkadaşım peşpeşe aldıkları bezleri satmak durumunda kaldı bebitoları beğenmedi bezi, korktum bende bu durumdan o hengamede satmakla uğraşamam, fiyatlar almış başını gitmiş zaten aman kalsın da diyemem öyle yüklü adetlerdeki bezleri, biz stoksuz ilerlemeye karar verdik son karar. Tercih ettiğimiz markadan 2 paket alacağız daha fazlasına hiç girmeyeceğim çocikler kullanıp, popolar memnun kalmadan.kızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
1 ve 2 numara alıcam bende 3 numara cok kullanılıyomus ama onun icin daha erken 2 numara cok kullanılamıyo dedi benim çevremdeki herkes onu cok adet almıcam ama şimdilik 1 ve 2 almayı düşünüyorum zaten dogduktan sonra bide sislikler gidince çoğu bebek 3 kilolara düşüyor her türlü 2 numara 6 kiloya kadar kullanılıyomus 2 aylık süreçte aldıklarım biter diye düşünüyorumkızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
Normalde 1 numara en fazla 10 gün falan kullandım. Ama ikiz bebekler minik olacak biz daha uzun süre kullanırız. Ama ben de bez stoğu yapmayacağım. Belki bebeklerden birine olan diğerine olmayacak bile. 1 ve 2 numara alıp duruma göre ilerlerimBenimkiler ikiz bir tık minnak olurlar diye 1 no stoklarım diyordum fakat iki arkadaşım peşpeşe aldıkları bezleri satmak durumunda kaldı bebitoları beğenmedi bezi, korktum bende bu durumdan o hengamede satmakla uğraşamam, fiyatlar almış başını gitmiş zaten aman kalsın da diyemem öyle yüklü adetlerdeki bezleri, biz stoksuz ilerlemeye karar verdik son karar. Tercih ettiğimiz markadan 2 paket alacağız daha fazlasına hiç girmeyeceğim çocikler kullanıp, popolar memnun kalmadan.
Ben bir kaç markanın ürünlerini referans değerlerine göre sıraladım. Aşağıda tablo mevcut. Kendim de kararsızım hangisini kullansam diye. Sadece imom u deneyimledim ve bir yan etkisini görmedim.Hangisini önerirsiniz acaba
kesinlikle haklısın doktorda o yüzden tereddüt etti ama bölgesel ve düşük radyasyon ile hallederiz dedi tamam dedim. eve gider gitmez duşumu alıp yoğurtları da yerimRadyasyonlu alanlara gebelerin girmesi yasaktır. O yüzden tereddüt etmiştir. Evet çene bölgesel ama girdiğin ortamda yoğun radyasyon var o yüzden. Bana x-ray cihazından bile geçme dedi ki x-ray cihazı anlık ama röntgende kapalı ortam da yoğun radyasyon vardır. Röntgen çekildiyseniz dahi Bolca duş alıp yoğurt yemeni tavsiye ederim
Aynen diğer topicte ikiz anneleri çok dertli bu hususta 2-3 ay bitirip hala doğru bezi arayan var bu da korkuttu beniNormalde 1 numara en fazla 10 gün falan kullandım. Ama ikiz bebekler minik olacak biz daha uzun süre kullanırız. Ama ben de bez stoğu yapmayacağım. Belki bebeklerden birine olan diğerine olmayacak bile. 1 ve 2 numara alıp duruma göre ilerlerim
evet ya inşallah bana benzemezler babam sen bir markadan başka asla bez kullanmıyordun hemen pişik olup ağlıyordun diyorBenimkiler ikiz bir tık minnak olurlar diye 1 no stoklarım diyordum fakat iki arkadaşım peşpeşe aldıkları bezleri satmak durumunda kaldı bebitoları beğenmedi bezi, korktum bende bu durumdan o hengamede satmakla uğraşamam, fiyatlar almış başını gitmiş zaten aman kalsın da diyemem öyle yüklü adetlerdeki bezleri, biz stoksuz ilerlemeye karar verdik son karar. Tercih ettiğimiz markadan 2 paket alacağız daha fazlasına hiç girmeyeceğim çocikler kullanıp, popolar memnun kalmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?