2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
2 ve 3 ideal bence 1 numara kullanışlı değil diyorlar alanlar kullanamamış en az 2 olsun diye beni tembihlediler ben de hiç yanaşamadım. Belki 1 paket nolur nolmaz diye 1 numara alabilirim

Endise etme bol sıvı tüketmeye calis ve c vitamini
Neresi orası bende sıcaklardan bunalıyorum serin olunca daha huzurlu hissediyorum ama nerdee
İç Anadolu diyelim. Çok soğuk canım, kalın body giydim, hırkam üstümde, dizlerime şal örttüm. Elimden gelse ısıtıcı açacağım. Çalıştığım oda öğleden sonra güneş alıyor bide. Sıcak bişeyler içmeye çalışıyorum. Azıcık sıcak olsa razıyım. Normalde bende sıcağı çok sevmem ama mayıs ayında bu serinlikte çok fazla. Dışarıda güneş gören yer 11 dereceymiş telefonum uyarıyor

Biz bakıyoruz kaç beden alsak diye düşünüyoruz bizde

2 ve 3 ideal bence 1 numara kullanışlı değil diyorlar alanlar kullanamamış en az 2 olsun diye beni tembihlediler ben de hiç yanaşamadım. Belki 1 paket nolur nolmaz diye 1 numara alabilirim
sanırım bez almayacağım hiç kullanmamaktansa pahalı almak daha mantıklı gibi

Su özel ilaçlar da dehşet pahalı ya biktirdilar artık her doktor ayrı ilaç yazmak istiyor sanki ilacı kendileri üretiyorlar

Kizlar anket yüklenmiş
Bebeğinin cinsiyeti belli olanlar bir oylasin
Biri belli diğerine de %70 dedi ben yine de totem yapmış olayım şimdiden kız erkek diye işaretleyeyim Hangi markada indirim ben de bakayım 1 paket 1 alırım diğerlerini 2 olarak alıcam şimdilik

Benim de geçmiyor bulantılar. Sabah gene kusa kusa basladim güne. İlk cocugumda on üç kilo aldım. Doğumdan on beş gün sonra on beş kilo vermiştim. Kasmaya gerek yok aslında da işte ben takintiliyim kilo konusunda

Ay ben birini 1 beden birini 2 beden aldım organic olan için uyumsuz diyorlardı ben natürel olandan aldım 168 tane var içinde inşallah bitirebilirim

Aynen canım benim geçmedi aynen devam ediyor ama kusma 3 4 günde bir oluyor. Şuan bulantısız hayat nasıl olur bilmiyorum unuttum
Benim cok düzeldi ama tam bitmedi mesela dun asiri bulaniyorsu suan cok daha iyiyim düne göre
Insallah seninde bir an önce biter gercekten oyle zor ki

Kızlar acil cevap
Diş için hastaneye geldim 15. haftama giriyorum dedim doktor diş röntgeni çekip çekmemekte kararsız kaldı sizin doktorlar birşey dedi mi?

ben şok.. ben de senden almıştım temsilci numarasını o kadını aradım sonra kadın sapık gibi 2 günde bir beni aramaya başlamıştı, eşim bunlar ne biçim iş yapıyor diye söylenmişti iş ticarete dönmüş diye düşündük.. olabiliyor böyle dolandırıcılar canım bize denk gelmiş..

Ay evet yaa iyi ki siz kanmamışsınız, o kadın beni de aradı 2 günde bir ben de dedim aa ilgileniyor ne güzel salaklık ben de gerçekten. Ama sorun şu ki doktorum da bu durumu biliyormuş ve hala bana o kadında yaptırmam için ısrar etti bu durum hiç hoşuma gitmedi.
Sen yaptırdın mı peki canım başka firmaya?

Kızlar acil cevap
Diş için hastaneye geldim 15. haftama giriyorum dedim doktor diş röntgeni çekip çekmemekte kararsız kaldı sizin doktorlar birşey dedi mi?
Çok gecmis olsun canım hamileler ile ilgili hiç bir deney vs olmadığı için bu konuların hepsi cevapsız malesef.Umarim sorunu çözebilecek bir cevap bulabilirsin

Selaaaammm
Bayadır giremiyordum topiğe
Cinsiyetler,hareketleri hissetmeler,alışverişler baya yol almışsınız kııızz amanın maşallah maşallah
Benim hala ağzımdaki o pis tatla mücadelem devam ediyor
bulantılar hafifledi ama devam
İştahla yemek yemek istiyorum

Gunaydin kızlar. Kayseride olan var mi . Hangi hastanede dogum olabilir kayseride .
canım ben kayseride değilim yozgatta ikamet ediyorum ama gittiğim doktor kayseri sistem hastanesinde doğum yaptırıyo. özlem şimşek tanın . ben memnunum ama malesef doğumu kendi bulunduğum şehir içerisinde yapacağım için sadece muayene için gidiyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…