- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 18
- 36
Aynen canım benim geçmedi aynen devam ediyor ama kusma 3 4 günde bir oluyor. Şuan bulantısız hayat nasıl olur bilmiyorum unuttum15. Hafta hala mi bulantilarr
2 ve 3 ideal bence 1 numara kullanışlı değil diyorlar alanlar kullanamamış en az 2 olsun diye beni tembihlediler ben de hiç yanaşamadım. Belki 1 paket nolur nolmaz diye 1 numara alabilirimkızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
İç Anadolu diyelim. Çok soğuk canım, kalın body giydim, hırkam üstümde, dizlerime şal örttüm. Elimden gelse ısıtıcı açacağım. Çalıştığım oda öğleden sonra güneş alıyor bide. Sıcak bişeyler içmeye çalışıyorum. Azıcık sıcak olsa razıyım. Normalde bende sıcağı çok sevmem ama mayıs ayında bu serinlikte çok fazla. Dışarıda güneş gören yer 11 dereceymiş telefonum uyarıyorEndise etme bol sıvı tüketmeye calis ve c vitamini
Neresi orası bende sıcaklardan bunalıyorum serin olunca daha huzurlu hissediyorum ama nerdee
Biz bakıyoruz kaç beden alsak diye düşünüyoruz bizdekızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
ama işte nasıl kilo alır sıkar mı pişik yapar mıBiz 2 ve 3 numara aldık. Biz de 600 adet aldık. Eşim keşke daha çok alsaydık fiyatlar yine yükseldi diyor
sanırım bez almayacağım hiç kullanmamaktansa pahalı almak daha mantıklı gibi2 ve 3 ideal bence 1 numara kullanışlı değil diyorlar alanlar kullanamamış en az 2 olsun diye beni tembihlediler ben de hiç yanaşamadım. Belki 1 paket nolur nolmaz diye 1 numara alabilirim
Su özel ilaçlar da dehşet pahalı ya biktirdilar artık her doktor ayrı ilaç yazmak istiyor sanki ilacı kendileri üretiyorlarCanım sgk nın karşıladığı o ilaç bana ağır geliyor. Ben daha önce kullandım, o zaman hamile değildim, midem mahvoldu. Doktorum o yüzden bahsettiğim o diğer ilacı önerdi ama onuda sgk karşılamıyor
Biri belli diğerine de %70 dedi ben yine de totem yapmış olayım şimdiden kız erkek diye işaretleyeyimKizlar anket yüklenmiş
Bebeğinin cinsiyeti belli olanlar bir oylasin
Hangi markada indirim ben de bakayım 1 paket 1 alırım diğerlerini 2 olarak alıcam şimdilikkızlar bebek bezi kaç numara almam gerekiyor hepsi burada kampanya var ama kilosu kaç olur hemen kilo alır mı bilemiyorum bide 300 adet falan oluyor o kadar kullanır mı sıkar mı eder miamannn alan var mı bez kafayı yicemmm
Benim de geçmiyor bulantılar. Sabah gene kusa kusa basladim güne.Bana kalırsa çok takmayacağım ama 5. Aydan sonra daha hızlı alınır sonrasında vermek zor olur falan diyolar. Neyse en iyisi kulak asma ak galiba. Bulantılar beni çok zorluyor. Ben de bulantılar sabah az akşama doğru çok artıyor. Ben de bastırmak için yemek yiyorum. Kilo almamın sebebi o. Makarna, ekmek tüketiyorum. Bulantılar geçmeyecek gibi yaaa.
Ay ben birini 1 beden birini 2 beden aldım organic olan için uyumsuz diyorlardı ben natürel olandan aldım 168 tane var içinde inşallah bitirebilirim2 ve 3 ideal bence 1 numara kullanışlı değil diyorlar alanlar kullanamamış en az 2 olsun diye beni tembihlediler ben de hiç yanaşamadım. Belki 1 paket nolur nolmaz diye 1 numara alabilirim
sleeppyBiri belli diğerine de %70 dedi ben yine de totem yapmış olayım şimdiden kız erkek diye işaretleyeyim
Hangi markada indirim ben de bakayım 1 paket 1 alırım diğerlerini 2 olarak alıcam şimdilik
Benim cok düzeldi ama tam bitmedi mesela dun asiri bulaniyorsu suan cok daha iyiyim düne göreAynen canım benim geçmedi aynen devam ediyor ama kusma 3 4 günde bir oluyor. Şuan bulantısız hayat nasıl olur bilmiyorum unuttum
ben şok.. ben de senden almıştım temsilci numarasını o kadını aradım sonra kadın sapık gibi 2 günde bir beni aramaya başlamıştı, eşim bunlar ne biçim iş yapıyor diye söylenmişti iş ticarete dönmüş diye düşündük.. olabiliyor böyle dolandırıcılar canım bize denk gelmiş..Ay kızlar bugün başıma gelenleri anlatmak istiyorum. Ben burda da hep bahsetmiştim fetal dna testi yaptıracağım diye hatta invitae firmasına yaptıracağımı vs. diye. Dün firmadan gelip kan aldılar, bugün @Anastai sayesinde aslında invitae firmasına kan vermediğimi onlardan ayrılan bir kaç kişinin yaklaşık olarak 3 aydır yeni bir test yaptıklarını ve hala invitae adını kullandıklarını öğrendim. Sonra gerçek invitae sorumlusu ile görüştüğümde bu kişinin çoğu kişiye bu şekilde test yaptığını amerikaya gidecek diyip türkiyede yaptırdığını vs anlattı. Allahtan parasını daha ödememiştim ama testi iptal etmek için de kan alma ücretini almak istediler. Süreç uzamasın diye kabul ettim ama siz de dikkat edin derim yaptıracak olan varsa.
Ben oğlumda prima premium care kullanmıştım çok memnundum. Onu alıcam yinesleeppy
Ay evet yaa iyi ki siz kanmamışsınız, o kadın beni de aradı 2 günde bir ben de dedim aa ilgileniyor ne güzelben şok.. ben de senden almıştım temsilci numarasını o kadını aradım sonra kadın sapık gibi 2 günde bir beni aramaya başlamıştı, eşim bunlar ne biçim iş yapıyor diye söylenmişti iş ticarete dönmüş diye düşündük.. olabiliyor böyle dolandırıcılar canım bize denk gelmiş..
Çok gecmis olsun canımKızlar acil cevap
Diş için hastaneye geldim 15. haftama giriyorum dedim doktor diş röntgeni çekip çekmemekte kararsız kaldı sizin doktorlar birşey dedi mi?
canım ben kayseride değilim yozgatta ikamet ediyorum ama gittiğim doktor kayseri sistem hastanesinde doğum yaptırıyo. özlem şimşek tanın . ben memnunum ama malesef doğumu kendi bulunduğum şehir içerisinde yapacağım için sadece muayene için gidiyorum ona.Gunaydin kızlar. Kayseride olan var mi . Hangi hastanede dogum olabilir kayseride .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?