Aldığım bez naturel extra olan onun ile ilgili video izledin mi bir ksc yorumda gece kullanımina uygun değil yazıyordu ama bilemedim tabi o derece arastirmadim malesef tek bildiğim para tl de kalacağına birşeye bağlamak yoksa her geçen gün herşey daha çok pahalaniyor ve bizden uzaklaşıyor inşallah alerjik olmaz da kullanırim ki bir çok yorumda kesinlikle alerji yapmadığı yazıyorduBu çok iyi bence israf olmayacak en azından ben de naturel almayı düşünüyorum organik almak isterim ama bütçe de önemli. Bunlarla ilgi bi sürü video izledim bezlememek en mantıklısı ama ben çalışıyorum ev hanımı olsaydım sadece dışarı çıkarken bezlerdim evet işte o zaman %100 organik kullanırdım.
o yüzden her numaradan bir tane alacağım bez stoğu yapamicamBezde en buyuk sıkıntı her bebege her bezin iyi gelmemesi. Yoksa 1 2 numara bezler icin 150 200 bez hicbisey demek. Cunku yenidoganlarda gunde 15beze yakin gidiyo zaten
Bir de bezler ustunde yazan maksimum kiloya kdr kullanilamiyo taşma basliyo. Bi sonraki numaranin alt sinir kilosuna gelince diger beze gecmek gerekiyo. Ozellikle erkek bebeklerde biraz buyuk kullanmak daha iyi oluyormus
Ben de bez stoğu yapmıycam ya çocuğun popişi hangisini severse deneme yanılmayla alırım artık.o yüzden her numaradan bir tane alacağım bez stoğu yapamicam
aynen artık bebekler nazlı şimdiden karnımıza eğilip evlatlarımız çok pişik ve nazlı olmayınız ülkenin hali harap fiyatlar uçtu anana babana bunu yapma diyip vicdan yaptırmalıyızBen de bez stoğu yapmıycam ya çocuğun popişi hangisini severse deneme yanılmayla alırım artık.
Youtubeda bebekleri tuvalete alıştırma videosu var kadın doğduğundan beri bez kullanmamış. biraz daha zam gelirse öyle yaparız artık :)aynen artık bebekler nazlı şimdiden karnımıza eğilip evlatlarımız çok pişik ve naz olmayınız ülkenin hali harap fiyatlar uçtu anana babana bunu yapma diyip vicdan yaptırmalıyız
ben çalışıyorum annem bakacak ele geldikten sonra yoksa neler yaparım daYoutubeda bebekleri tuvalete alıştırma videosu var kadın doğduğundan beri bez kullanmamış. biraz daha zam gelirse öyle yaparız artık :)
Ben de çalışıyorum ama doğumdan sonra en az 2 sene kariyerime ara vermeyi planlıyorum. Araştıra araştıra çocuk büyüteceğim benim için ilginç bir deneyim olacak :)ben çalışıyorum annem bakacak ele geldikten sonra yoksa neler yaparım daHayallerimin hiçbirini yaşayamadım şuanda ama buna da şükür
gerçekten büyük sorumluluk bir insan yetiştirmek ama bir o kadar da sürprizler le dolu ve heyecanlı hepimiz için en güzelleri olur inşallah :))Ben de çalışıyorum ama doğumdan sonra en az 2 sene kariyerime ara vermeyi planlıyorum. Araştıra araştıra çocuk büyüteceğim benim için ilginç bir deneyim olacak :)
Ben içiyorum valla sabahları bir fincan. Doktora da sordum. Bitki çaylarını az iç dedi. Ben de her gün içmiyorum. Ama dört gün ise gidiyorum ve sabahları genelde içiyorum. Benimki ada çayını yasakladı sadece. Günde bir iki fincan zararlı değil diye biliyorum sen gene de sor doktoruna.Kızlar ıhlamur zararlı değil di mi
Sağol canım ıhlamur serbest demişti diye hatırlıyorum. İçtim bir bardak, ayrıca süt ve tavuk suyu da içtim. Umarım çabuk geçer. Başımda da ağrı var gibi. Haftasonu yatmam inşAllah çabuk toparlarım. Havalar kötü, dengesiz, galiba hem beslenememekten hemde bebişin vitaminleri çekmesinden dolayı bağışıklığım da düştü. Muktivitamin içiyorum aslında, değerleri de yüksek ama yetmiyor galiba. Daha çok et, meyve yemem lazım.Ben içiyorum valla sabahları bir fincan. Doktora da sordum. Bitki çaylarını az iç dedi. Ben de her gün içmiyorum. Ama dört gün ise gidiyorum ve sabahları genelde içiyorum. Benimki ada çayını yasakladı sadece. Günde bir iki fincan zararlı değil diye biliyorum sen gene de sor doktoruna.
Öyle ama sgk nın ilavı da mahvetti beni. Diğer ilaç fayda verirse ve mideme dokunmazsa içerim artık napalım. Giden para olsunSu özel ilaçlar da dehşet pahalı ya biktirdilar artık her doktor ayrı ilaç yazmak istiyor sanki ilacı kendileri üretiyorlar
Dokunuyor olması çok kötü gerçekten özellikle mideye vuran rahatsızlar inanılmaz etkiliyor insanı.Devlette yazılan ilacı hatırlıyor musun isminiÖyle ama sgk nın ilavı da mahvetti beni. Diğer ilaç fayda verirse ve mideme dokunmazsa içerim artık napalım. Giden para olsun
Benim doktorum da o kafa da yas riski ise zaten sorun etmeyiz dediIkili test sonucunu aldim. Yas riski yuksek cikti. Ama bu perinatolog tam benim kafamda cikti. O riskten bana bahsetmedi bile. Ben testi yorumlayabildigim için anladim. Yuzde 85 dusuk riskli ciktin yizde 99 ciksin istersen fetaldna yaptirabilirsin dedi. Ultrason bulgularindq sorun gorse zaten hic bu testi de beklemeden direkt amniyosenteze yonlendiriyomus. Ben de umursamadim artik yaptirmiycam fetaldna. Hayirlisi diyorum
Biz erkek olursa Ahmet ege koyacağız kız olursa karar vermedik ama ben günseli, güneş, defne bu tarz isimleri beğeniyorumkızlar hiç isim düşünen oldu muÇok zormuş asla bir şey bulamıyorum bulduklarımdan da beni soğutuyorlar . Eşim Karaca istiyor karacaya uygun bir isim bulmam lazım ama yok hepsi uyumsuz
ahhahaBiz erkek olursa Ahmet ege koyacağız kız olursa karar vermedik ama ben günseli, güneş, defne bu tarz isimleri beğeniyorumeşim de her gün ayrı acayip bir isimle geliyor geçen gün everest mi koysak dedi hatta
Çok iyi yaa boşuna takıyoruz o zamanBenim de geçmiyor bulantılar. Sabah gene kusa kusa basladim güne.İlk cocugumda on üç kilo aldım. Doğumdan on beş gün sonra on beş kilo vermiştim. Kasmaya gerek yok aslında da işte ben takintiliyim kilo konusunda
Everest miBiz erkek olursa Ahmet ege koyacağız kız olursa karar vermedik ama ben günseli, güneş, defne bu tarz isimleri beğeniyorumeşim de her gün ayrı acayip bir isimle geliyor geçen gün everest mi koysak dedi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?