2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ahhaha Erkek olsa Noyan ya da Gece koyacaktım ama bizimki kız ve soy adımızda uzun karaca da o kadar uzun ki araya ne sıkıştıracağımı bilmiyorum sadece karaca koymakta iiçim el vermiyor
Gece çok güzel kıza da koyabilirsiniz ben de gece isterdim ama eşim sıcak bakmıyor. Bir de tutturmuş Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışında zorluk olmasın diye kıza mı karaca koyacaksınız, ben erkek gibi düşünmüştüm. Ceren de olabilir aslında o da dişi geyik demek.

İki doktor da özel mi? Testi devlette yaptırdım dersen bence bozulmaz.

Bi de Geçen hafta kız a benziyor dedi doktor. Bu hafta kız gibi ama ufak çıkıntı da var dedi. Kıza hazırlamıştım kendimi? Gerçi hala kız hissediyorum

Karaca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorum Olay geyik değil ki ismin söylenmesi

Karaca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorum Olay geyik değil ki ismin söylenmesi
Evet doğru karaca gece erkeksi bir isim gibi karaca ece nasıl hem kısa da olur yanına böyle tek heceli isimler bakabilirsiniz aslında uyan bir tane bulursunuz umarım

Kizlar göğüs koruyucu gümüş kalkan 179 tl hepsi burada da
Almayi düşünen var mı
Ise yarar mi acaba

Kızlar merhaba doktor plasentamın kısa olduğunu söyledi. Hareketlerimi kısıtlamamı yatmamı söyledi ve düşük önleyici ilaç yazdı. Bu durumu yaşayan çevresinden duyan var mı

Ben kayserideyim ilk doğumu memorilda yaptim ama suan aşırı pahali .şehir hastanesine gidiyorum.iyi doktorlar var ama maddiyata bakıyor biraz
Bu aydan sonra daha da pahali olacakmis . O yuzden arastirma yapip anlasma imzalamak istiyorum

Kızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki

Bende
Benim evde serin bende hala hırkayla geziyorum. Bulantı geçti geçecek dedikçe azıyo. Soğuk algınlığı için pekmez limon ılık su karıştırıp içe bilirsin hem soğuk algınlığına hem demir eksikliğine iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…