- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 18
- 36
İnsallahh canım ama ben kendimi doğuma kadar geçmeyecek gibi alıştırdım. Umarım geçerBenim cok düzeldi ama tam bitmedi mesela dun asiri bulaniyorsu suan cok daha iyiyim düne göre
Insallah seninde bir an önce biter gercekten oyle zor ki
Gece çok güzel kıza da koyabilirsinizahhahaErkek olsa Noyan ya da Gece koyacaktım ama bizimki kız ve soy adımızda uzun karaca da o kadar uzun ki araya ne sıkıştıracağımı bilmiyorum sadece karaca koymakta iiçim el vermiyor
İki doktor da özel mi? Testi devlette yaptırdım dersen bence bozulmaz.Kızlar bügün başka bi doktora gittim 13.hafta 4 günlüğüm 2 li tarama testi yaptırdım.Yani 2 doktor a gidiyorum aslında. Ayın 25 inde ilk gittiğim doktor da test ve Cinsiyet demişti.Ben şimdi bu doktora yaptırdım ben 2 li test desem bozulur mu ya ilk gittiğim Doktor Ayıp olur mu ki?
Evet her gün böyle saçma sapan bir isimle geliyorEverest miçok orjinalmiş
İkiside özel canım.İki doktor da özel mi? Testi devlette yaptırdım dersen bence bozulmaz.
Karaca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorumGece çok güzel kıza da koyabilirsinizben de gece isterdim ama eşim sıcak bakmıyor. Bir de tutturmuş Türkçe karakter olmasın ileride yurtdışında zorluk olmasın diye kıza mı karaca koyacaksınız, ben erkek gibi düşünmüştüm. Ceren de olabilir aslında o da dişi geyik demek.
Evet doğru karaca gece erkeksi bir isim gibi karaca ece nasıl hem kısa da olurKaraca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorumOlay geyik değil ki ismin söylenmesi
inşallah en sonunda sadece Karaca kalacakmış gibi hissediyorumEvet doğru karaca gece erkeksi bir isim gibi karaca ece nasıl hem kısa da oluryanına böyle tek heceli isimler bakabilirsiniz aslında uyan bir tane bulursunuz umarım
Ben 14+6 yım hala geçmedi hap bitti almadım artık geçmiştir diye hala devamYa ben 12+5im ne zaman gececek bu bulqntilar ustelik hap da kullaniyorum o olmasa delirirdim
Bakmam lazım canım ferro lu falan bişeydi galiba ama unuttumDokunuyor olması çok kötü gerçekten özellikle mideye vuran rahatsızlar inanılmaz etkiliyor insanı.Devlette yazılan ilacı hatırlıyor musun ismini
Ben kesin alıcam canım bakayım biKizlar göğüs koruyucu gümüş kalkan 179 tl hepsi burada da
Almayi düşünen var mı
Ise yarar mi acaba
Bu aydan sonra daha da pahali olacakmis . O yuzden arastirma yapip anlasma imzalamak istiyorumBen kayserideyim ilk doğumu memorilda yaptim ama suan aşırı pahali .şehir hastanesine gidiyorum.iyi doktorlar var ama maddiyata bakıyor biraz
İnşallah sağlıkla huzurla yetistiririz minikleri ülkenin bilinçli bireylere ihtiyacı vargerçekten büyük sorumluluk bir insan yetiştirmek ama bir o kadar da sürprizler le dolu ve heyecanlı hepimiz için en güzelleri olur inşallah :))
Belki de şişkinliğiniz geçmiştirKızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki
Benim evde serin bende hala hırkayla geziyorum. Bulantı geçti geçecek dedikçe azıyo. Soğuk algınlığı için pekmez limon ılık su karıştırıp içe bilirsin hem soğuk algınlığına hem demir eksikliğine iyi geliyoBizim buralar çok soğuk kızlar sabah 7 gibi uyandım 3 dereceydi. Gece kombiyi yaktım, kalın kazak giydim öyle yattım çok üşüdüm. Şimdi hapşırıyorum burnumu siliyorum. İzin de alacak durumda da değilim. Kimse yok çünkü.
Ihlamur içebiliyoruz galiba başka ne önerebilirsiniz? Öğle arası tavuk suyu çorba içerim olmadı. Çalıştığım yerde soğuk. Yakın zamanda zaten bir hastalık atlattım. Kadın hastalıklarındanda bi sıkıntı var zaten. Bi de bu olunca moralim bozuldu. Dua edin bebeğime bir şey olmasın çok moralim bozuk. Sanki ona hakettiği gibi bakamıyorum. Mide bulantılarından da beslenemiyorum sağlıklı. Çok canım sıkkın
Canım bazen öyle oluyor benim de bir bakıyorum çıkmış bir bakıyorum düzKızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?