2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba fetal dna nasıl yapılıyor kesin sonuç mu çıkıyor. İkili testte çok az risk görünüyor dedi doktorum. Bende bilmeden yaptırdım testi

ikili taramada bir risk çıkmadı benim problemim mom değerlerinin 2.5 üstü olmadı biri 2.7 biri 3.1 doktor başka bir durum olabilir dedi en net sonucu fetal dnada öğreniriz dedi.
Merhaba fetal dna yaptırdınız mı. Benim değer için sınırın biraz üstü dedi

Çok geçmiş olsun canım. Dinlen ve bol bol sıvı tüketmeye çalış. Bende anksiyete var ve ıhlamur iyi geliyor. O yüzden günde bir bardak tüketiyorum. Bir şey de olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun

Merhaba fetal dna nasıl yapılıyor kesin sonuç mu çıkıyor. İkili testte çok az risk görünüyor dedi doktorum. Bende bilmeden yaptırdım testi
Merhaba, anneden alınan kan ile yapılan bir test. %99 doğru sonuç verdiği söyleniyor. Kesin olmamakla birlikte büyük fikir veriyordur sonraki aşamalara geçmek için. Umarım birşey yoktur

Kızlar selam, bebek büyüdükçe kasık ağrısı artar mı? Bu ara kasıklarım eskiye göre daha fazla ağrıyo sanki sizde de böyle mi? Bir de mesela bugun ters bi hareket yaptım istemsizce 2-3 saattir geçmedi kasık ağrım çok şiddetli bi ağrı değil hafif ama hala var

Karaca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorum Olay geyik değil ki ismin söylenmesi
Sare ya da sera olabilir sanki sare Arapça ama yabancıların da pasaportunda denk geldim. Tabi kökenleri nereye dayanır bilmiyorum. Malum herkes her yerli olmuş

Kuşum bununla ilgi bişey bilmiyorum bezleri karşılaştırıyorlar gecesini gündüzünü onları araştırdım. Devam da ediyorum bi şey öğrenirsem mutlaka yazarım

Benim de kasığım ağrıyormuş yumurtalığım ağrıyor sanıyordum ama kasık ağrısıymış. Normalmiş o da. Parlak kırmızı kanama olmadıkça ya da geçmeyen ağrın olursa p zaman sıkıntıymış. Ben kontrol oldum sıkıntı yok. Dün de ben yumurtalığım ağrıyor diye gruba yazmıştım sabah
Gittim doktora sorun yok ağrı da normal dedi

Benim de yarın kontrolüm var stres oldum. 2-3 saattir geçmeyince yani otururken bişey yok da sırt üstü uzandığımda falan ağrımaya devam ediyor. Kanama falan yok çok şükür ama bebeğe bişey olsa bi lekelenme kanama falan olurdu değil mi?

Benim de yatınca ağrımıyordu ayağımı uzatınca ya da ayağa kalkınca oluyordu. İnce bi ağrı sızı gibi gıcık bi rahatsızlık hissi vardı. Umarım bişeyin yoktur. Ben olmadığını düşünüyorum inşallah doktorunda güzel haberler verir. Ben artık kanama var mı yok mu ona bakacağım. Çok şükür hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.

Benimde kasıklarım çok ağrır bazen saatlerce geçmez her doktora sordugumda normal diyor

Aynen öyle ince bi sızı çok sevindim bir sıkıntın olmamasına inşallah benim de öyledir Ben de hiç yaşamadım kanama falan bu gebeliğimde daha önceki gebeliğimde düşük yaptığım için biraz pimpiriğim galiba :)

Rabbim sorunsuz sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

Emzirme döneminde göğüs uçlarının yara olmasını engelliyor diyorlar kullanıp çok memnun kalan var. O yüzden ben de alacağım. Emzirme döneminden çok korkuyorum açıkcası
Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…