Merhaba fetal dna nasıl yapılıyor kesin sonuç mu çıkıyor. İkili testte çok az risk görünüyor dedi doktorum. Bende bilmeden yaptırdım testihayır yaptırmadım çünkü çevrede de ikili testi riskli çıkıp strese girenleri görünce direkt fetal dna yaptırdım. sen de olumlu düşün çok örnek var sonuçta tarama testi ihtimaller herkes için var, olumlu gelecektir inşallah.
Merhaba fetal dna yaptırdınız mı. Benim değer için sınırın biraz üstü dediikili taramada bir risk çıkmadı benim problemim mom değerlerinin 2.5 üstü olmadı biri 2.7 biri 3.1 doktor başka bir durum olabilir dedi en net sonucu fetal dnada öğreniriz dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen ve bol bol sıvı tüketmeye çalış. Bende anksiyete var ve ıhlamur iyi geliyor. O yüzden günde bir bardak tüketiyorum. Bir şey de olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsunSağol canım ıhlamur serbest demişti diye hatırlıyorum. İçtim bir bardak, ayrıca süt ve tavuk suyu da içtim. Umarım çabuk geçer. Başımda da ağrı var gibi. Haftasonu yatmam inşAllah çabuk toparlarım. Havalar kötü, dengesiz, galiba hem beslenememekten hemde bebişin vitaminleri çekmesinden dolayı bağışıklığım da düştü. Muktivitamin içiyorum aslında, değerleri de yüksek ama yetmiyor galiba. Daha çok et, meyve yemem lazım.
Benim de öyleydi 2haftadır karnım vardı, son iki gün kaybolmuştu. Ben de tedirgin oldum ama bugün tekrar çıktı☺Kızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki
Merhaba, anneden alınan kan ile yapılan bir test. %99 doğru sonuç verdiği söyleniyor. Kesin olmamakla birlikte büyük fikir veriyordur sonraki aşamalara geçmek için. Umarım birşey yokturMerhaba fetal dna nasıl yapılıyor kesin sonuç mu çıkıyor. İkili testte çok az risk görünüyor dedi doktorum. Bende bilmeden yaptırdım testi
Sare ya da sera olabilir sankiKaraca kız ismi ama Karaca Gece birleşince çok erkeksi geliyor o yüzden koyamıyorumOlay geyik değil ki ismin söylenmesi
Kuşum bununla ilgi bişey bilmiyorumAldığım bez naturel extra olan onun ile ilgili video izledin mi bir ksc yorumda gece kullanımina uygun değil yazıyordu ama bilemedim tabi o derece arastirmadim malesef tek bildiğim para tl de kalacağına birşeye bağlamak yoksa her geçen gün herşey daha çok pahalaniyor ve bizden uzaklaşıyor inşallah alerjik olmaz da kullanırim ki bir çok yorumda kesinlikle alerji yapmadığı yazıyordu
Benim de kasığım ağrıyormuş yumurtalığım ağrıyor sanıyordum ama kasık ağrısıymış. Normalmiş o da. Parlak kırmızı kanama olmadıkça ya da geçmeyen ağrın olursa p zaman sıkıntıymış. Ben kontrol oldum sıkıntı yok. Dün de ben yumurtalığım ağrıyor diye gruba yazmıştım sabahKızlar selam, bebek büyüdükçe kasık ağrısı artar mı? Bu ara kasıklarım eskiye göre daha fazla ağrıyo sanki sizde de böyle mi? Bir de mesela bugun ters bi hareket yaptım istemsizce 2-3 saattir geçmedi kasık ağrım çok şiddetli bi ağrı değil hafif ama hala var
Ne işe yarıyor aceba.Ben kesin alıcam canım bakayım bi
Benim de yarın kontrolüm var stres oldum. 2-3 saattir geçmeyince yani otururken bişey yok da sırt üstü uzandığımda falan ağrımaya devam ediyor. Kanama falan yok çok şükür ama bebeğe bişey olsa bi lekelenme kanama falan olurdu değil mi?Benim de kasığım ağrıyormuş yumurtalığım ağrıyor sanıyordum ama kasık ağrısıymış. Normalmiş o da. Parlak kırmızı kanama olmadıkça ya da geçmeyen ağrın olursa p zaman sıkıntıymış. Ben kontrol oldum sıkıntı yok. Dün de ben yumurtalığım ağrıyor diye gruba yazmıştım sabah
Gittim doktora sorun yok ağrı da normal dedi
Benimkinin de büyümesi durdu sankiKızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki
Benim de yatınca ağrımıyordu ayağımı uzatınca ya da ayağa kalkınca oluyordu. İnce bi ağrı sızı gibi gıcık bi rahatsızlık hissi vardı. Umarım bişeyin yoktur. Ben olmadığını düşünüyorum inşallah doktorunda güzel haberler verir. Ben artık kanama var mı yok mu ona bakacağım. Çok şükür hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.Benim de yarın kontrolüm var stres oldum. 2-3 saattir geçmeyince yani otururken bişey yok da sırt üstü uzandığımda falan ağrımaya devam ediyor. Kanama falan yok çok şükür ama bebeğe bişey olsa bi lekelenme kanama falan olurdu değil mi?
Emzirme döneminde göğüs uçlarının yara olmasını engelliyor diyorlar kullanıp çok memnun kalan var. O yüzden ben de alacağım. Emzirme döneminden çok korkuyorum açıkcasıNe işe yarıyor aceba.
Benimde kasıklarım çok ağrır bazen saatlerce geçmez her doktora sordugumda normal diyorBenim de yarın kontrolüm var stres oldum. 2-3 saattir geçmeyince yani otururken bişey yok da sırt üstü uzandığımda falan ağrımaya devam ediyor. Kanama falan yok çok şükür ama bebeğe bişey olsa bi lekelenme kanama falan olurdu değil mi?
Aynen öyle ince bi sızıBenim de yatınca ağrımıyordu ayağımı uzatınca ya da ayağa kalkınca oluyordu. İnce bi ağrı sızı gibi gıcık bi rahatsızlık hissi vardı. Umarım bişeyin yoktur. Ben olmadığını düşünüyorum inşallah doktorunda güzel haberler verir. Ben artık kanama var mı yok mu ona bakacağım. Çok şükür hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.
İçime su serptin canım çok sağolBenimde kasıklarım çok ağrır bazen saatlerce geçmez her doktora sordugumda normal diyor
Rabbim sorunsuz sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinAynen öyle ince bi sızıçok sevindim bir sıkıntın olmamasına inşallah benim de öyledir Ben de hiç yaşamadım kanama falan bu gebeliğimde daha önceki gebeliğimde düşük yaptığım için biraz pimpiriğim galiba :)
Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyorEmzirme döneminde göğüs uçlarının yara olmasını engelliyor diyorlar kullanıp çok memnun kalan var. O yüzden ben de alacağım. Emzirme döneminden çok korkuyorum açıkcası
Amin canım hepimize inşallahRabbim sorunsuz sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?