Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor
Merhaba, anneden alınan kan ile yapılan bir test. %99 doğru sonuç verdiği söyleniyor. Kesin olmamakla birlikte büyük fikir veriyordur sonraki aşamalara geçmek için. Umarım birşey yoktur
Benim evde serin bende hala hırkayla geziyorum. Bulantı geçti geçecek dedikçe azıyo. Soğuk algınlığı için pekmez limon ılık su karıştırıp içe bilirsin hem soğuk algınlığına hem demir eksikliğine iyi geliyo
Çok geçmiş olsun canım. Dinlen ve bol bol sıvı tüketmeye çalış. Bende anksiyete var ve ıhlamur iyi geliyor. O yüzden günde bir bardak tüketiyorum. Bir şey de olacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun
Seni bugun endişeli gördüm biraz
Dur bir hele sakin ol
Guzel dusun
Bazen odem oluyor fazladan sis gözüküyor olabilir bazen de dHa kucuk normal bunlar canim
Benim için değişen bir şey olmayacağı için yaptırmak istemedim değer belki başka bir şey yüzünden fazla çıkmış olabilir detaylı ultrasonu bekleyeceğim o yüzden ekstra bir durum varsa perinatolog söyler diye düşündüm. Sizin kaç çıktı?
Günaydın kızlar. 16. hafta içindeyim, bende kaşık sancısı batması pek kalmadı da, ara ara regl öncesi ağrısı gibi karın çevremde ağrılar oluyor. Sanki regl olacakmışım gibi yaşayan var mı?
Günaydın kızlar. 16. hafta içindeyim, bende kaşık sancısı batması pek kalmadı da, ara ara regl öncesi ağrısı gibi karın çevremde ağrılar oluyor. Sanki regl olacakmışım gibi yaşayan var mı?