2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor
Evet aynı benim de gerçekten tuhaf geliyor bana da en zor şey emzirmek gibi geliyor sanki huylancakmışım gibi

Ayy umarım öyledir ya kıyafetlerim olmazken şimdi göbeği göremedim içim korktu daha dün annem göbeği yol gösteriyor buna diyordu
Geçen gün bende bi foto çekip arkadaşlarıma attım 5 aylık gibisin maşallah demişkeri simdi o fotodan eser yok

Üzüm pekmezi değil mi canım deneyeyim çok sağol

Çok sağol canım portakal suyu, ılık süt vb ne varsa tüketiyorum bakalım. Şifa olur umarım

Kızlar 2 haftadır karnım çıkmıştı bugün küçücük anlamadım neden korkuyorum biraz sanki
Seni bugun endişeli gördüm biraz
Dur bir hele sakin ol
Guzel dusun
Bazen odem oluyor fazladan sis gözüküyor olabilir bazen de dHa kucuk normal bunlar canim

Merhaba fetal dna yaptırdınız mı. Benim değer için sınırın biraz üstü dedi
Benim için değişen bir şey olmayacağı için yaptırmak istemedim değer belki başka bir şey yüzünden fazla çıkmış olabilir detaylı ultrasonu bekleyeceğim o yüzden ekstra bir durum varsa perinatolog söyler diye düşündüm. Sizin kaç çıktı?

kk da haftaya göre ne yazıyorsa resmen o belirtileri o hafta yaşıyorum 16 haftada burun kanaması yazıyor bugün burnum tıkalı ve kanadı

Günaydın kızlar. 16. hafta içindeyim, bende kaşık sancısı batması pek kalmadı da, ara ara regl öncesi ağrısı gibi karın çevremde ağrılar oluyor. Sanki regl olacakmışım gibi yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…