2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Karnım hala miniminnak neden küçüldü bu karın ya takıldım kaldım

Bacak ağrısı,regl öncesi ağrısı gibi bir ağrı,rahme baskılı bir ağrı...hepsi mevcut iki gündür bende fakat karnımın şişliği yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan diye düşünüyorum.Artik biraz daha yukarı çıkıp büyümeye yukarıda devam edecekler zaarrr

Benimde aynı öyle bayramda deli gibi çıkmıştı birden hemde hic bisey yiyemiyodum ona ragmen herkes aa çıkmış karnın artık hamile oldugun cok rahat anlaşılıyor dedi 3 4 gün sonra dümdüz oldu hic sislik kalmadı 3 gün önce yine baya çıkmıştı bugun yine yok normal yani takılma hiç canını sıkıp düşünme

Evet benimde var aniden geliyo hatta bir süre uzanıyorum öyle geçiyor ama doktorlarda normal dediler bebek büyümeye başladıkça ilk gebelikse özellikle bi süre devam eder dediler

Bende liste var ama okumayı bilmiyorum anlayamadım. Doktor şöyle dedi 265 çocuktan 1 inde down olabilir. Sınırda çıkmış dedi. Eğer listeyi okuyabiliyorsanız size göndereyim

O normal sanırım ya olabiliyo

Evet benimde var aniden geliyo hatta bir süre uzanıyorum öyle geçiyor ama doktorlarda normal dediler bebek büyümeye başladıkça ilk gebelikse özellikle bi süre devam eder dediler

Teşekkür ederim kızlar, kontrolüm haftaya, şimdiden arayıp sorsam mı diyordum, içimi rahatlattınız

Kızlar benim doktorum beslenemediğim ve sürekli kustuğum için hastane yatışı önerdi. Size böyle bir öneri sunuldu mu ?

Bende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor
Ilk bebegimde ben de oyleydim. Hemsire enzirme egitimi verirken bile cekiniyodum. Emzirirken kimse gormesin istiyodum. Sonraaa.... o kdr gunluk rutinin haline geliyo ki rahatca emziriyosun. Basta hissettiklerimle alakasi olmadi sonralarin

Ilk bebegimde ben de oyleydim. Hemsire enzirme egitimi verirken bile cekiniyodum. Emzirirken kimse gormesin istiyodum. Sonraaa.... o kdr gunluk rutinin haline geliyo ki rahatca emziriyosun. Basta hissettiklerimle alakasi olmadi sonralarin
Umarım bende senin son hissettiklerine hop diye geçi veririm. Şimdiden olumlamalar yapıyorum yapabilirsin bu çok normal ve doğal bişey bi tek emziren anne sen olmayacaksın diye

Kızlar benim doktorum beslenemediğim ve sürekli kustuğum için hastane yatışı önerdi. Size böyle bir öneri sunuldu mu ?
Kilo kaybınız çok mu oldu acaba . Geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Kilo kaybın mı çok oldu yoksa bebek gelişimi ile ilgili mi sorun oldu. Bende çok çıkarıyorum hatta ilaç bile kullanmayı hepten bıraktım. Ama yememe ve içmeme dikkat ediyorum. Midem bulanıyor çıkarıyorum diye yemek yememezlik yapmıyorum. Bende kilo kaybı da oldu doktor kilo vermen normal dedi ilerleyen süreçte bebeğin kaç gram aldığı önemli dedi. Umarım tez zamanda atlatırsın

Canım sakin ol. Şişkinliğin vardı belki onu attın üzerinden. Sakin olmaya çalış benim de karın büyümem durmuş gibi. En mantıklısı mezura ile ölçmek sanırım. Bazen gözümüzde alışabiliyor. Eşim karnın büyüyor dedikçe ona sinirleniyorum neresi büyüyor olduğu gibi duruyor diye Gözünde alışmış olabilir. Bilemedim kanaman felan var mı

Canım ben hiç bi şey atamıyorum ağzıma. Her şey kokuyor. Su içsem çıkıyor. Tansiyon sorunu yaşıyorum ben biraz çok düşüyor gözüm kararıyor filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…