- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Benimki de kuculduKarnım hala miniminnak neden küçüldü bu karın yatakıldım kaldım
Karnım hala miniminnak neden küçüldü bu karın yatakıldım kaldım
Dönem dönem oluyo sanırım bazen baya gerilmiş bazen de gayet normal ya yemeğe ya şişkinliğe baglı sanırım rahat olun Allah ın izniyle bısey olmazBenimki de kuculdubaya baya 6 aylik gibiydim
Endiselenme artik kötüyü çekme
Bacak ağrısı,regl öncesi ağrısı gibi bir ağrı,rahme baskılı bir ağrı...hepsi mevcut iki gündür bende fakat karnımın şişliği yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan diye düşünüyorum.Artik biraz daha yukarı çıkıp büyümeye yukarıda devam edecekler zaarrrGünaydın kızlar. 16. hafta içindeyim, bende kaşık sancısı batması pek kalmadı da, ara ara regl öncesi ağrısı gibi karın çevremde ağrılar oluyor. Sanki regl olacakmışım gibiyaşayan var mı?
Benimde aynı öyle bayramda deli gibi çıkmıştı birden hemde hic bisey yiyemiyodum ona ragmen herkes aa çıkmış karnın artık hamile oldugun cok rahat anlaşılıyor dedi 3 4 gün sonra dümdüz oldu hic sislik kalmadı 3 gün önce yine baya çıkmıştı bugun yine yok normal yani takılma hiç canını sıkıp düşünmeKarnım hala miniminnak neden küçüldü bu karın yatakıldım kaldım
Evet benimde var aniden geliyo hatta bir süre uzanıyorum öyle geçiyor ama doktorlarda normal dediler bebek büyümeye başladıkça ilk gebelikse özellikle bi süre devam eder dedilerGünaydın kızlar. 16. hafta içindeyim, bende kaşık sancısı batması pek kalmadı da, ara ara regl öncesi ağrısı gibi karın çevremde ağrılar oluyor. Sanki regl olacakmışım gibiyaşayan var mı?
Bende liste var ama okumayı bilmiyorum anlayamadım. Doktor şöyle dedi 265 çocuktan 1 inde down olabilir. Sınırda çıkmış dedi. Eğer listeyi okuyabiliyorsanız size göndereyimBenim için değişen bir şey olmayacağı için yaptırmak istemedim değer belki başka bir şey yüzünden fazla çıkmış olabilir detaylı ultrasonu bekleyeceğim o yüzden ekstra bir durum varsa perinatolog söyler diye düşündüm. Sizin kaç çıktı?
O normal sanırım ya olabiliyo
Bacak ağrısı,regl öncesi ağrısı gibi bir ağrı,rahme baskılı bir ağrı...hepsi mevcut iki gündür bende fakat karnımın şişliği yukarı çıkmaya başladı sanırım ondan diye düşünüyorum.Artik biraz daha yukarı çıkıp büyümeye yukarıda devam edecekler zaarrr
Evet benimde var aniden geliyo hatta bir süre uzanıyorum öyle geçiyor ama doktorlarda normal dediler bebek büyümeye başladıkça ilk gebelikse özellikle bi süre devam eder dediler
5600, yerine göre değişiyordurİnşallahtest için ne kadar ödediniz
5 6 gun surdu cikmasiBenim doktorum da o kafa da yas riski ise zaten sorun etmeyiz dedi
Kac gunde cikti ikili test sonucun
Ilk bebegimde ben de oyleydim. Hemsire enzirme egitimi verirken bile cekiniyodum. Emzirirken kimse gormesin istiyodum. Sonraaa.... o kdr gunluk rutinin haline geliyo ki rahatca emziriyosun. Basta hissettiklerimle alakasi olmadi sonralarinBende kokuyorum emziremicekmişşim gibi hissediyorum. Bi de etrafımda birileri felan olursa utanacakmışım gibi geliyor. Tabi bu bebeğimin sağlıklı beslenmesinden önemli değil ama içim bi tuhaf oluyor
Umarım bende senin son hissettiklerine hop diye geçi veririm. Şimdiden olumlamalar yapıyorumIlk bebegimde ben de oyleydim. Hemsire enzirme egitimi verirken bile cekiniyodum. Emzirirken kimse gormesin istiyodum. Sonraaa.... o kdr gunluk rutinin haline geliyo ki rahatca emziriyosun. Basta hissettiklerimle alakasi olmadi sonralarin
Kilo kaybınız çok mu oldu acaba . Geçmiş olsunKızlar benim doktorum beslenemediğim ve sürekli kustuğum için hastane yatışı önerdi. Size böyle bir öneri sunuldu mu ?
Canım çok geçmiş olsun. Kilo kaybın mı çok oldu yoksa bebek gelişimi ile ilgili mi sorun oldu. Bende çok çıkarıyorum hatta ilaç bile kullanmayı hepten bıraktım. Ama yememe ve içmeme dikkat ediyorum. Midem bulanıyor çıkarıyorum diye yemek yememezlik yapmıyorum. Bende kilo kaybı da oldu doktor kilo vermen normal dedi ilerleyen süreçte bebeğin kaç gram aldığı önemli dedi. Umarım tez zamanda atlatırsınKızlar benim doktorum beslenemediğim ve sürekli kustuğum için hastane yatışı önerdi. Size böyle bir öneri sunuldu mu ?
Canım sakin ol. Şişkinliğin vardı belki onu attın üzerinden. Sakin olmaya çalış benim de karın büyümem durmuş gibi. En mantıklısı mezura ile ölçmek sanırım. Bazen gözümüzde alışabiliyor. Eşim karnın büyüyor dedikçe ona sinirleniyorum neresi büyüyor olduğu gibi duruyor diyeKarnım hala miniminnak neden küçüldü bu karın yatakıldım kaldım
Canım ben hiç bi şey atamıyorum ağzıma. Her şey kokuyor. Su içsem çıkıyor. Tansiyon sorunu yaşıyorum ben biraz çok düşüyor gözüm kararıyor filan.Canım çok geçmiş olsun. Kilo kaybın mı çok oldu yoksa bebek gelişimi ile ilgili mi sorun oldu. Bende çok çıkarıyorum hatta ilaç bile kullanmayı hepten bıraktım. Ama yememe ve içmeme dikkat ediyorum. Midem bulanıyor çıkarıyorum diye yemek yememezlik yapmıyorum. Bende kilo kaybı da oldu doktor kilo vermen normal dedi ilerleyen süreçte bebeğin kaç gram aldığı önemli dedi. Umarım tez zamanda atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?