- 6 Nisan 2022
- 44
- 53
- 3
- 29
Pizza salam sucuk sosis sakatat cig köfte bunların hic birini bebegi öğrendiğimden beri yemiyodum ama dün canım isteyince ilk defa sucuk yedim baya bi süre yine yemem o isteği bastırmak istedim yemesem sonrasında yine canım ister daha çok yeme ihtiyacı duyarım diye tadımlık yedimKızlar aranızda pizza yiyen varmı içinde sucuk varya
Kontrol altında olmak daha güvende hissettirir sanki . İnşallah çabuk toparlarsınızÇok olmadı 4 kilo filan ama çok tansiyonum düşüyor.
Gözetim altında tutmak istemiş olabilir. Ben 3 kilo verdim, ama peynir, zeytin, biraz ekmek, mercimek çorbası, haşlanmış patates gibi şeyler tüketebiliyordum. İlaç içemiyordum. 16. haftaya gelince biraz biraz düzeldim. Siz hiçbir şey yiyemiyorsunuz demek ki. Biraz toparlamanıza yardımcı olabilir.Çok olmadı 4 kilo filan ama çok tansiyonum düşüyor.
Pazartesi inşallahBüşra ne oldu öğrendin mi cinsiyet? Giremedim yine ben aklıma geldin sorayım dedim
Aynen bende 1 defa azıcık bir kaçamak yaptım. Ama ilk hamilelikte hamileymişim haberim yok etli çiğköfte yedimde yedim baya yemiştim ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğduPizza salam sucuk sosis sakatat cig köfte bunların hic birini bebegi öğrendiğimden beri yemiyodum ama dün canım isteyince ilk defa sucuk yedim baya bi süre yine yemem o isteği bastırmak istedim yemesem sonrasında yine canım ister daha çok yeme ihtiyacı duyarım diye tadımlık yedim
Alın yapısı net görünmüyor ama ben kıza benzettim. İskelet sisteminde kadın ve erkek kafatasında alın yapısı farklı, bu fikirden yola çıkarak anne karnındaki bebeğin de alın yapısına bakılıyor. Benim bebiş de tam yan durmamış o yüzden kendi fotomuzda da net bi tahmin yapamıyorum, tam yan durduğu fotoda da alnını kapatmış
Çok şükürAynen bende 1 defa azıcık bir kaçamak yaptım. Ama ilk hamilelikte hamileymişim haberim yok etli çiğköfte yedimde yedim baya yemiştim ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu
Ben kahvaltida cok sucuklu tost yerim doktorum cok iyi pisirdigim surece sikinti olmuycagini soylediÇok şüküryani yemesek daha iyi tabi ama abartmadan arada yenilebilir gibi
Kızlar aranızda pizza yiyen varmı içinde sucuk varya
Çiğ etlerdeki Toxoplazma paraziti riski nedeniyle dikkat edilmesi gerekiyor, çiğ et hiç yememek lazım, etleri iyi pişirmek ve çiğ ete dokununca elleri iyi yıkamak lazım. Aynı parazit kedi dışkısında da var. Ama şöyle bi durum da var ki daha önce bu parazitle karşılaşmış ve bağışıklık kazanmış olabilirsiniz, bol miktarda çiğ et tüketen ülkeler var ama onların vücudu daha önce bu parazitle karşılaştığı için bağışıklık kazanıyor, doktorumun yaptığı ilk kan testlerinde vardı bu tahlil, bağışıklık kazanmışım, test sonucunu görünce hatırladım ilk hamileliğimde yakalanmıştım ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu. Bağışıklığı olmayanlar daha dikkatli olmalı. Sucuğa gelince zaten pişiriliyor bu parazit açısından çok riski yok ama sucuk normalde de sağlıklı bi gıda değilÇok şüküryani yemesek daha iyi tabi ama abartmadan arada yenilebilir gibi
Beslenmen lazım iki lokma da olsa yemeye calıs seni anlıyorum bende zorla su içiyorumOkyanus yiyemiyorum ki hiç bi şey
Tesekkurler benim bebisi de kimse bilemiyor yaAlın yapısı net görünmüyor ama ben kıza benzettim. İskelet sisteminde kadın ve erkek kafatasında alın yapısı farklı, bu fikirden yola çıkarak anne karnındaki bebeğin de alın yapısına bakılıyor. Benim bebiş de tam yan durmamış o yüzden kendi fotomuzda da net bi tahmin yapamıyorum, tam yan durduğu fotoda da alnını kapatmışsüpriz yapacak heralde. Gerçekten ben de merak ediyorum bu teorinin doğruluğunu, cinsiyeti belli olan arkadaşlar ne olduğunu söylemeden foto koyabilir mi, aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum cinsiyetleri, tabi yandan olması lazım hem alın hem kafa arkası görünür şekilde, bakalım tahminler doğru çıkacak mı
Hayırlı olsun. kız demişlerdi sanki yanlış mı hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrolden geldim oğlum oluyormuş
Evet şok oldumHayırlı olsun. kız demişlerdi sanki yanlış mı hatırlıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah
Yaaa madem öyle neden erkenden söylüyorlar? Hayal kırıklığı olur. Bana 11. Haftada erkek dedi. Ama kimseye deme dedi. Bence sağır sultan bile duymuşturEvet şok oldum
AaEvet şok oldum
Yiyemedigin için ve vücudun susuz kalmasın diye serum tedavisine alacak seni. Bende de devam etseydi beni de yatiracakti ama çok şükür atlattım o süreciOkyanus yiyemiyorum ki hiç bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?