Yok tek cocuk düşünüyorumAanasil oyle hata oluyor ya
Baska çocuğun var miydi
Pipi gözükmedi ama internette de baktım erkek görüntüydü zaten bacaklarıyla kapatmış kuduruğumAanasil oyle hata oluyor ya
Baska çocuğun var miydi
Saglikla gelsin insallahYok tek cocuk düşünüyorumeşim hayal kırıklığına uğradı benim için fark etmez
Oyle mi ay bir benimkinin nubu belli etmiyor cok merak etmeye başladım bazen erkek hissediyorum bazen kesin kiz diyorumPipi gözükmedi ama internette de baktım erkek görüntüydü zaten bacaklarıyla kapatmış kuduruğum
Erkeklerde ki kız sevgisi baskaSaglikla gelsin insallah
Benim koca iki kızımız var halen 3. Yu kizim diye seviyor daha cinsiyet belli olmadan
Sanırım öyle. Çekiniyorum da serum zararlı değil dimi ?Yiyemedigin için ve vücudun susuz kalmasın diye serum tedavisine alacak seni. Bende de devam etseydi beni de yatiracakti ama çok şükür atlattım o süreci
Bakalım 3 hafta sonra gel dedi hala kıyafet almayı düşünmüyorumOyle mi ay bir benimkinin nubu belli etmiyor cok merak etmeye başladım bazen erkek hissediyorum bazen kesin kiz diyorum
Aynen öyle ama sucuğu abartan biri değil sağlıksız diye çok tuketmiyorum ama arada pizza tost istiyo canım birkereliğine yicem galiba yaÇiğ etlerdeki Toxoplazma paraziti riski nedeniyle dikkat edilmesi gerekiyor, çiğ et hiç yememek lazım, etleri iyi pişirmek ve çiğ ete dokununca elleri iyi yıkamak lazım. Aynı parazit kedi dışkısında da var. Ama şöyle bi durum da var ki daha önce bu parazitle karşılaşmış ve bağışıklık kazanmış olabilirsiniz, bol miktarda çiğ et tüketen ülkeler var ama onların vücudu daha önce bu parazitle karşılaştığı için bağışıklık kazanıyor, doktorumun yaptığı ilk kan testlerinde vardı bu tahlil, bağışıklık kazanmışım, test sonucunu görünce hatırladım ilk hamileliğimde yakalanmıştım ama çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu. Bağışıklığı olmayanlar daha dikkatli olmalı. Sucuğa gelince zaten pişiriliyor bu parazit açısından çok riski yok ama sucuk normalde de sağlıklı bi gıda değil
Aa öyle mi bende doktoruma sorucam unutuyorum bunu duyduğum iyi oldu vicdanım sızlamadan yerim ozamanBen kahvaltida cok sucuklu tost yerim doktorum cok iyi pisirdigim surece sikinti olmuycagini soyledi
Aynen bakalim yine kazanacak miErkeklerde ki kız sevgisi baska
Aynen ya cinsiyet netlese de birseyler alsak kuzucuklaraBakalım 3 hafta sonra gel dedi hala kıyafet almayı düşünmüyorumne olur ne olmaz
Çin takvimim erkekAynen bakalim yine kazanacak mi
Cin takvimi dogru mu acaba ya benim kizlar da tuttu hep
Öff baska doktora da mı gitsemAynen ya cinsiyet netlese de birseyler alsak kuzucuklara
Pipiyi görmeden nasıl erkek diyor anlamadım. İlginç. Biz de çok kız istiyorduk. Eşim hele deli oluyordu. Ama kısmet erkekmis. Ya işin ilginç tarafı ben hala kız hissediyorum. Kabul edemedim mi acabaPipi gözükmedi ama internette de baktım erkek görüntüydü zaten bacaklarıyla kapatmış kuduruğum
Böyleydi pipi gözükmüyorduPipiyi görmeden nasıl erkek diyor anlamadım. İlginç. Biz de çok kız istiyorduk. Eşim hele deli oluyordu. Ama kısmet erkekmis. Ya işin ilginç tarafı ben hala kız hissediyorum. Kabul edemedim mi acaba
Yok yok erkek demişse pek değişmezÖff baska doktora da mı gitsem
Pipisini görene kadar inanmamYok yok erkek demişse pek değişmez
Kızlar kontrolden geldim oğlum oluyormuş
Bariz erkek canım açmıs bacakları daBöyleydi pipi gözükmüyordubende mi kabullenmesi acaba
Daha ne görcen canım net belli ki yumurtalıkları erkek ne güzel açmış bacaklarıPipisini görene kadar inanmam
Evet erkek genitali gibi. Hayırlısı olsun. Her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. İlk cocugunmus ve erkek çocuk annesi olmak müthiş bir duygu tüm samimiyetimle söylüyorum. Gerçi kız annesi olmak nasıldır bilmiyorum kız anneleri kızmasınBöyleydi pipi gözükmüyordubende mi kabullenmesi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?