2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tabıkıde önce sağlık hayırlı ondan sonra cinsiyeti

Merhabalar bu hafta perinatolog ile randevum vardı. Çok olumlu konuştu genel olarak ama bebeğe giden kan akımında yavaşlık gördüm dedi. Sonrasında kendi doktoruma da gösterdim aspirin kullanmam gerekiyormuş. Tuzlu yemeyi bırak dedi. Başta çok korkmadım ama sonradan aklıma takılmaya başladı önemli bir sorun olabilir mi diye

Oyle mi tatmak nasip olur inşallah
Kiz annesi olmak zaten eşsiz
Allah herkesin gönlüne göre versin

Kizlar video cekiyor musunuz sizde ultrason çekilirken ben eşime göndermek için çekiyorum..
Deminden beri izliyorum, nasil bir mucize ya

Oyle mi tatmak nasip olur inşallah
Kiz annesi olmak zaten eşsiz
Allah herkesin gönlüne göre versin
Ben de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğim Kız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” oluyor

Basınız sağ olsun cok üzüldüm rabbim sag salim evladını kucagına almayı nasip etsin sadece merak ediyo insan merak dan cinsiyet yoksa kız da bir erkek de bir ikisi de can parçası evlâd ve her seyin başı sağlıklı olması sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin

Mesajınızı ağlayarak okudum. Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Diğer evlatlarınızın sağlıklı, uzun ömürleri olsun insallah. Su anda çocuklarla ilgili hiçbir şeye dayanamıyorum.

Detaylı ultrason 18ile 23. Haftalarda oluyor diye biliyordum neden bu kadar erkene aldılar acaba
Yasım 42 oldugu için.bu arada dün aksam kasık ağrısı ve hafif lekelenmem olunca sabah gel bakalım dıye çağırdı doktorum.ense kalınlıgımız 1,7 cıktı.burun kemıgını gördü.detaylı ultrasonda hıcbır sıkıntı görülmedi.Cvs yapılmayacak.10 gün sonra genetiğe gidecegım.16-18. Haftada aminiyosentez yapılacak.bu arada %70 kızım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…