Çok net şekilde erkek, oğlumun da ultrasonu böyleydi doktor söylemeden erkek demiştim görünce. İkizlerden biri de böyleydiBöyleydi pipi gözükmüyordubende mi kabullenmesi acaba
Onu internten buldum,Bariz erkek canım açmıs bacakları da
Kızzz o benimki değil intertnet buldumDaha ne görcen canım net belli ki yumurtalıkları erkek ne güzel açmış bacakları
Tabıkıde önce sağlık hayırlı ondan sonra cinsiyetiEvet erkek genitali gibi. Hayırlısı olsun. Her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. İlk cocugunmus ve erkek çocuk annesi olmak müthiş bir duygu tüm samimiyetimle söylüyorum. Gerçi kız annesi olmak nasıldır bilmiyorum kız anneleri kızmasın
Ay ben de diyorum nasıl yakalamışlarOnu internten buldum,gördüğüme benziyor diye attım
Yok acmadı cok anlık gördü görüntü bile alamaAy ben de diyorum nasıl yakalamışlar
Hadi bakalım sağlıkla gelsinYok acmadı cok anlık gördü görüntü bile alama
Oyle mi tatmak nasip olur inşallahEvet erkek genitali gibi. Hayırlısı olsun. Her şeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun. İlk cocugunmus ve erkek çocuk annesi olmak müthiş bir duygu tüm samimiyetimle söylüyorum. Gerçi kız annesi olmak nasıldır bilmiyorum kız anneleri kızmasın
Çin erkekti benim rus kız. Rus tuttuAynen bakalim yine kazanacak mi
Cin takvimi dogru mu acaba ya benim kizlar da tuttu hep
Ben de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimOyle mi tatmak nasip olur inşallah
Kiz annesi olmak zaten eşsiz
Allah herkesin gönlüne göre versin
Senin sandımKızzz o benimki değil intertnet buldumgördüğüme benziyor diyee
Basınız sağ olsun cok üzüldüm rabbim sag salim evladını kucagına almayı nasip etsin sadece merak ediyo insan merak dan cinsiyet yoksa kız da bir erkek de bir ikisi de can parçası evlâd ve her seyin başı sağlıklı olması sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versinBen de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimKız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” oluyor
Valla terbiyeli cocikler doğurcaz herhaldeSenin sandımsimdikiler nazlı baya açmıyo anlayamadım
5 aylık olcak 4 hafta sonra 9 Haziran yada 10 Haziran Alcam artık net öğrenmek istiyorumValla terbiyeli cocikler doğurcaz herhalde
Mesajınızı ağlayarak okudum. Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Diğer evlatlarınızın sağlıklı, uzun ömürleri olsun insallah. Su anda çocuklarla ilgili hiçbir şeye dayanamıyorum.Ben de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimKız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” oluyor
Eskisi gibi tiksintilerim kalmadi sukur kokulara yemeklere vs ama tabi hap almasam bulanti oluyo.Ama iyi ki hap var :) ne diyelik yine de saglik olsun siz cinsiyet ogrenebildiniz mi ?Ben 14+6 yım hala geçmedi hap bitti almadım artık geçmiştir diye hala devam
Yasım 42 oldugu için.bu arada dün aksam kasık ağrısı ve hafif lekelenmem olunca sabah gel bakalım dıye çağırdı doktorum.ense kalınlıgımız 1,7 cıktı.burun kemıgını gördü.detaylı ultrasonda hıcbır sıkıntı görülmedi.Cvs yapılmayacak.10 gün sonra genetiğe gidecegım.16-18. Haftada aminiyosentez yapılacak.bu arada %70 kızım olacakDetaylı ultrason 18ile 23. Haftalarda oluyor diye biliyordum neden bu kadar erkene aldılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?