2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sabırlae diliyorum evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ben istanbulun en iyi hastanelerden birine gidiyorum.doktorum doçent perinatolog.fetal yaptıramıyorum diye lütfen üzülme.ben hem fetal dna hem amimiyo istememe rağmen doktorum dediki hiç gerek yok.bizim çalıstıgımız yerlerde 8-10 bın civarı tutar fetal.ve tanı testı değildir.%100 değildir.hıc gerek yok.amınıyosentez %100 olan tek test.direkt onu yapacagız.ben ılk dogumumu 33 yasında yaptım.ıkılım cok kötü cıktı.o nedenle amınıyo yaptıdım.yanlıs anlamayın bakın tekrar yazıyorum.kesınlıkle korkulacak bır ıslem degıl.bende korunurken hamıle kaldım üstelik 42 yasındayım.asla 2. Cocuk istemedim.ama allahın verdiğine kıyamadım.varsa onun bu hayatta kısmetı allah ızın verırse hıcbırsey olmaz.doktorlar bıle yasımı duyunca ınankı irkiliyor.35 bızım ıcın sınır,40 çok ayrı bir sınır dıyorlar.ama şimdiye kadar çok sorunsuz bır hamılelık gecırıyorum.detaylıma göre amınıyo bıle kesın gereklı değil ama ben ne olursa olsun yaptıracagım.çünkü insanın yaşı ileri olunca bunları daha cok düşünmek zorunda.ben istemedim Allah verdı bu bebegı bana.Ona sığındım.Benım bır hıkayem varkı anlatsam inanamazsınız.ben hamıle oldugumu öğrendıgımde günlerce ağladım istemedim.hastanede beklemem gerekıyordu.otoparkta arabanın içinde tek basıma oturup 2 saat ağladım.aldırıp aldırmamak konusunda.ve Allaha yalvardım dedımkı.sen bana bir işaret gönder dogru olan ne bana yol göster diye yalvardım.neyse hastanede girdim işlerimi hallettım.çıkıcam otopark gişesinde bir kadın durdurdu benı.dedı arabaya kedı girmiş galiba bişey miyavlıyor.cok korktum.park görevlileri geldiler.arabamın motorundan 1 adet yenı dogmus kedı yavrusu cıktı.sonradna veterinere götürmüşler .o gün dogmuş kedi.ben hastaneye girdiğimde 1 saat içinde olmuş olan.anne motora girip ordamı dogurdu?yoksa dogurdugunumu oraya tasıdı bılemıyorum.ben perişan oldum.ben ise sunu anladım.ben allahtan işaret istedim.oda bana dediki ben nasıl senın arabanın karnına o yavru kedıyı koyduysam senın karnına da ben koydum.sen benım hıkmetımı sorgulama.bu arada yenı ben imanlı ama dindar bır ınsan hiç değilim.görsenız anlarsınız dıyeyım :)ama imanım sonsuzdur.dıyecegım oku.hepımız ve karnımızdakı canlar ıcın allahın bır bıldıği var.allahım hepınızı ve bebeklerimizi korusun :)

Sağolun, hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşaallah bebişlerimizi, Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin Gerçekten insan merak ediyor sadece, bi de cinsiyetini öğrenince kişilik kazanıyor sanki, oğlum kızım diye seviyorsun, isim düşünüp kıyafet alıyorsun. Tek merakımız cinsiyetleri olsun

Başınız sağolsun melekmiş gerçekten. Bazen internette takılıp yorumları okudukça gerçeklikten uzaklaşıyoruz, insanlar bizim için sadece bir kullanıcı adı, bir yorum veya emojiden ibaret hale geliyor, ama ne yaşanmışlıklarla dolular… diğer iki evladınıza ve size uzun, sağlıklı ömürler diliyorum.

843. sayfadayız ve bu sayfada beni ağlatan ikinci paylaşım oldu bu. Ahh aynı gün o kedi yavrusuyla karşılaşmanız…

Mesajınızı ağlayarak okudum. Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Diğer evlatlarınızın sağlıklı, uzun ömürleri olsun insallah. Su anda çocuklarla ilgili hiçbir şeye dayanamıyorum.
Sağolun, mesajı gönderdikten sonra buradaki herkesin ne kadar hassas bi dönemde olduğunu düşününce pişman oldum biraz, geri silmeyi düşündüm ama yorum almıştı. Ama şunu söylemek isterim ki hiçbir şey için çok üzülmeyin, derdi veren Allah eğer siz yine O’na sığınırsanız sabrını da veriyor. Buradaki herkes için söylüyorum, hamileliğinizi ne kadar sakin geçirebilirseniz o kadar iyi, bebeğiniz o kadar huzurlu olacaktır, tabi elimizde olmayan durumlar olabilir, benim yaşadığım durum gibi. Siz sakin kalabilmek için, kafanızı bir şeylere takmadan hamilelik sürecini tamamlayabilmek için elinizden geleni yapın, mesela haberlere bakmayın, gündemi takip etmeyin, negatif insanlardan olabildiğince uzak durun. Eskiden, şu bazen filmlerdeki “Ben hamileyim beni üzmeyin” cümlesi çok tuhaf gelirdi ama bunun ne kadar önemli olduğunu zamanla anladım

Sağolun, Allah evlatlarımıza ve onlara sahip çıkıp koruyup kollayabilmek için bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

O bende de cikti. Bu haftalarda onemli degil ama ayrintili ultrason zamani bi daha bakariz devam ediyosa kan sulandirici baslariz dedi. Ben vertigodan dolayi zaten aliyorum coraspin deyince o zaman hic sıkıntı yok devam aynen dedi

Kizlar tqm 2 hafta oldu devlette ikili test vereli ama hala hastanenin sayfasinda yok e devlette de yok. Hastaneye gidip mi sormam lazim acaba

Aynen öyle
Basiniz sagolsun cok üzüldüm
Allahim geri kalanları sag salim size bağışlasın
Yeterki iyi olsunlar gerisi hiç önemli değil..

Kizlar tqm 2 hafta oldu devlette ikili test vereli ama hala hastanenin sayfasinda yok e devlette de yok. Hastaneye gidip mi sormam lazim acaba
Hastaneye gidip yaptirdigin doktorun sekreterinden Alican .kontrol sırası için girdiğin yer barkod aldiginyere sor o veriyor raporunu internetten çıkmıyor.

3 hafta sonra gel dedi banada doğumda öğrenicez bu gidişle
Sorma ya valla bebek göstermiyo acmıyo bacak arasını pozisyon hep top gibi yada sırtı dönük sıpa işte net olsun da bian önce cinsiyet partisini yapmak istiyorum

Gunaydinlar kizlar
Gece iki kere kustum, bogazim mahvoldu..
Ne olur artık geçsin bulantılar
Tam olarak ne zaman geciyordu yaa
Neyse bugun daha guzel bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…