- 2 Mayıs 2021
- 193
- 284
- 53
Sabırlae diliyorumBen de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimKız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” o
Ben istanbulun en iyi hastanelerden birine gidiyorum.doktorum doçent perinatolog.fetal yaptıramıyorum diye lütfen üzülme.ben hem fetal dna hem amimiyo istememe rağmen doktorum dediki hiç gerek yok.bizim çalıstıgımız yerlerde 8-10 bın civarı tutar fetal.ve tanı testı değildir.%100 değildir.hıc gerek yok.amınıyosentez %100 olan tek test.direkt onu yapacagız.ben ılk dogumumu 33 yasında yaptım.ıkılım cok kötü cıktı.o nedenle amınıyo yaptıdım.yanlıs anlamayın bakın tekrar yazıyorum.kesınlıkle korkulacak bır ıslem degıl.bende korunurken hamıle kaldım üstelik 42 yasındayım.asla 2. Cocuk istemedim.ama allahın verdiğine kıyamadım.varsa onun bu hayatta kısmetı allah ızın verırse hıcbırsey olmaz.doktorlar bıle yasımı duyunca ınankı irkiliyor.35 bızım ıcın sınır,40 çok ayrı bir sınır dıyorlar.ama şimdiye kadar çok sorunsuz bır hamılelık gecırıyorum.detaylıma göre amınıyo bıle kesın gereklı değil ama ben ne olursa olsun yaptıracagım.çünkü insanın yaşı ileri olunca bunları daha cok düşünmek zorunda.ben istemedim Allah verdı bu bebegı bana.Ona sığındım.Benım bır hıkayem varkı anlatsam inanamazsınız.ben hamıle oldugumu öğrendıgımde günlerce ağladım istemedim.hastanede beklemem gerekıyordu.otoparkta arabanın içinde tek basıma oturup 2 saat ağladım.aldırıp aldırmamak konusunda.ve Allaha yalvardım dedımkı.sen bana bir işaret gönder dogru olan ne bana yol göster diye yalvardım.neyse hastanede girdim işlerimi hallettım.çıkıcam otopark gişesinde bir kadın durdurdu benı.dedı arabaya kedı girmiş galiba bişey miyavlıyor.cok korktum.park görevlileri geldiler.arabamın motorundan 1 adet yenı dogmus kedı yavrusu cıktı.sonradna veterinere götürmüşler .o gün dogmuş kedi.ben hastaneye girdiğimde 1 saat içinde olmuş olan.anne motora girip ordamı dogurdu?yoksa dogurdugunumu oraya tasıdı bılemıyorum.ben perişan oldum.ben ise sunu anladım.ben allahtan işaret istedim.oda bana dediki ben nasıl senın arabanın karnına o yavru kedıyı koyduysam senın karnına da ben koydum.sen benım hıkmetımı sorgulama.bu arada yenı ben imanlı ama dindar bır ınsan hiç değilim.görsenız anlarsınız dıyeyım :)ama imanım sonsuzdur.dıyecegım oku.hepımız ve karnımızdakı canlar ıcın allahın bır bıldıği var.allahım hepınızı ve bebeklerimizi korusun :)Evet ikili testim rsikli cikti..ilk cocugumda hic bi sorun yasamamistim..bu detaylari bile simdi ogreniyorum..bu beklemedigim bi gebelikti..2.cocuk dusuncem hic yoktu ama korunmaya ragmen oldu..maddi acidan dna yaptiricak durumda degilim su an..o yuzden amniyosentez var aklimda..tabi dr 3lu 4lu tarama olmadan olmaz derse tamamim ama bir an oncede neticeye ulasmak istegim.umarim sizin hersey yolunda gider..saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza..hepimiz insallahhh
Sağolun, hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım inşaallah bebişlerimizi, Allah evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versinBasınız sağ olsun cok üzüldüm rabbim sag salim evladını kucagına almayı nasip etsin sadece merak ediyo insan merak dan cinsiyet yoksa kız da bir erkek de bir ikisi de can parçası evlâd ve her seyin başı sağlıklı olması sağlıklı olsun da gerisi önemli değil rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin
Başınız sağolsunBen de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimKız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” oluyor
Ben istanbulun en iyi hastanelerden birine gidiyorum.doktorum doçent perinatolog.fetal yaptıramıyorum diye lütfen üzülme.ben hem fetal dna hem amimiyo istememe rağmen doktorum dediki hiç gerek yok.bizim çalıstıgımız yerlerde 8-10 bın civarı tutar fetal.ve tanı testı değildir.%100 değildir.hıc gerek yok.amınıyosentez %100 olan tek test.direkt onu yapacagız.ben ılk dogumumu 33 yasında yaptım.ıkılım cok kötü cıktı.o nedenle amınıyo yaptıdım.yanlıs anlamayın bakın tekrar yazıyorum.kesınlıkle korkulacak bır ıslem degıl.bende korunurken hamıle kaldım üstelik 42 yasındayım.asla 2. Cocuk istemedim.ama allahın verdiğine kıyamadım.varsa onun bu hayatta kısmetı allah ızın verırse hıcbırsey olmaz.doktorlar bıle yasımı duyunca ınankı irkiliyor.35 bızım ıcın sınır,40 çok ayrı bir sınır dıyorlar.ama şimdiye kadar çok sorunsuz bır hamılelık gecırıyorum.detaylıma göre amınıyo bıle kesın gereklı değil ama ben ne olursa olsun yaptıracagım.çünkü insanın yaşı ileri olunca bunları daha cok düşünmek zorunda.ben istemedim Allah verdı bu bebegı bana.Ona sığındım.Benım bır hıkayem varkı anlatsam inanamazsınız.ben hamıle oldugumu öğrendıgımde günlerce ağladım istemedim.hastanede beklemem gerekıyordu.otoparkta arabanın içinde tek basıma oturup 2 saat ağladım.aldırıp aldırmamak konusunda.ve Allaha yalvardım dedımkı.sen bana bir işaret gönder dogru olan ne bana yol göster diye yalvardım.neyse hastanede girdim işlerimi hallettım.çıkıcam otopark gişesinde bir kadın durdurdu benı.dedı arabaya kedı girmiş galiba bişey miyavlıyor.cok korktum.park görevlileri geldiler.arabamın motorundan 1 adet yenı dogmus kedı yavrusu cıktı.sonradna veterinere götürmüşler .o gün dogmuş kedi.ben hastaneye girdiğimde 1 saat içinde olmuş olan.anne motora girip ordamı dogurdu?yoksa dogurdugunumu oraya tasıdı bılemıyorum.ben perişan oldum.ben ise sunu anladım.ben allahtan işaret istedim.oda bana dediki ben nasıl senın arabanın karnına o yavru kedıyı koyduysam senın karnına da ben koydum.sen benım hıkmetımı sorgulama.bu arada yenı ben imanlı ama dindar bır ınsan hiç değilim.görsenız anlarsınız dıyeyım :)ama imanım sonsuzdur.dıyecegım oku.hepımız ve karnımızdakı canlar ıcın allahın bır bıldıği var.allahım hepınızı ve bebeklerimizi korusun :)
Sağolun, mesajı gönderdikten sonra buradaki herkesin ne kadar hassas bi dönemde olduğunu düşününce pişman oldum biraz, geri silmeyi düşündüm ama yorum almıştı. Ama şunu söylemek isterim ki hiçbir şey için çok üzülmeyin, derdi veren Allah eğer siz yine O’na sığınırsanız sabrını da veriyor. Buradaki herkes için söylüyorum, hamileliğinizi ne kadar sakin geçirebilirseniz o kadar iyi, bebeğiniz o kadar huzurlu olacaktır, tabi elimizde olmayan durumlar olabilir, benim yaşadığım durum gibi. Siz sakin kalabilmek için, kafanızı bir şeylere takmadan hamilelik sürecini tamamlayabilmek için elinizden geleni yapın, mesela haberlere bakmayın, gündemi takip etmeyin, negatif insanlardan olabildiğince uzak durun. Eskiden, şu bazen filmlerdeki “Ben hamileyim beni üzmeyin” cümlesi çok tuhaf gelirdi ama bunun ne kadar önemli olduğunu zamanla anladımMesajınızı ağlayarak okudum. Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Diğer evlatlarınızın sağlıklı, uzun ömürleri olsun insallah. Su anda çocuklarla ilgili hiçbir şeye dayanamıyorum.
Allah razı olsun, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSabırlae diliyorumevladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sağolun, Allah evlatlarımıza ve onlara sahip çıkıp koruyup kollayabilmek için bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinBaşınız sağolsunmelekmiş gerçekten. Bazen internette takılıp yorumları okudukça gerçeklikten uzaklaşıyoruz, insanlar bizim için sadece bir kullanıcı adı, bir yorum veya emojiden ibaret hale geliyor, ama ne yaşanmışlıklarla dolular… diğer iki evladınıza ve size uzun, sağlıklı ömürler diliyorum.
O bende de cikti. Bu haftalarda onemli degil ama ayrintili ultrason zamani bi daha bakariz devam ediyosa kan sulandirici baslariz dedi. Ben vertigodan dolayi zaten aliyorum coraspin deyince o zaman hic sıkıntı yok devam aynen dediMerhabalar bu hafta perinatolog ile randevum vardı. Çok olumlu konuştu genel olarak ama bebeğe giden kan akımında yavaşlık gördüm dedi. Sonrasında kendi doktoruma da gösterdim aspirin kullanmam gerekiyormuş. Tuzlu yemeyi bırak dedi. Başta çok korkmadım ama sonradan aklıma takılmaya başladı önemli bir sorun olabilir mi diye
3 hafta sonra gel dedi banada5 aylık olcak 4 hafta sonra 9 Haziran yada 10 Haziran Alcam artık net öğrenmek istiyorum
Hadi yaÇin erkekti benim rus kız. Rus tuttu
Aynen öyleBen de 3 kız annesiyim, ilk kızımı kardeşine hamileyken cennete uğurladım, 6 yaşındaydı meleğimKız annesi olmak gerçekten eşsiz, benim için çok daha ayrı bir yeri var kız evladın. Erkek annesi olmayı da tatmak isterim, eminim o da çok eşsiz ve farklı bi duygudur ama kız olursa da üzülmem, ilk kucağınıza alıp yüzüne baktığınızda geçmişte cinsiyetle ilgili düşündüğünüz hiçbişey aklınıza gelmiyor, ameliyathanede sorduğunuz ilk soru “Sağlıklı mı?” oluyor
Sağol canımEvet üzüm pekmezi daha iyi olur
Hastaneye gidip yaptirdigin doktorun sekreterinden Alican .kontrol sırası için girdiğin yer barkod aldiginyere sor o veriyor raporunu internetten çıkmıyor.Kizlar tqm 2 hafta oldu devlette ikili test vereli ama hala hastanenin sayfasinda yok e devlette de yok. Hastaneye gidip mi sormam lazim acaba
Sorma ya valla bebek göstermiyo acmıyo bacak arasını pozisyon hep top gibi yada sırtı dönük sıpa işte net olsun da bian önce cinsiyet partisini yapmak istiyorum3 hafta sonra gel dedi banadadoğumda öğrenicez bu gidişle
Olmaz tabiki etsiz sonuçtaKızlar dayanamadım yarım dilim çiğköfte yedim( etsiz, az acılı) bişey olmaz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?