2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Peki doktor muayene ücreti ödüyor muyuz ayrıntılı ultrasonda yoksa sadece ayrıntılı ultrasonu mu ödüyoruz?
Hastaneden ayrıntılı ultrason diye randevu alıyorsunuz ayrıntılı olduğunu belirtmek durumundasiniz normal muayne daha uzun sürdüğü için.Ben Medicana dan o şekilde randevu aldım bir ay sonrasi için 800 TL idi sanırım.O gün için başka ücret ödemiyorsunuz

Anladım çok teşekkür ederim. Bu çok açıklayıcı oldu. :)

kızlar bide bişey sorucam, ağdaya gidiyor musunuz? ben neden bilmiyorum ama korkuyorum. bide göbeğimde hiç tüy yoktu hamilelik öncesi. şimdi 7-8 tane çıktı. korkuyorum acaba çoğalır mı diye

Kızlar detaylı ultrason için fiyat sormaya başlayan var mı acaba? Ben İzmit'te perinatolog arayışındayım ama bilgi alabilen olursa buradan yanıt verebilir mi?
1200 prof perinatolog ikilitest yaptirdigim doktor
800 bezmialem vakıf üniversitesi

Merhaba kızlar,
Minik bebeğim annesini hiç merakta bırakmadı, gösterdi bize cinsiyetini kızım olacak Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizinkini vitaminlerime devam edicem, her şey yolunda çok şükür, inşallah bekleyen annelerde kısa zamanda öğrenir, artık pembiş ciciler almaya başlayabilirim.

kızlar bide bişey sorucam, ağdaya gidiyor musunuz? ben neden bilmiyorum ama korkuyorum. bide göbeğimde hiç tüy yoktu hamilelik öncesi. şimdi 7-8 tane çıktı. korkuyorum acaba çoğalır mı diye
Ben lazere bile gittim bilmiyordum hamile olduğumu. Daha yeni tüylendim ve ağdaysa gidicem mutlaka. Bu biraz da hamilelik sürecinle alakalı bi durum. Ağdaya gidince kendini kasacaksan sıkacaksan gitmemek en mantıklısı. Ben rahatım o yüzden gidicem

Gözün aydın rabbim sağlık sıhhat versin Kaçıncı haftanda öğrendin

yaaaa çok güzellll yavaş yavaş güzel kısımlara geçiyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…