Hastaneden ayrıntılı ultrason diye randevu alıyorsunuz ayrıntılı olduğunu belirtmek durumundasiniz normal muayne daha uzun sürdüğü için.Ben Medicana dan o şekilde randevu aldım bir ay sonrasi için 800 TL idi sanırım.O gün için başka ücret ödemiyorsunuzPeki doktor muayene ücreti ödüyor muyuz ayrıntılı ultrasonda yoksa sadece ayrıntılı ultrasonu mu ödüyoruz?
Evet evet gördüm ben de hatta ip siparişimi bile verdimŞiş kullanmadan elle örülüyor ve çok basit herkes yapabilir. Youtubeda var videoları iki dakika izlemeniz yeterli ben başlangıç için izledim kenarlarını doğaçlama yaptım.
Anladım çok teşekkür ederim. Bu çok açıklayıcı oldu. :)Hastaneden ayrıntılı ultrason diye randevu alıyorsunuz ayrıntılı olduğunu belirtmek durumundasiniz normal muayne daha uzun sürdüğü için.Ben Medicana dan o şekilde randevu aldım bir ay sonrasi için 800 TL idi sanırım.O gün için başka ücret ödemiyorsunuz
tek ücret onu da sormuştumPeki doktor muayene ücreti ödüyor muyuz ayrıntılı ultrasonda yoksa sadece ayrıntılı ultrasonu mu ödüyoruz?
çok tatlı oluyor battaniyeler hele müslinler ayrı güzel her gördüğüm müslin ürünü alıyorum çarşaf battaniye omuz örtüsü ne varsa :)Evet evet gördüm ben de hatta ip siparişimi bile verdim
Burdaki surec nasil hic bilmiyorum bende muayene gunumu 4hazirani sabirsizlikla bekliyorum..o gun belli olucak bakalim nedir,ne degildirBen yurt dışında yaşıyorum burada 15. haftada 3’lü test yapıp ikili test sonuçlarıyla birlikte değerlendiriyorlar.
ay evet müslinlerin hastasıyım bende :))çok tatlı oluyor battaniyeler hele müslinler ayrı güzel her gördüğüm müslin ürünü alıyorum çarşaf battaniye omuz örtüsü ne varsa :)
Daha o tür şeyleri almaya başlamadım ama müslinlerden ben de alacağımçok tatlı oluyor battaniyeler hele müslinler ayrı güzel her gördüğüm müslin ürünü alıyorum çarşaf battaniye omuz örtüsü ne varsa :)
Ben kıyafetleri en sona bırakacağım onun dışında ağız mendili battaniye çorap vb. aldım. kendimi tutmam lazım :)Daha o tür şeyleri almaya başlamadım ama müslinlerden ben de alacağım
1200 prof perinatolog ikilitest yaptirdigim doktorKızlar detaylı ultrason için fiyat sormaya başlayan var mı acaba? Ben İzmit'te perinatolog arayışındayım ama bilgi alabilen olursa buradan yanıt verebilir mi?
Detaylı ultrasonun perinatolog tarafından yapılması bence daha doğru çünkü diğer türlü çoğu hastanede radyologlar bakıyor gözden kaçabilir ekstra durumlar.1200 prof perinatolog ikilitest yaptirdigim doktor
800 bezmialem vakıf üniversitesi
Ben lazere bile gittimkızlar bide bişey sorucam, ağdaya gidiyor musunuz? ben neden bilmiyorum ama korkuyorum. bide göbeğimde hiç tüy yoktu hamilelik öncesi. şimdi 7-8 tane çıktı. korkuyorum acaba çoğalır mı diye
Gözün aydın rabbim sağlık sıhhat versinMerhaba kızlar,
Minik bebeğim annesini hiç merakta bırakmadı, gösterdi bize cinsiyetinikızım olacak Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizinkini vitaminlerime devam edicem, her şey yolunda çok şükür, inşallah bekleyen annelerde kısa zamanda öğrenir, artık pembiş ciciler almaya başlayabilirim.
yaaaa çok güzellllMerhaba kızlar,
Minik bebeğim annesini hiç merakta bırakmadı, gösterdi bize cinsiyetini kızım olacakRabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizinkini vitaminlerime devam edicem, her şey yolunda çok şükür, inşallah bekleyen annelerde kısa zamanda öğrenir, artık pembiş ciciler almaya başlayabilirim.
Belli bir markası varmi acaba .Devletin yazdığımıEvet kullanıyorum ben. gerçekten çok gerekli, kullanmak lazım
Çok teşekkür ederim, size de inşallah. 14+5 günlüğüm, en son 11 haftalıkken gitmiştimGözün aydın rabbim sağlık sıhhat versinKaçıncı haftanda öğrendin
Devletin yazdığımı yoksa ocean venatura markamiBen de merak ettim sizi. Doktor
Doktorum önerdi d vitaminini ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?