2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Detaylı ultrasonun perinatolog tarafından yapılması bence daha doğru çünkü diğer türlü çoğu hastanede radyologlar bakıyor gözden kaçabilir ekstra durumlar.
İkili testte de aynı kişiye gitmiştik tek tek inceledi çok memnun kaldım detaylida da randevu aldım aynı kişiye gidecegim

Teşekkürler bu bilgi için doktor yüksek olsa söylerdi sanırım riskli görse sen kendinmi araştırdın Jinekologunmu söyledi

Ben gebelik öncesi venatura d3k2 kullaniyordum kalsiyumla birlikte olunca etkisi daha yüksek oluyor
D ve K vitamini birlikte alındığında emilimi daha kolay oluyormuş o yüzden birlikte öneriyorlar. bu iki vitamin birleşince de vücuda alınan kalsiyumun emilimini arttırıyor. Alaylı doktor olduk okuya okuya :)

Teşekkürler bu bilgi için doktor yüksek olsa söylerdi sanırım riskli görse sen kendinmi araştırdın Jinekologunmu söyledi
Doktorum değerlerin normalden (0,5-2,5) daha yüksek olduğunu söyledi başka bir genetik hastalığın olabileceğinden bahsedip fetal dna önerdi bende en doğru sonucu detaylı ultrasona görüp perinatologun kararına göre hareket etmeye karar verdim. o sürede de araştırdım. Daha önce hcg mom değeri 4.25 olup doğum yapan biriyle görüştüm ona da perinatoloğu böyle bir bilgi vermiş ben de detaylı ultrason için gittiğimde danışacağım. bu süreçte önlem almak adına tuz tüketimini kısıtladım ve her gün tansiyon ölçümü yapacağım.

İzmit medikal park ta Sebiha özdemir i iyi diye duymuştum canım araştır istersen.. ben de İzmit teyim ama İstanbul a yakınız o yüzden Tuzla da Okan üniversitesinden aldım ayrıntılı ultrason randevusunu

Belli bir markası varmi acaba .Devletin yazdığımı
Şuanlik devletin yazdığını kullanıyorum ama kadındoğum uzmanı bir yakınımızın önerdiği bı marka var onu almayı düşünüyorum

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklı her şey yolunda ne kadar büyümüş kızım gözlerime inanamadım önceki kadar hareketli değildi resmen yeri daralmış cocugumun kocaman olmuş bir hafta önde giriyor hala detaylı ultrason için de doktorum başka birine yönlendirdi 700 tlymis ücreti bir buçuk saat sürüyormuş kontrol öyle dedi sekreteri haziran sonunda gideceğiz nasipse

kızlar selam napıyorsunuz? dün can sıkıntısına evde temizlik yaptım. Bütün gece 5-6 kere wc ye kalktım her yerim ağrımış. eşimdende fırça yedim sanki ben yap dediğinde yapmıyor muyum sen neden yoruyorsun kendini dedi.
Anlaşılan o ki bebişler çok yorulmamızı istemiyor. sizde böyle bi durum yaşayan var mı sırt ağrısı halsizlik gibi durumlar böyle yorgunluktan sonra? acaba tehlikeli olur mu korktum bende. Temizlik - çamaşır üzerinde yemek derken sanıırm kendimi çok yordum.

Slm kızlar kontrolden geldim lekelenme lerim devam etse de çok şükür bebişim iyi görünüyordu ama cinsiyetini öğrenemedik doktor Bi tahminde bulundu ama kesin net değil dedi artık hayırlısı 13+4 sizler de tahminde bulunabilir misiniz teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20220523_144039.webp
    25 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar selam, 3 ayı doldurduk artık şükürler olsun ki bundan sonraki süreç saçını boyamayı düşünen var mı? Genel olarak önerilmiyor ama acaba böyle organik zararsız olanları var mıdır? İlla ki boyarım demiyorum ama çok kötü oldu saçlarım diplerim çıktı beyazlarım çıktı kendimi hiç beğenmiyorum daha önceden tecrübe eden var mı acaba?

sorun olmaz tabi ama çok çabuk yorulma normal galiba ben de gezerken bile yoruluyorum. belim ağrıyor biraz uzun oturunca. bulaşık makinesine eğilince de rahatsız oluyorum eşim yardım ediyor. çok yorma kendini ama arada geliyorlar normal :)

bugün çok tatlış bir takım hastane çıkışı aldım 0-3 ay, yenidoğan küçük olur dendiğinden. alan var mı erken mi bilemiyorum. iki tane yeterli deniyor tecrübeli anneler bize önerilerde bulunabilir.

ben temizlik yaptıktan sonra ya da ayakta cok uzun kaldıktan sonra kendi kendime yattığım yerden kalkamıyorum

valla sanırım bende gidicem çünkü kendim ağda ile alamıyorum, jilette kullanmak istemiyorum. dediğin gibi çokta kasmamak lazım

ben boyayacağım ya detaylı ultrasondan sonra 20 haftalık olmasını bekliyorum

kız gibi narin geldi bana ( hiç anlamam ilk içime doğan )

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

İyotlu tuz 1 çay kaşığı tüketmeye çalışıyorum gün içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…