2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim saçlar sarı dediğin gibi dipler öyle uzadı ki boyatamıyorum da üstelik sarı organik boyalarla da tutturulmuyor. Bilmiyorum napcam

D ve K vitamini birlikte alındığında emilimi daha kolay oluyormuş o yüzden birlikte öneriyorlar. bu iki vitamin birleşince de vücuda alınan kalsiyumun emilimini arttırıyor. Alaylı doktor olduk okuya okuya :)
Evet venatura markada bir kalsiyumu yüksek olan var birde düşük olanını çıkarmışlar. Bunun düşük kalsiyumu bazen fazla gelebiliyormus.

Eklentiler

• Screenshot_20220520-155034_Chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 26
Şuanlik devletin yazdığını kullanıyorum ama kadındoğum uzmanı bir yakınımızın önerdiği bı marka var onu almayı düşünüyorum
Bende bunu alacağım kan verip sonucum çıkınca Jinekologlada damla ayarı yaparız sanırım çünkü sade d vitamini yükseltmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220520-155034_Chrome.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 23
Doktorum 20. haftaya kadar yasak sonra organik boyatabilirsin dedi. Benim de beyazlarım çok fazla saç maskarası kullanıyorum. Kapatıcı, maskara kullanabilirsin dedi. İşimi görüyor şimdilik en azından göze batmıyor

Ben de bir o maskaralara bakayım canım en iyisi
ben boyayacağım ya detaylı ultrasondan sonra 20 haftalık olmasını bekliyorum
Doktoruma sorup ben de öyle yapabilirim

benim saçlar sarı dediğin gibi dipler öyle uzadı ki boyatamıyorum da üstelik sarı organik boyalarla da tutturulmuyor. Bilmiyorum napcam
Benim de öyle dipler ile uçlar farklı renk çok kötü duruyor

Her şeyi denedim kimligimin fotosunu gösterdim falan yok kestirdi attırdı kadin

Hanımlar rahim damarlarında direnç hakkında bilgisi olan var mı? Sormak istediğim bir kaç soru var. Coraspin kullanıyorum, saat kaçta kullanmam konusunda kafam karıştı. Bir de ilaç dışı yapmam gereken şeyler var mı merak ediyorum.

valla sanırım bende gidicem çünkü kendim ağda ile alamıyorum, jilette kullanmak istemiyorum. dediğin gibi çokta kasmamak lazım
Ağdadan endişelenen varsa Venüs jiletleri tavsiye ederim. Venüs smooth kullanıyorum. Kalınlaştırma yapmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…