benim saçlar sarı dediğin gibi dipler öyle uzadı ki boyatamıyorum daKızlar selam, 3 ayı doldurduk artık şükürler olsun kibundan sonraki süreç saçını boyamayı düşünen var mı? Genel olarak önerilmiyor ama acaba böyle organik zararsız olanları var mıdır? İlla ki boyarım demiyorum ama çok kötü oldu saçlarım diplerim çıktı beyazlarım çıktı kendimi hiç beğenmiyorum daha önceden tecrübe eden var mı acaba?
Evet venatura markada bir kalsiyumu yüksek olan var birde düşük olanını çıkarmışlar. Bunun düşük kalsiyumu bazen fazla gelebiliyormus.D ve K vitamini birlikte alındığında emilimi daha kolay oluyormuş o yüzden birlikte öneriyorlar. bu iki vitamin birleşince de vücuda alınan kalsiyumun emilimini arttırıyor. Alaylı doktor olduk okuya okuya :)
Bende bunu alacağım kan verip sonucum çıkınca Jinekologlada damla ayarı yaparız sanırım çünkü sade d vitamini yükseltmiyorŞuanlik devletin yazdığını kullanıyorum ama kadındoğum uzmanı bir yakınımızın önerdiği bı marka var onu almayı düşünüyorum
Doktorum 20. haftaya kadar yasak sonra organik boyatabilirsin dedi. Benim de beyazlarım çok fazla saç maskarası kullanıyorum. Kapatıcı, maskara kullanabilirsin dedi. İşimi görüyor şimdilik en azından göze batmıyorKızlar selam, 3 ayı doldurduk artık şükürler olsun kibundan sonraki süreç saçını boyamayı düşünen var mı? Genel olarak önerilmiyor ama acaba böyle organik zararsız olanları var mıdır? İlla ki boyarım demiyorum ama çok kötü oldu saçlarım diplerim çıktı beyazlarım çıktı kendimi hiç beğenmiyorum daha önceden tecrübe eden var mı acaba?
Nerde yaptırmıştın canım? Gözün aydınKızlar gen testim cabucak çıktı, herşey yolundaymıs şükür darısı bekleyenlerin başına insallah
Genoks canımNerde yaptırmıştın canım? Gözün aydın
Ben de bir o maskaralara bakayım canım en iyisiDoktorum 20. haftaya kadar yasak sonra organik boyatabilirsin dedi. Benim de beyazlarım çok fazla saç maskarası kullanıyorum. Kapatıcı, maskara kullanabilirsin dedi. İşimi görüyor şimdilik en azından göze batmıyor
Doktoruma sorup ben de öyle yapabilirimben boyayacağım ya detaylı ultrasondan sonra 20 haftalık olmasını bekliyorum
Benim de öyle dipler ile uçlar farklı renk çok kötü duruyorbenim saçlar sarı dediğin gibi dipler öyle uzadı ki boyatamıyorum daüstelik sarı organik boyalarla da tutturulmuyor. Bilmiyorum napcam
Her şeyi denedim kimligimin fotosunu gösterdim falan yok kestirdi attırdı kadinİnsanların aciliyetini neden anlamazlar anlamıyorum bende kamu da çalışıyorum ve gerçek anlamda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. E devletini açın bi bakayım gerçekten siz misiniz diye felan alternatif sunarım. İnşallah bir an önce bulursun kuzum. Ev de yoksa nüfusa kayıp de bari de evrak versinler idareten
evde mi yoksa düşürdün müHer şeyi denedim kimligimin fotosunu gösterdim falan yok kestirdi attırdı kadin
Geçen hafta cumartesi acile gitmiştik esimdeydi onun eşyaları arasında büyük ihtimalevde mi yoksa düşürdün mü
Ağdadan endişelenen varsa Venüs jiletleri tavsiye ederim. Venüs smooth kullanıyorum. Kalınlaştırma yapmadı bende.valla sanırım bende gidicem çünkü kendim ağda ile alamıyorum, jilette kullanmak istemiyorum. dediğin gibi çokta kasmamak lazım
Sağlıkla gelsin minik prenses
Aaaa şaşırdım, ben erkek diyordum seninkine
Ya benAaaa şaşırdım, ben erkek diyordum seninkineSağlıkla gelsin prenses inşallah
Ben dahil çevremdeki herkes kız hissediyorkız gibi narin geldi bana ( hiç anlamam ilk içime doğan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?