2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende haftasonu çadır kampı yaptım. Gayet hareketli ve güzel geçirdim temiz hava uzun yürüyüşler felan doktorum kendi rutin yaşantına devam et dediği için hayatımı o şekilde yaşıyordum ve yine aynı şeyleri yaptım.
Absürt ve aşırı hareketlerden tabi ki kaçınarak. Hamile kaldığından beri gece 10 sefer rahat uyanıyorumdur WC ye gitme isteğiyle hee bi de aşırı acıkmış oluyorum. Mutlaka bişeyler yeme isteğim oluyor. Sürekli hareket etmiyorsan eğer norlmadir. Ama sürekli hareket halindeyken temizlikten sonra ağrın olduysa ters hareket felan mı yaptın.

valla sanırım bende gidicem çünkü kendim ağda ile alamıyorum, jilette kullanmak istemiyorum. dediğin gibi çokta kasmamak lazım
Doktorum kanıtlamış bir yan etkisi yok sana kalmış ben tavsiye etmiyorum dedi bebeğe de bi zararı olmaz dedi. Lazer de bende kararsızım ama ağdaya mutlaka giderim

Bende bı tane almak istiyorum ama cinsiyet belli olmadı canim ogrenebildinmi sen bebeğin cinsiyetini

Bende dün ev işi yapıp pikniğe gittim eve gelip çocukları yıka piknikten gelenleri yıka çamaşır ser derkek fenalık geçirdim bayılacak gibi oldum. Sabah kalktım hertarafim ağrıyo. Adet sancım da oldu. Bugün korkudan yatıp dinlendim hiç iş yapmadım

Ilk oyle basliyo. Icinde boyle baloncuk patliyo gibi. Gittikce artiyo
Bebek bu haftalarda harekrt edince amniyotik sividaki dalgalanma o baloncuk hislerini olusturuyormus.Yani evet bebek kipirdanisi :) oyyy Allah herkesin yqvrusunu kendisine kavustursun ne guzel seyler.

Kasım anneleri bulantılar ne zaman geçiyor? 13. haftada geçecek derken bugün tavan yaptı. Sokak ortasında iki kere istifra ettim. Önceki haftalarda bulantıya rağmen her şeyi yiyebiliyordum, sadece evde yemek kokusu gelince yiyemiyordum. Şimdi iştahım da kesildi iki gündür sadece çubuk kraker yiyorum. Bitecek mi yoksa böyle artarak devam mı edecek

Bende Kasım bebeği olacağı için bebeğimi üşütürüm nasıl bakcam korkusu oluştu
Çünkü ben sürekli grip olan biriyim :) evimizde batı ve kuzey cephede.
tecrübeli anne varsa yenidoğan olarak ne almalıyım. Gaziantep te yasıyoruz
Şu yenidoğan uyku tulum ları yarım kundak şeklinde olanların kalınlığı tog olarak ne olmalı acaba

Benimde geçenlerde tavan yapmıştı 2gündür iyi gibiyim ama bakalım düzelir inşaAllah

10 kez wc için kalkmak fazla sanki, çok meşakkatli olur, uykunuzu alamaz dinlenemezsiniz. Size tavsiyem suyu yudum yudum için, elinizde şişeyle dolaşın gerekirse, 3 yudum içip ara verin biraz. Suyu tek oturuşta bardakla içince vücut o an gereksinim duyduğu miktarı alıp gerisini atıyormuş ve doğal olarak sık sık wc ye çıkılıyor

Bende demin kız kardeşimle bu konuyu konuşuyodum diğer çocuklarım yaz çocuğu, bu kışa denk geliyo çok dikkat etmek gerekiyo ozelliklede terletmenlmeye dikkat etmeliyiz

Gündüzleri normal içiyorum bi ara mide bulantısından içemiyordum ama geçti şükür. Ben gündüz içebildiğim kadar içiyorum akşam 6 dan sonra dediğiniz gibi ssusayınca yudum yudum içiyorum. Evet gece uyanmak meşakkatli ve beni yorduğu zamanlar oluyor. Ama hormonlardan uyku düzensizliğinin olması normal diye üzerinde pek durmadım

Nasi ya kaydin yokmuydu önceden
Devlete gitmiştim kuzum perşembeye özele aldım mecburen 3
Canm mutlka ev termometrsi al ona göre giydirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…