- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Canm benm de öyle her güne bir baş ağrısı basınç diyorlar kan dolaşımımiz daha hızlı olduğu için genelde bir fincan kahve içinde benm azaliyo çok dayanamazsam annem hemen yapıyor bı acı kahve geçiyorKızlar bu aralar çok başım ağrıyor. Bazen kulak arkasında kalp atışı gibi bişey duyuyorum ( umarım saçma gelmemiştir) Tansiyondan olabilir mi ? Normalde normaldir tansiyonum, hatta az düşüktür ama gebelikte yükseldiğini biliyorum. Bi tansiyon aleti alıp düzenli ölçeceğim bir kaç gün. Umarım normal çıkar. Var mı tansiyonunun yükseldiğini farkeden ?
Maşallah çok sevindim benimki daha göstermedi merakla bekliyoruzEvet canım kız bebek geliyorCinsiyetini öğrenince dayanamadım aldım bi hastane çıkışı
Canım iyice çıktı mı karnın?16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yokherkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
Ay evet annem bile diyor hissetmiyor musun diye dedim bu haftalarda nasıl hissedeyim 10 cmlik çocuğu16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yokherkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
Belirgin artık çok büyük değil ama küçüldü hatta daha büyüktü yayıldı herhal bebeCanım iyice çıktı mı karnın?
Kesinlikle banada annem babam neyse kolu komşu eş dost elliyor bebek içerde dokunduğunuz benm tenim yaAy evet annem bile diyor hissetmiyor musun diye dedim bu haftalarda nasıl hissedeyim 10 cmlik çocuğuaynen bu direkt karna dokunanlara da gıcık oluyorum çok rahatsız edici, eşimin dokunmasından bile rahatsız oluyorum bazen hele ki samimi olmayanlar. Bir insanın vücuduna izni dışında dokunmak çok kaba geliyor bana.
Hayırlı olsun prensesiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Bana da kız demişti değişti Allah ilk önce hayırlı sonra da kalbine göre versin inşallahBen dahil çevremdeki herkes kız hissediyorya da oğlum olduğu için kız istiyoruz ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi sanırım değişmez hayırlısı inşallah bir ay sonraya artık netleşir
Kasım 2021 anneleri topiği vardı oraya yaz isterseb onlar daha iyi bilir diye düşünüyorumBende Kasım bebeği olacağı için bebeğimi üşütürüm nasıl bakcam korkusu oluştu
Çünkü ben sürekli grip olan biriyim :) evimizde batı ve kuzey cephede.
tecrübeli anne varsa yenidoğan olarak ne almalıyım. Gaziantep te yasıyoruz
Şu yenidoğan uyku tulum ları yarım kundak şeklinde olanların kalınlığı tog olarak ne olmalı acaba
Amin canım inşallah cümlemizeBana da kız demişti değişti Allah ilk önce hayırlı sonra da kalbine göre versin inşallah
Sağol canım sabahları içiyorum sade olarak. Fazla kafein olmasın diye akşamları tercih etmem sanırım. Dediğin gibi kan arttıdığı için bu dönemde çok oluyor olabilirCanm benm de öyle her güne bir baş ağrısı basınç diyorlar kan dolaşımımiz daha hızlı olduğu için genelde bir fincan kahve içinde benm azaliyo çok dayanamazsam annem hemen yapıyor bı acı kahve geçiyor
Evet canım çok geciktirince ağrılı oluyor benim de. Gün içinde de çok sık gidiyorum ben. Ama suyu da çok içmeye çalışıyorum normal bence.elifselman bsra61 eras0201
M mabel63 kızlar sizde geceleri tuvalete kalkıyormusunuz ya ben kalktıgım mesane ağrım oluyor baya zorlanıyorum
Ben artık saat 22:00 dan sonra hiç bişey içmiyorum çünkü çok zorlanıyorumEvet canım çok geciktirince ağrılı oluyor benim de. Gün içinde de çok sık gidiyorum ben. Ama suyu da çok içmeye çalışıyorum normal bence.
Kasım anneleri bulantılar ne zaman geçiyor? 13. haftada geçecek derken bugün tavan yaptı. Sokak ortasında iki kere istifra ettim. Önceki haftalarda bulantıya rağmen her şeyi yiyebiliyordum, sadece evde yemek kokusu gelince yiyemiyordum. Şimdi iştahım da kesildi iki gündür sadece çubuk kraker yiyorum. Bitecek mi yoksa böyle artarak devam mı edecek
16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yokherkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
Yaa biz erkenmi sevindik acaba? Bana doktorum 13+5te %98 kız dedi. Tahminleri tutan bir doktor olduğu için tercih etmiştim ama tedirgin oldum şimdiBana da kız demişti değişti Allah ilk önce hayırlı sonra da kalbine göre versin inşallah
Evet kuzum oluyor eskise göre daha az kalkıyorum ama seninki çoğul gebelik olunca daha çok kalkmam normal bazen zor tutuyorum kosasim geliyorduelifselman bsra61 eras0201
M mabel63 kızlar sizde geceleri tuvalete kalkıyormusunuz ya ben kalktıgım mesane ağrım oluyor baya zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?