2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bu aralar çok başım ağrıyor. Bazen kulak arkasında kalp atışı gibi bişey duyuyorum ( umarım saçma gelmemiştir) Tansiyondan olabilir mi ? Normalde normaldir tansiyonum, hatta az düşüktür ama gebelikte yükseldiğini biliyorum. Bi tansiyon aleti alıp düzenli ölçeceğim bir kaç gün. Umarım normal çıkar. Var mı tansiyonunun yükseldiğini farkeden ?

Canm benm de öyle her güne bir baş ağrısı basınç diyorlar kan dolaşımımiz daha hızlı olduğu için genelde bir fincan kahve içinde benm azaliyo çok dayanamazsam annem hemen yapıyor bı acı kahve geçiyor

16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yok herkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
Ay evet annem bile diyor hissetmiyor musun diye dedim bu haftalarda nasıl hissedeyim 10 cmlik çocuğu aynen bu direkt karna dokunanlara da gıcık oluyorum çok rahatsız edici, eşimin dokunmasından bile rahatsız oluyorum bazen hele ki samimi olmayanlar. Bir insanın vücuduna izni dışında dokunmak çok kaba geliyor bana.

Kesinlikle banada annem babam neyse kolu komşu eş dost elliyor bebek içerde dokunduğunuz benm tenim ya bişe desen ters tepiyor vvalla eşim bile bazen seviyo öpüyor garipsiyorm kendimi zor tutuyorum dur hele dememek icin

Ben dahil çevremdeki herkes kız hissediyor ya da oğlum olduğu için kız istiyoruz ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi sanırım değişmez hayırlısı inşallah bir ay sonraya artık netleşir
Bana da kız demişti değişti Allah ilk önce hayırlı sonra da kalbine göre versin inşallah

Kasım 2021 anneleri topiği vardı oraya yaz isterseb onlar daha iyi bilir diye düşünüyorum

Sağol canım sabahları içiyorum sade olarak. Fazla kafein olmasın diye akşamları tercih etmem sanırım. Dediğin gibi kan arttıdığı için bu dönemde çok oluyor olabilir

Evet canım çok geciktirince ağrılı oluyor benim de. Gün içinde de çok sık gidiyorum ben. Ama suyu da çok içmeye çalışıyorum normal bence.
Ben artık saat 22:00 dan sonra hiç bişey içmiyorum çünkü çok zorlanıyorum
Mesane agrısı olmadanda uyanamıyorum nedense
Uyandıgımda tam altıma yapıcak oluyorum
En zorlandıgım şey bu oldu ya uyanıncada baya bi uyuyamıyorum

Yatağa yatınca sağa sola dönerken sürekli huzursuz olan bir benmiyim acaba ya?
Şu saat oldu ben hala uyuyamadım baş ağrımda cabası offf
Mide bulantılarım prilam içmeme rağmen kahretti beni resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum Rabbim yardım etsin halim dermanım kalmadı

Herkeste 13. haftada geçmeyebiliyor. Benim de çok fazlaydı o haftalarda. 16’dan sonra artık rahatladım. Siz de bir iki haftaya toparlarsınız umarım.

16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yok herkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum

Bende mi bi tek böyle diyordum artık insanı tedirgin etmeye başlamışlardı. Neyseki normal bi şeymiş bu anladığım kadarıyla. Bizim merakımız endişelerimiz bize yetiyorken bir de etrafa cevap yetiştirmek zorunda kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…