2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum ilk gebelikte zaten 20-23 e kadar hissetmemek çok normal ikinci gebelikte 18-20 arasi diyorlar. Zaten çevre bizi bitiren ya hep zaten

Valla bana daha iyi olurmuş gibi geliyor sarıp sarmalariz tabi eve termometre şart en sıcak odayı da seçtik mi bir şey olmaz Allah in izniyle zaten ilk zamanlar çok dışarı da çıkılmıyor yaz bebekleri de zor ortsen bi dert ortmesen bi dert yeğenim temmuzda doğdu bebek dahil hepimiz mahvolduk sıcaktan

Günaydın herkese sağlıklı güzel bir gün olsun
Doktorum artik takviyeleri aksatma şansın yok dedi dün, güne şu kan ilacı ile başladım bakalım midem ne gibi tepkiler verecek

Ben sadece decavit pronatal multivitamin kullaniyorum icinde d vitamini de var.Baska bir sey kullanmiyorum sizin ekstra aldiginiz bebek sagligi icin takviye vs var mi?Haftaya pazartesi kontrole gidecegim o zaman 1 ay gecmis olacak son kontrolden bu yana insallah ve 15. Haftaya girecegim bakalim cinsiyete ne diyecek

Evet venatura markada bir kalsiyumu yüksek olan var birde düşük olanını çıkarmışlar. Bunun düşük kalsiyumu bazen fazla gelebiliyormus.
Bu k2 yazan kalsiyum değil k vitamini yağda çözünüyor yeşil yapraklı sebzelerde bolca bulunuyor. Ama ikisi kalsiyumun emilimini kolaylastiriyo birlikte kullanınca

2kış 1 yaz bebeği annesi olarak söylüyorum ki en rahat kış bebeği. Evinizi ideal 22 derece sıcaklığa getirdiğinizde bide welsoft tarzı battaniye ile kundakladığınızda hiç bişey olmaz Allahın iziniyle. Nette youtube da kış bebek bakımı ile ilgili bebek hemşirelerini ve çocuk doktorların bilgilerini araştırırsanız daha doğru sonuca ulaşırsınız. Bi tecrübem daha ev sıcaklığını 30a dayandırrsanız burun kuruluğu ve tıkanıklığı ile çok uğraşırsınız zor bi durum yenidoğan açısından.

Ben omega olarak imom ve kan ilacı olarak gynoferon kullanıyorum, imom midemi yakıyor diye ocean mummy al dedi doktorum gynoferon a devam dedi sabah ac karna beni mahvediyor ama mecbur devam ediyorum başka bir takviye söylemedi sadece artik beslenmene çok dikkat et faydalı kilo aldırmayacak şeyler tüket dedi bebek depodan senin öğünlerine geçti artik dedi

16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yok herkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
Ya sizin göbeğiniz baya çıktı mi, dışardan dokunmaya çalışiyorlar? Benim hiç göbeğim yok nerdeyse

Evet aynı durum bende de var. Geceleri 3kere tuvalete kalkıyorum her kalkışta da 1.5 saat falan uyuyamıyorum. Kafam kazan gibi kalkıyorum

ama sana verilen yüzde baya yüksekmiş bana %70 demişti kaçıncı haftada söyledi :)
Ama %70 te az değil kız kardeşime %80 demişti sonra erkek çıktı pazartesi randevum var bakalım değişmez inşaAllah. Kız olduğunu duyanlar kız kıyafeti ayarladı 4kiz kardeş evliyiz sadece 1kiz kardeşimin kızı var diğer 3kardesin 2oğlumuz var kız istiyoruz artık acilen

Kesinlikle banada annem babam neyse kolu komşu eş dost elliyor bebek içerde dokunduğunuz benm tenim ya bişe desen ters tepiyor vvalla eşim bile bazen seviyo öpüyor garipsiyorm kendimi zor tutuyorum dur hele dememek icin
Kayınvalidem farklı bi şehirde yaşıyor diyor karnını sevmek istiyorum töbe yarappim dedim daha belli bi şey yok bebek belli değil dedim olsun diyor insanı zorla kötü yapacaklar

Allah gönlüne göre versin inşallah Kayın validemin 3 oğlu var kız yok en büyük eşim ilk torun hem benim aileme hem eşimin ailesine acayip şekilde kız istiyorlar eşimde aynı şekilde erkek dediğini duyunca yıkıldı resmen Sağlıklı olsun hayırlı olsun ilk temennimiz o tabi ki o yüzden bunlar güzel bekleyişler :)

Kayınvalidem farklı bi şehirde yaşıyor diyor karnını sevmek istiyorum töbe yarappim dedim daha belli bi şey yok bebek belli değil dedim olsun diyor insanı zorla kötü yapacaklar
Benim de karnımı ellemek istedi anne napıyosun tikim var öyle ani hareketlerle dokunmaya çalışma dedim geçen günde alt komşum elleyi verdi tepki vermişim ay napıyosun niye dokunuyorsun diye. Bebeği sevdim diyo. Bebek hissetmiyor dedim.

Ben henüz cinsiyeti bilmiyorum 2 abim var eşimde 2 erkek kardeş. İkimizin sülalesini toplansan bir elin beş parmağını geçmez kız sayısı. Eşim tarafı erkek istiyor ilk torun erkek olsun hem dede adı soyadı yaşasın diye bu umrumda bile değil. Eşim ve ben aşırı derece kız istiyoruz. benim ailem sağlıklı hayrlı evlat olsun sizin yüreğinizde ki cinsiyet olsun diyor. Ben cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissetmiyorum. Eşim ısrarla kızımız olacak diyor. Ancak erkek doğurucam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…