- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Kuzum ilk gebelikte zaten 20-23 e kadar hissetmemek çok normal ikinci gebelikte 18-20 arasi diyorlar. Zaten çevre bizi bitiren ya hep zatenHerkeste 13. haftada geçmeyebiliyor. Benim de çok fazlaydı o haftalarda. 16’dan sonra artık rahatladım. Siz de bir iki haftaya toparlarsınız umarım.
Bende mi bi tek böyle diyordumartık insanı tedirgin etmeye başlamışlardı. Neyseki normal bi şeymiş bu anladığım kadarıyla. Bizim merakımız endişelerimiz bize yetiyorken bir de etrafa cevap yetiştirmek zorunda kalıyoruz
ama sana verilen yüzde baya yüksekmişYaa biz erkenmi sevindik acaba? Bana doktorum 13+5te %98 kız dedi. Tahminleri tutan bir doktor olduğu için tercih etmiştim ama tedirgin oldum şimdi
Valla bana daha iyi olurmuş gibi geliyor sarıp sarmalariz tabi eve termometre şart en sıcak odayı da seçtik mi bir şey olmaz Allah in izniyle zaten ilk zamanlar çok dışarı da çıkılmıyor yaz bebekleri de zor ortsen bi dert ortmesen bi dert yeğenim temmuzda doğdu bebek dahil hepimiz mahvolduk sıcaktanBende Kasım bebeği olacağı için bebeğimi üşütürüm nasıl bakcam korkusu oluştu
Çünkü ben sürekli grip olan biriyim :) evimizde batı ve kuzey cephede.
tecrübeli anne varsa yenidoğan olarak ne almalıyım. Gaziantep te yasıyoruz
Şu yenidoğan uyku tulum ları yarım kundak şeklinde olanların kalınlığı tog olarak ne olmalı acaba
Bu k2 yazan kalsiyum değil k vitamini yağda çözünüyor yeşil yapraklı sebzelerde bolca bulunuyor. Ama ikisi kalsiyumun emilimini kolaylastiriyo birlikte kullanıncaEvet venatura markada bir kalsiyumu yüksek olan var birde düşük olanını çıkarmışlar. Bunun düşük kalsiyumu bazen fazla gelebiliyormus.
2kış 1 yaz bebeği annesi olarak söylüyorum ki en rahat kış bebeği. Evinizi ideal 22 derece sıcaklığa getirdiğinizde bide welsoft tarzı battaniye ile kundakladığınızda hiç bişey olmaz Allahın iziniyle. Nette youtube da kış bebek bakımı ile ilgili bebek hemşirelerini ve çocuk doktorların bilgilerini araştırırsanız daha doğru sonuca ulaşırsınız. Bi tecrübem daha ev sıcaklığını 30a dayandırrsanız burun kuruluğu ve tıkanıklığı ile çok uğraşırsınız zor bi durum yenidoğan açısından.Bende Kasım bebeği olacağı için bebeğimi üşütürüm nasıl bakcam korkusu oluştu
Çünkü ben sürekli grip olan biriyim :) evimizde batı ve kuzey cephede.
tecrübeli anne varsa yenidoğan olarak ne almalıyım. Gaziantep te yasıyoruz
Şu yenidoğan uyku tulum ları yarım kundak şeklinde olanların kalınlığı tog olarak ne olmalı acaba
Ben omega olarak imom ve kan ilacı olarak gynoferon kullanıyorum, imom midemi yakıyor diye ocean mummy al dedi doktorum gynoferon a devam dedi sabah ac karna beni mahvediyor ama mecbur devam ediyorum başka bir takviye söylemedi sadece artik beslenmene çok dikkat et faydalı kilo aldırmayacak şeyler tüket dedi bebek depodan senin öğünlerine geçti artik dediBen sadece decavit pronatal multivitamin kullaniyorum icinde d vitamini de var.Baska bir sey kullanmiyorum sizin ekstra aldiginiz bebek sagligi icin takviye vs var mi?Haftaya pazartesi kontrole gidecegim o zaman 1 ay gecmis olacak son kontrolden bu yana insallah ve 15. Haftaya girecegim bakalim cinsiyete ne diyecek
Ya sizin göbeğiniz baya çıktı mi, dışardan dokunmaya çalışiyorlar? Benim hiç göbeğim yok nerdeyse16. Haftada garanti hissederim ya hareketlerini diyordum tık yokherkes ay oynamıyor mu diyo yav oynamiyo sizene bide bu ara elleri karnıma gitmiyor mu gıcık oluyorum
13+5te canım. Evet yüzdesi yüksek ona güvendim ama bilmiyorumama sana verilen yüzde baya yüksekmişbana %70 demişti kaçıncı haftada söyledi :)
Evet aynı durum bende de var. Geceleri 3kere tuvalete kalkıyorum her kalkışta da 1.5 saat falan uyuyamıyorum. Kafam kazan gibi kalkıyorumBen artık saat 22:00 dan sonra hiç bişey içmiyorum çünkü çok zorlanıyorum
Mesane agrısı olmadanda uyanamıyorum nedense
Uyandıgımda tam altıma yapıcak oluyorum
En zorlandıgım şey bu oldu ya uyanıncada baya bi uyuyamıyorum
ne zaman gideceksin doktora ben 3 hafta sonra tekrar gideceğim13+5te canım. Evet yüzdesi yüksek ona güvendim ama bilmiyorum
GünaydınnnGünaydın kızlarcinsiyeti ögrenenlere hayırlı olsun hayırlı sağlıklı evlâd olsunlar insallah baya okudum
Ama %70 te az değil kız kardeşime %80 demişti sonra erkek çıktı pazartesi randevum var bakalım değişmez inşaAllah. Kız olduğunu duyanlar kız kıyafeti ayarladı 4kiz kardeş evliyiz sadece 1kiz kardeşimin kızı var diğer 3kardesin 2oğlumuz var kız istiyoruz artık acilenama sana verilen yüzde baya yüksekmişbana %70 demişti kaçıncı haftada söyledi :)
Kayınvalidem farklı bi şehirde yaşıyor diyor karnını sevmek istiyorum töbe yarappim dedim daha belli bi şey yok bebek belli değil dedim olsun diyorKesinlikle banada annem babam neyse kolu komşu eş dost elliyor bebek içerde dokunduğunuz benm tenim yabişe desen ters tepiyor vvalla eşim bile bazen seviyo öpüyor garipsiyorm kendimi zor tutuyorum dur hele dememek icin
Allah gönlüne göre versin inşallahAma %70 te az değil kız kardeşime %80 demişti sonra erkek çıktı pazartesi randevum var bakalım değişmez inşaAllah. Kız olduğunu duyanlar kız kıyafeti ayarladı 4kiz kardeş evliyiz sadece 1kiz kardeşimin kızı var diğer 3kardesin 2oğlumuz var kız istiyoruz artık acilen
Benim de karnımı ellemek istedi anne napıyosun tikim var öyle ani hareketlerle dokunmaya çalışma dedimKayınvalidem farklı bi şehirde yaşıyor diyor karnını sevmek istiyorum töbe yarappim dedim daha belli bi şey yok bebek belli değil dedim olsun diyorinsanı zorla kötü yapacaklar
Ben henüz cinsiyeti bilmiyorumAllah gönlüne göre versin inşallahKayın validemin 3 oğlu var kız yok en büyük eşim ilk torun hem benim aileme hem eşimin ailesine acayip şekilde kız istiyorlar eşimde aynı şekilde erkek dediğini duyunca yıkıldı resmen Sağlıklı olsun hayırlı olsun ilk temennimiz o tabi ki o yüzden bunlar güzel bekleyişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?