2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu k2 yazan kalsiyum değil k vitamini yağda çözünüyor yeşil yapraklı sebzelerde bolca bulunuyor. Ama ikisi kalsiyumun emilimini kolaylastiriyo birlikte kullanınca
Yağda çözündüğü için yağlı bir kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı üzerine damlatıp içiyordum. şimdi 30 bile değildir değerim kemiklerimin sızısından anlıyorum

annem zaten bana dedii kaynanın oğulları var benim iki abim olmuş senin kızın olacağını sanmam dedi bilimsel bir açıklaması var mı bilmem ama annemin taktik tutuyor gibi

Allahım yarappim yaa biz bile şu an bebeği içerde hissetmiyoruz bunlar illa ki dokunacak ne anlıyorlarsa artık daha 3 aylık karına dokunup

süperrr biz cinsiyet durumuna geçiş sağladık
Aynen yaa oh bee
Rahat rahat cinsiyeti düşünebilirim artik
Çatlayacagim kizlar
Soyle ki 1 eltimin 3 kizi var
2. Eltimin 2 oğlu var kiz hissettik kiz istiyorlardı 3. De oğlan
Benim 2 kizim var sizce dengeyi bozarmiyiz

Aynen yaa oh bee
Rahat rahat cinsiyeti düşünebilirim artik
Çatlayacagim kizlar
Soyle ki 1 eltimin 3 kizi var
2. Eltimin 2 oğlu var kiz hissettik kiz istiyorlardı 3. De oğlan
Benim 2 kizim var sizce dengeyi bozarmiyiz
eğer bozarsan çok güzel olur şuan sabırsızlandım cinsiyet için birde B Beklenmedikcevap elifselman üçünüzü bekliyorum sabırsızlıkla

Aynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorum

Aynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorum
bende çok istiyorum aşırı ama bir o kadarda korkuyorum ülkenin halinden dolayı yurtdışında yaşayanları gerçekten imreniyorum doğrusu erkek çocuğu da yetiştirmek kolay değil ama kız çocuğu beni çok korkutuyor ama olursa çok güzel arkadaş anne kız ilişkiimiz olurdu alışverişlere çıkıp kahve içtiğimizi falan hayal ediyorum hep bunların hepsini oğlumla da yapacağım ama inşallah ruhsuz bir çocuk olmaz babası gibi hayal etmesi bile müthiş ya .

Ben dahil çevremdeki herkes kız hissediyor ya da oğlum olduğu için kız istiyoruz ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi sanırım değişmez hayırlısı inşallah bir ay sonraya artık netleşir
Aynı durumdayız Gerçi bana on ikinci haftada erkeğe benziyor dediği halde hala kız gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…