- 25 Kasım 2020
- 3.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.436
- 83
Ohh çok şükürKızlar değerim 32mm olmuş. Çıkış yapıcam. Bebeğimde kız
Multivitaminin içinde de olduğu için ben 2 damla içiyorum. Zaten değerlerim gayet iyi.Kilo başına olarak içiyorsun dimi 50 kiloya 5 damla çok düşükse 10 damla hesabı
Doktorunuz kim İstanbul'dami ben 15 hafta olacağım tahmin bile yapmadilar13+5te canım. Evet yüzdesi yüksek ona güvendim ama bilmiyorum
Yağda çözündüğü için yağlı bir kahvaltı sonrası 1 yemek kaşığı erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı üzerine damlatıp içiyordum.Bu k2 yazan kalsiyum değil k vitamini yağda çözünüyor yeşil yapraklı sebzelerde bolca bulunuyor. Ama ikisi kalsiyumun emilimini kolaylastiriyo birlikte kullanınca
Darısıda banaMultivitaminin içinde de olduğu için ben 2 damla içiyorum. Zaten değerlerim gayet iyi.
Geçmiş olsun bir daha yaşamayın inşallah. Kendiliğinden mi düzeldi?Kızlar değerim 32mm olmuş. Çıkış yapıcam. Bebeğimde kız
annem zaten bana dediiBen henüz cinsiyeti bilmiyorum2 abim var eşimde 2 erkek kardeş. İkimizin sülalesini toplansan bir elin beş parmağını geçmez kız sayısı. Eşim tarafı erkek istiyor ilk torun erkek olsun hem dede adı soyadı yaşasın diye bu umrumda bile değil. Eşim ve ben aşırı derece kız istiyoruz. benim ailem sağlıklı hayrlı evlat olsun sizin yüreğinizde ki cinsiyet olsun diyor. Ben cinsiyetle ilgili hiçbir şey hissetmiyorum. Eşim ısrarla kızımız olacak diyor. Ancak erkek doğurucam diye korkuyorum
süperrr biz cinsiyet durumuna geçiş sağladıkGunaydin arkadaşlar ikili testim temiz çıktı cok şükür
Sizler nasılsınız?
Sağol canım senin de gönlünden geçen olsun sağlıkla gelsinler inşallah :)Maşallah çok sevindim benimki daha göstermedi merakla bekliyoruz
Allahım yarappim yaa biz bile şu an bebeği içerde hissetmiyoruz bunlar illa ki dokunacak ne anlıyorlarsa artık daha 3 aylık karına dokunupBenim de karnımı ellemek istedi anne napıyosun tikim var öyle ani hareketlerle dokunmaya çalışma dedimgeçen günde alt komşum elleyi verdi tepki vermişim ay napıyosun niye dokunuyorsun diye. Bebeği sevdim diyo. Bebek hissetmiyor dedim.
Çok geçmiş olsun, gözünüz aydınKızlar değerim 32mm olmuş. Çıkış yapıcam. Bebeğimde kız
Yok canım Elazığ daDoktorunuz kim İstanbul'dami ben 15 hafta olacağım tahmin bile yapmadilar
Aynen yaasüperrr biz cinsiyet durumuna geçiş sağladık
eğer bozarsan çok güzel olurAynen yaaoh bee
Rahat rahat cinsiyeti düşünebilirim artik
Çatlayacagim kizlar
Soyle ki 1 eltimin 3 kizi var
2. Eltimin 2 oğlu var kiz hissettik kiz istiyorlardı 3. De oğlan
Benim 2 kizim varsizce dengeyi bozarmiyiz
Aynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorumAllah gönlüne göre versin inşallahKayın validemin 3 oğlu var kız yok en büyük eşim ilk torun hem benim aileme hem eşimin ailesine acayip şekilde kız istiyorlar eşimde aynı şekilde erkek dediğini duyunca yıkıldı resmen Sağlıklı olsun hayırlı olsun ilk temennimiz o tabi ki o yüzden bunlar güzel bekleyişler :)
bende çok istiyorum aşırı ama bir o kadarda korkuyorum ülkenin halinden dolayı yurtdışında yaşayanları gerçekten imreniyorum doğrusu erkek çocuğu da yetiştirmek kolay değil ama kız çocuğu beni çok korkutuyor ama olursa çok güzel arkadaş anne kız ilişkiimiz olurdu alışverişlere çıkıp kahve içtiğimizi falan hayal ediyorum hep bunların hepsini oğlumla da yapacağım ama inşallah ruhsuz bir çocuk olmaz babası gibiAynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorum
Ayy bendeeeeeğer bozarsan çok güzel olurşuan sabırsızlandım cinsiyet için birde B Beklenmedikcevap elifselman üçünüzü bekliyorum sabırsızlıkla
Annenizin taktiği nedirannem zaten bana dediikaynanın oğulları var benim iki abim olmuş senin kızın olacağını sanmam dedi bilimsel bir açıklaması var mı bilmem ama annemin taktik tutuyor gibi
Aynı durumdayızBen dahil çevremdeki herkes kız hissediyorya da oğlum olduğu için kız istiyoruz ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek gibi dedi sanırım değişmez hayırlısı inşallah bir ay sonraya artık netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?