2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorum
Öncelik sağlıklı hayırlı olsunlar ama kızın hersyei başka kıyafetleri en basiti cicili bicili çok tatlilar

kayınvalidem ve kendinin ilk çocuklarına bakarak yorum yapması özel bir şey yok
Ay canım onun istatistiğini ben yaptım ona göre benim kızım olacak. Ben baba tarafımın analizini yaptım anne tarafında tek kızım zaten. Eşimin tarafını analiz etmek biraz zor oldu o taraf karışık ama işte sadece analiz dediğin gibi eşim diyor ki kafan nelere çalışıyor böyle.

Ben hiç dayanamam suyu normalde de çok seven birisiyim uykudan uyanıp su içiyorum ben WC-su WC-su döngüsüyle geçiyor şimdilik yani. Muhtemelen çok sıkıştığın için ağrın oluyordur ama yine de idrar tahlili yaptırabilirsin için rahat etsin diye orda isteyince yapıyorlar mı bilmiyorum tabi.

Slm kizlar doktordan geldim simdi
Aranizda tansiyonu yuksek cikan var miydi
Tansiyonum 14 8 cikti bu haftalar icin cok erken daha olmamasi lazim ddi drum. Kardiyolojiye sevketti. Kardiyolog da holter takalim takip yapalim dedi. Canim sıkıldı simdi valla tansiyon sorun gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…