İnşallah canim benimSağol canım senin de gönlünden geçen olsun sağlıkla gelsinler inşallah :)
UzakmisYok canım Elazığ da
Arkadaşıma kız dedi 12den itibaren 17de erkek olduğunu ogrendiAynı durumdayızGerçi bana on ikinci haftada erkeğe benziyor dediği halde hala kız gibi hissediyorum
Öncelik sağlıklı hayırlı olsunlar ama kızın hersyei başka kıyafetleri en basiti cicili bicili çok tatlilarAynen canım tabiki herşeyin başı sağlık, sağlıklı olsunlar. Ama insan bir kızı olsun istiyo yaa şöyle cicili bicili uzun saçları olsun süsleyip pusleyeyim istiyorum
çin takvimi ne çıktıAyy bendeeeebozar miyim kimse de nuba net birsey solemedi yaa
Ayy ne hissediyorum onu bile bilmiyorum
kayınvalidem ve kendinin ilk çocuklarına bakarak yorum yapmasıAnnenizin taktiği nedir
Benim pazartesi randevum var gösterirler inşallaheğer bozarsan çok güzel olurşuan sabırsızlandım cinsiyet için birde B Beklenmedikcevap @elifselman üçünüzü bekliyorum sabırsızlıkla
Ay canım onun istatistiğini ben yaptım ona göre benim kızım olacak. Ben baba tarafımın analizini yaptımkayınvalidem ve kendinin ilk çocuklarına bakarak yorum yapmasıözel bir şey yok
Amin canım inşallahHayırlı olsun prensesiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Gece tam 4 kere kalkıyorum bazen 3 uyurken hissediyorum tartar geldiğini uykuya yenik düşüp hemen kalkmıyorsan resmen zar zor yetişiyorum baskı oluyor@elifselmanbsra61 @eras0201
M mabel63 kızlar sizde geceleri tuvalete kalkıyormusunuz ya ben kalktıgım mesane ağrım oluyor baya zorlanıyorum
İlaç verildi.Geçmiş olsun bir daha yaşamayın inşallah. Kendiliğinden mi düzeldi?
Ben hiç dayanamam suyu normalde de çok seven birisiyim uykudan uyanıp su içiyorum benBen artık saat 22:00 dan sonra hiç bişey içmiyorum çünkü çok zorlanıyorum
Mesane agrısı olmadanda uyanamıyorum nedense
Uyandıgımda tam altıma yapıcak oluyorum
En zorlandıgım şey bu oldu ya uyanıncada baya bi uyuyamıyorum
Geçmiş olsun canım hemen düzelmiş çok sevindim. Peki yatak istirahati dediler mi normal hayatına devam mı? Benim ikiz olduğu için en korktuğum şey rahim ağzı kısalığı o yüzden baya soruyorum.İlaç verildi.
İnan çok merak ediyorum 1 ay sonraya çağırdı artık hayırlısıAynı durumdayızGerçi bana on ikinci haftada erkeğe benziyor dediği halde hala kız gibi hissediyorum
Ben Devlette de gidiyorum kimseyi almıyorlar içeri.onu geçtim ultrason bile doktora dönük ekran var sadece bebeğini hiç göremiyorsun.gosterme çabasında değil zaten hiç biri.Kızlar devlet hastanesine giden var mı aranızda eşlerinizi yanınıza alıyorlar mı
Ben devlete de gidiyorum canım almıyorlar . O yüzden aynı gün özele de gidiyorumKızlar devlet hastanesine giden var mı aranızda eşlerinizi yanınıza alıyorlar mı
Biz senin yerine yapıyoruzBenim pazartesi randevum var gösterirler inşallah
Her konuda sabırsız olan ben cinsiyet konusunda hiç sabırsız değilim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?