2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Siz bu markaya yeni mi başladınız peki ben de d3k2 kullanmak istiyorum da ocean alacağım sanırım.

Napalım insan merak ediyor benim baba tarafında hep erkek kuzen olarak üç kızız anne tarafım kalabalık ama erkek cogunkukta ona göre benim oğlum oluyor

Normalde bende suya dayanamam ama artık kısıtladım kendimi
Enfeksiyon oldugumu düşünmüyorum ya bi tek geceleri başıma gelen bi durum bu

Napalım insan merak ediyor benim baba tarafında hep erkek kuzen olarak üç kızız anne tarafım kalabalık ama erkek cogunkukta ona göre benim oğlum oluyor
O zaman hoşgeldin Aslan parçası şarkısını dinleyip adapte almaya çalışayım

35 yasindayim ve kendi tarafimda en kucuk kiz benim düşün yani

merhaba bende en son adet tarihim 4 şubat ilk kese görüşüm 3 mart ilk kalp atışını duyuşum 25 mart tahmini doğum tarihi 11.04.2022 hayırlısıyla. bugünde cinsiyet için ultrasona girdim ama cimcime ayaklarıyla bağdaş kurmuş :) herkese hayırlı olsun :) Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Papatyamelo

14.haftam basladi ama hala mide sorunlarim duzelmedi...hersey kokuyor hala ve midem bisey almiyor..sadece makarna yiyerek kilo aliyorum..ne zaman duzelir artik duzelsinnnnnn

Kızlar bugün biraz temizlik yaptım afedersiniz az önce de tuvalete gittim peçeteye böyle beyaz akıntının içinde hafif ipliksi kan vardı çok korktum sırt üstü yatıyorum ama zaman geçmeden doktora gitmem gerekir mi niye böyle oldu yaaa

İnşallah. Kontrollü gideceğiz bakalım haftaya yine gidicem hekimime ama aklıma takılan bişey var yollar çok bozuk yaşadığım ilde acaba sorun oluyor mu ?
Normal şartlarda bi sorun olmuyor sarsıntılar, sporlar, zıplamalar fakat riskli durumlarda şartlar değişiyor herkes için. Yavaş gittiğiniz sürece çok sorun olmaz bence ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…