2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben Devlette de gidiyorum kimseyi almıyorlar içeri.onu geçtim ultrason bile doktora dönük ekran var sadece bebeğini hiç göremiyorsun.gosterme çabasında değil zaten hiç biri.
Bende devlete gidiyorum simdiye kadar kimseyi almadılar içeri doktorumdan cok memnunum cok ilgili ultrasonu vs. Gösteriyor ama eşim hic görmedi böyle olunca o yüzden arada bir özele gidicem artik

Merhaba ben yeni katıldım da bugün ultrasona girdim 15+6 dayız normalde , 16+2 çıktı ultrasonda birde bebek bağdaş kurduğu için cinsiyeti göremedik sizde de bağdaş kuran tanıdıklarınız var mıydı cinsiyetleri ne çıktı ? çok merak ediyorum :)

Ben varım canım gebelikten önce ilaç kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım kardiyoloji perinatoloji arası mekik dokuyorum şuan holter var üzerimde sabah çıkarılacak bakalım sonuçlara göre yüksekse ilaca başlıcak tekrar.
Tuzdan hamur işlerinden asitli baharatlı gıdalardan stresten mutlaka uzak dur diyor kardiyoloji ama stres olmamak elde değil ki...

Evettt kesin gösterrir son iki
Aynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslında sağlıklı desin yeter ki. Bide artık 18. Haftada sağlık ocağı da bebiş iyi mi diye kalp atışını net duyuluyir diye bakıyorlar kontrolleri azaltıp oraya arada gideriz içimiz darlanirsa

aa bilmiyordumm

Siz bu markaya yeni mi başladınız peki ben de d3k2 kullanmak istiyorum da ocean alacağım sanırım.
Gebelik öncesi yüksek olanını kullanıyordum. Gebelik öğrendiğimden beri hiç Jinekolog ayriyeten yazmadı multivitaminlerimin içinde bar diye sanırım bu hafta içi tekrar d vitamini ve kalsiyum değerlerime baktirip Jinekolog kontrolulüyle devam edeceğim oceanin d3k2side aynı benim tercihim venatura

Sağlık ocaklaridami kalp atışlarına bakabiliyor

B Beklenmedikcevap
Mesane ağrısı bebek büyüdüğü için baskıda yapıyor olabilirmiş.Enfeksiyon haricinde içini ferah tut benimde ağrım var bu hafta doktor kontrolüm var soracağım. Kültür testim idrar testim smear testim temiz çıkmıştı.

Benim de holter takili simdi. Yuksekse ilac baslanacak herhalde. Bnm oncesinde yoktu hic tansiyon . Bakalım ne cikacak

AA çok iyiymiş. Doktor mu bakıyor hemşireler mi? Bebeğime bakmaya mı geldim diyeceğiz? Ben de hiç bilmiyordum nasıl oluyor beni bi kere aradılar hamile misiniz dediler evet dedim tamam deyip kapattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…