Ahh bi görseniz yolları. Çok fena çokNormal şartlarda bi sorun olmuyor sarsıntılar, sporlar, zıplamalar fakat riskli durumlarda şartlar değişiyor herkes için. Yavaş gittiğiniz sürece çok sorun olmaz bence ya.
Amin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar öncelikle.Sağlıklı sıhatlı olsunlar inşallahbakarsın annişlere süpriz yaparlar
Bende devlete gidiyorum simdiye kadar kimseyi almadılar içeri doktorumdan cok memnunum cok ilgili ultrasonu vs. Gösteriyor ama eşim hic görmedi böyle olunca o yüzden arada bir özele gidicem artikBen Devlette de gidiyorum kimseyi almıyorlar içeri.onu geçtim ultrason bile doktora dönük ekran var sadece bebeğini hiç göremiyorsun.gosterme çabasında değil zaten hiç biri.
Bende öyle yapıcam mecbur her seferinde olmasada arada bir gidicem özele eşim hiç görmedi bebeği yazıkBen devlete de gidiyorum canım almıyorlar . O yüzden aynı gün özele de gidiyorum
Pandemi de bitti eşi bari alsalar çok iyi olurBende öyle yapıcam mecbur her seferinde olmasada arada bir gidicem özele eşim hiç görmedi bebeği yazık
Ben varım canım gebelikten önce ilaç kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım kardiyoloji perinatoloji arası mekik dokuyorum şuan holter var üzerimde sabah çıkarılacak bakalım sonuçlara göre yüksekse ilaca başlıcak tekrar.Slm kizlar doktordan geldim simdi
Aranizda tansiyonu yuksek cikan var miydi
Tansiyonum 14 8 cikti bu haftalar icin cok erken daha olmamasi lazim ddi drum. Kardiyolojiye sevketti. Kardiyolog da holter takalim takip yapalim dedi. Canim sıkıldı simdi valla tansiyon sorun gebelikte
Kuzum en son kız dedi ama emin değildi Perşembe iyi bir doktora randevu aldım ehh 16+4 olacaz kesinleşireğer bozarsan çok güzel olurşuan sabırsızlandım cinsiyet için birde B Beklenmedikcevap elifselman üçünüzü bekliyorum sabırsızlıkla
Alıyorlar canmKızlar devlet hastanesine giden var mı aranızda eşlerinizi yanınıza alıyorlar mı
Evettt kesin gösterrir son ikiKuzum en son kız dedi ama emin değildi Perşembe iyi bir doktora randevu aldım ehh 16+4 olacaz kesinleşir
Aynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslındaEvettt kesin gösterrir son iki
aa bilmiyordummAynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslındasağlıklı desin yeter ki. Bide artık 18. Haftada sağlık ocağı da bebiş iyi mi diye kalp atışını net duyuluyir diye bakıyorlar kontrolleri azaltıp oraya arada gideriz içimiz darlanirsa
Gebelik öncesi yüksek olanını kullanıyordum. Gebelik öğrendiğimden beri hiç Jinekolog ayriyeten yazmadı multivitaminlerimin içinde bar diye sanırım bu hafta içi tekrar d vitamini ve kalsiyum değerlerime baktirip Jinekolog kontrolulüyle devam edeceğim oceanin d3k2side aynı benim tercihim venaturaSiz bu markaya yeni mi başladınız peki ben de d3k2 kullanmak istiyorum da ocean alacağım sanırım.
Sağlık ocaklaridami kalp atışlarına bakabiliyorAynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslındasağlıklı desin yeter ki. Bide artık 18. Haftada sağlık ocağı da bebiş iyi mi diye kalp atışını net duyuluyir diye bakıyorlar kontrolleri azaltıp oraya arada gideriz içimiz darlanirsa
Benim de holter takili simdi. Yuksekse ilac baslanacak herhalde. Bnm oncesinde yoktu hic tansiyon . Bakalım ne cikacakBen varım canım gebelikten önce ilaç kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım kardiyoloji perinatoloji arası mekik dokuyorum şuan holter var üzerimde sabah çıkarılacak bakalım sonuçlara göre yüksekse ilaca başlıcak tekrar.
Tuzdan hamur işlerinden asitli baharatlı gıdalardan stresten mutlaka uzak dur diyor kardiyoloji ama stres olmamak elde değil ki...
AA çok iyiymiş. Doktor mu bakıyor hemşireler mi? Bebeğime bakmaya mı geldim diyeceğiz? Ben de hiç bilmiyordum nasıl oluyorAynen kendimi kıza öyle alistirdim ki merakta etmiyorum aslındasağlıklı desin yeter ki. Bide artık 18. Haftada sağlık ocağı da bebiş iyi mi diye kalp atışını net duyuluyir diye bakıyorlar kontrolleri azaltıp oraya arada gideriz içimiz darlanirsa
Keske benim gittiğim yerde de alsalar ya böyle zor oluyo kimsenin olmaması yanındaAlıyorlar canm
Ah keske ya insallah başlarlar almayaPandemi de bitti eşi bari alsalar çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?