2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
dayan kendini tut yaylar çok tatlış kuzenim arkadışım bir sürü kişi tanıyorum patronum kızı yay hayatımda ben böyle pozitif güler yüzlü herkesle anlaşan birini görmedim
Kızlar dokuz ayda gelir derler nasıl tutayım 15 gün taktik verrrrr daha çok istahlandim yay kizina bak yine

Alerjik bi şey mi acaba? Kırmızı dediniz ya ondan soruyorum. O yüzden doktorunuza danışmak daha iyi olur.
Yoksa kaşınıp pul pul dökülmesi kuruluktan oluyor bende. Ben bio oil gibi yağlarla çözüm buldum, nemlendirici krem yetmedi. Bi de burada adını öğrendiğim badger markasını aldım, henüz gelmedi. Deneyince onu da yazarım.

Ben daha hamile olduğumu bildirmedim gitmedim de
Aile hekimine hamilelik bildirimi eğer devlet hastanesine gittiyseniz düşüyor. Ben ilk sağlık ocağına gitmiştim, numarasını verdi hemşire, o şekilde bilgilerimi almıştı. Onlarda takip zorunluluğu var sanırım.
Benim de dün ağrım vardı sağ tarafta ama bugün geçti. Bir de iki gündür karnımın sağ tarafı daha belirgince şişik.

Hanımlar sizin karnınız simetrik mi hep? Bebek bir tarafa geçmiş olabilir mi?
Çok güzeller, ben zaten pembiş mavi çok sevmiyorum. Yüzde 90 kız olacakmış ama yine de böyle renkler alacağım. Bebeklerimiz sağlıkla giyerler inşallah.

22 kasıma kadar tut
Benim 28 kasım görünüyor doğum tarihi ama benim bebeler 38. haftayı doldurmayı bile beklemiyorlar ki, sezaryenler bi de, doktor da çok beklemiyor sezaryende, biri 36 buçukta doğdu biri 37 buçukta, bu da kasımın 10 unu bile geçmez zor. O haftaya kadar sağlıkla gelelim de inşallah, artık burçlarına doğduktan sonra kafamızı takarız Her burcun içinde her türlü insan var ama şuna katılıyorum ki belirli özellikleri oluyor burçların.

Kızlar aranızdan yoga veya pilatese başlayan var mı? Takip ettiğiniz bir uygulama ya da hoca varsa paylaşır mısınız?

Kızına bir erkek kardeş geliyor desene. açıkcası çok şaşırdım erkek olmasına görüntüsü tam prensesti Allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Gözün aydın
Sağlıklı olsunlarnda gerisi önemli değil evet kızçem vardı bir oğluşum olucak hepsinin görmüş olucam:) bende hep koz diye bekledim ama Bugün kocaman şeysini gördüm sen ne durumdasın canım kontrol gittin mi :) kaç gr mış koz mı erkek mi

Bende merak etmiştim bunu sormustum doktora internette de araştırdım bebekler daha sağa ve sola yerlesmiyolarmış karnın tam ortasında gobek deligi hizasında oluyolarmıs bi sure böyle devam edoyomus sağda solda olan ağrılar veya şişlikler bebek değilmiş

Erkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürler
Düşkünlüklerini bilmiyorum da dün 7 aylık akrep bebesi var arkadaşımla buluştuk her istediğini yaptırıyor yoksa ortalığı birbirine katıyor kızçe arkadaşım diyor ki biz bundan korkuyoruz fena biraz

Amaninnn ben beklicem ozaman tamam mesaj alınmıştır

Çok teşekkür ederim kuruluktan olduğunu sanmıyorum doktorumu aradım geri dönüş bekliyorum normalde pazartesi randevum vardı duruma göre erkene alıcam inşallah kötü bir şey çıkmaz

kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
İki akrep annesi olarak söylüyorum inatçı ve kıskanç oluyorlar ama bi o kadar da duygusal

kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Valla ben akrebin ve annem çocukluğumu hep övgüyle anar. Çok söz dinlerdin der. Çok içe dönük, iyi gözlemci, az ama öz arkadaş edinen güzel bir burç bence. Mesafelidirler ve güvenilir. Hele erkek akrepler çok çok daha iyidir. Burçtan yana hiç korkmuyorum.

Bende hep yaydan korkmuşumdur kız kardeşim ve kuzenim yay onlardan biliyorum
Kesinlikle yaylar feci zor. Yeğenim ve oğlum yay. İkisi de tıpatıp aynı. Keyfine bu kadar düşkünü yoktur. Hayata yemek yemek ve eğlenmek için gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…