Kızlar dokuz ayda gelir derler nasıl tutayım 15 gün taktik verrrrrdayan kendini tut yaylar çok tatlış kuzenim arkadışım bir sürü kişi tanıyorum patronum kızı yay hayatımda ben böyle pozitif güler yüzlü herkesle anlaşan birini görmedim
Kızlar size bir şey sorucam iki gündür bende kırmızı döküntüyle birlikte kaşıntı başladı ayrı bi konu da açtım foruma ama sizin de bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim doktorumu saat 10 gibi aramayı düşünüyorum internette biraz araştırdım döküntülü kaşıntılar bebeğe zarar vermiyormuş ama içim yine de rahat etmedi
taktik bilmiyorummm of heyecanlandım şimdiKızlar dokuz ayda gelir derler nasıl tutayım 15 gün taktik verrrrrdaha çok istahlandim yay kizina bak yine
Aile hekimine hamilelik bildirimi eğer devlet hastanesine gittiyseniz düşüyor. Ben ilk sağlık ocağına gitmiştim, numarasını verdi hemşire, o şekilde bilgilerimi almıştı. Onlarda takip zorunluluğu var sanırım.Ben daha hamile olduğumu bildirmedim gitmedim de
Benim de dün ağrım vardı sağ tarafta ama bugün geçti. Bir de iki gündür karnımın sağ tarafı daha belirgince şişik.Kızlar günaydın, dünden beri karnımın sağ tarafında bir ağrı var ama genelde hareket edince oluyor böyle gerilme gibi. Gece sağdan sola dönerken falan da ağrıdı. Ama öyle durulmayacak ya da dayanılmaz bir ağrı değil. Sanki kaslarım ağrıyor gibi emin de değilim. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok güzeller, ben zaten pembiş mavi çok sevmiyorum. Yüzde 90 kız olacakmış ama yine de böyle renkler alacağım. Bebeklerimiz sağlıkla giyerler inşallah.Ben cinsiyeti öğrendiğim halde bej rengi turuncu tonlarında tulumlar aldım. illa alışverişe başlamak istiyorsanız tavsiye ederim. LCW green var organik pamuklu çok tatlılar hatta bunları erkek reyonuna koymuşlardı bence unisex bir ürün :)
Benim 28 kasım görünüyor doğum tarihi ama benim bebeler 38. haftayı doldurmayı bile beklemiyorlar ki, sezaryenler bi de, doktor da çok beklemiyor sezaryende, biri 36 buçukta doğdu biri 37 buçukta, bu da kasımın 10 unu bile geçmez zor. O haftaya kadar sağlıkla gelelim de inşallah, artık burçlarına doğduktan sonra kafamızı takarız22 kasıma kadar tut
Kızına bir erkek kardeş geliyor desene.Selam Kızlar :) cinsiyeti kesinleştirdik erkek
14+6 112 gr
Sağlıklı olsunlarnda gerisi önemli değilKızına bir erkek kardeş geliyor desene.açıkcası çok şaşırdım erkek olmasına görüntüsü tam prensesti Allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Gözün aydın
Bende merak etmiştim bunu sormustum doktora internette de araştırdım bebekler daha sağa ve sola yerlesmiyolarmış karnın tam ortasında gobek deligi hizasında oluyolarmıs bi sure böyle devam edoyomus sağda solda olan ağrılar veya şişlikler bebek değilmişAile hekimine hamilelik bildirimi eğer devlet hastanesine gittiyseniz düşüyor. Ben ilk sağlık ocağına gitmiştim, numarasını verdi hemşire, o şekilde bilgilerimi almıştı. Onlarda takip zorunluluğu var sanırım.
Benim de dün ağrım vardı sağ tarafta ama bugün geçti. Bir de iki gündür karnımın sağ tarafı daha belirgince şişik.
Hanımlar sizin karnınız simetrik mi hep? Bebek bir tarafa geçmiş olabilir mi?
Çok güzeller, ben zaten pembiş mavi çok sevmiyorum. Yüzde 90 kız olacakmış ama yine de böyle renkler alacağım. Bebeklerimiz sağlıkla giyerler inşallah.
Kan testin sisteme düşüyor. Onlar biliyordur. Bana öyle dedilerBen daha hamile olduğumu bildirmedim gitmedim de
Düşkünlüklerini bilmiyorum da dün 7 aylık akrep bebesi var arkadaşımla buluştuk her istediğini yaptırıyor yoksa ortalığı birbirine katıyor kızçeErkek kardeşim akrep..Akrebi gözlerinden tanırsınız ateş eder gözleri.Dedigi şeyi yirtina yirtina yaptiriyorlar ya ama.en güzeli ailelerine özellikle erkekse anneye kızsa babaya çok düşkündürler
Amaninnn ben beklicem ozaman tamamDüşkünlüklerini bilmiyorum da dün 7 aylık akrep bebesi var arkadaşımla buluştuk her istediğini yaptırıyor yoksa ortalığı birbirine katıyor kızçearkadaşım diyor ki biz bundan korkuyoruz fena biraz
Evet o kötü oluyo, Ben bir ara günde 5 alıyordum kabus gibiydi
Çok teşekkür ederim kuruluktan olduğunu sanmıyorum doktorumu aradım geri dönüş bekliyorum normalde pazartesi randevum vardı duruma göre erkene alıcam inşallah kötü bir şey çıkmazAlerjik bi şey mi acaba? Kırmızı dediniz ya ondan soruyorum. O yüzden doktorunuza danışmak daha iyi olur.
Yoksa kaşınıp pul pul dökülmesi kuruluktan oluyor bende. Ben bio oil gibi yağlarla çözüm buldum, nemlendirici krem yetmedi. Bi de burada adını öğrendiğim badger markasını aldım, henüz gelmedi. Deneyince onu da yazarım.
İki akrep annesi olarak söylüyorum inatçı ve kıskanç oluyorlar ama bi o kadar da duygusalkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Valla ben akrebin ve annem çocukluğumu hep övgüyle anar. Çok söz dinlerdin der. Çok içe dönük, iyi gözlemci, az ama öz arkadaş edinen güzel bir burç bence. Mesafelidirler ve güvenilir. Hele erkek akrepler çok çok daha iyidir. Burçtan yana hiç korkmuyorum.kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Kesinlikle yaylar feci zor. Yeğenim ve oğlum yay. İkisi de tıpatıp aynı. Keyfine bu kadar düşkünü yoktur. Hayata yemek yemek ve eğlenmek için gelmişlerBende hep yaydan korkmuşumdurkız kardeşim ve kuzenim yay onlardan biliyorum
Hazır ol annesi geliyor kuzucukonu bilmiyorum ama benim 3 gündür içimde baloncuk patlıyorbizimki yokluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?