2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla inanırım akrep burcu kardeşmden çok çektik bu arada seninle aynı günmüs tarihler senin cinsiyet ne olacak

İkili tarama sonucum riskli çıktı malesef papp a düzeltilmiş mom 0.39 diğerleri normal dedi amniyosentez istedi kabul etmedim ama içim içimi yiyor eşimle de bu yüzden tartıştık biraz.
Sadece bu değeri düşük çıkıp amniyosentez yaptıran temiz sonuç alan anneler varmı kızlar aranızda.Burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal.Amniyosentez yaptırmalımıyım kafam allak bullak...

Valla inanırım akrep burcu kardeşmden çok çektik bu arada seninle aynı günmüs tarihler senin cinsiyet ne olacak
benim cinsiyet henüz belli değil en son nisan sonu kontrole gittim doktorum yorumda bulunmadı erken bişey söylemek için dedi cumartesi gidicez bakalım meraktayız burdaki arkadaşlar erkek diye yorumlamıştı ama

kesinlikle öyle yükselende çok etkiliyor ama genel anlamda hepsinin ortak özelliği oluyor

Benim 1.14 çıkmış o.benimde tek yasdan riskli cikmisdi.20. hafta ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.
normal değeri neymiski sordunmmu?dün bı arkadasda yüksekliğinden bahsetmişti onunda 2.71 filandi sanırım .tansiyon yüksekliğinden falan kaynaklanıyormuş demisdi .cokmu düşük acaba benim bildiğim olasılıklara bakıyorlardı.
İns bişey yoktur hayırlısı .

yok kuzu daha gitmedim 10 Haziran da randevu var inşallah öğrenirim.

Normal değeri 1.33 oranlarda dedi bayağı düşük yani benim ama kombine risk önemli olanmış bu değer tek başına birşey ifade etmez dedi ama yinede amniyosentez istedi perinatolog.Sadece tek bir değer için risk almayı göze alamamki sonuçta tanı testi amniyosentez ama riski de var işte

benim cinsiyet henüz belli değil en son nisan sonu kontrole gittim doktorum yorumda bulunmadı erken bişey söylemek için dedi cumartesi gidicez bakalım meraktayız burdaki arkadaşlar erkek diye yorumlamıştı ama
Sağlıkla gelsin genelde tutan yorumlar yapıyorlar Allah gonlunuzdekini karşınıza cikartsin inşallah

çok geçmiş olsunn

Ayyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..
Ama cinsiyetini öğrendiğim zaman direk ilk olarak birseyler almak istiyorum
Bende çok sabırsızlanıyorum cinsiyet için de unisex olarak alınabileceğini düşündüm ama bedende karar kılamadım. Yenidoğanlar gözüme çok küçük görünüyor avuç içi kadar diğerleri çok büyük görünüyor o yüzden kararsız kalıyorum

kurtarabiliyorsan kendini kurtar canım benim kaçışım yok erken doğursam ( sezeryana 1 hafta erken alıyorlarmış ) bile akrep

Ahaha bakalim kaçış olursa cunku benim de sezeryan erken alınıyor 38.hafta da ne kadar kacabilirim bilinmez

Benim de sol tarafımda hep bi ağrı var ama normalmiş doğuma kadar süre bilir dedi benim doktorum.

Dün bende bebek tacı almışım dalgınlıkla kırmızı hemde eve geldikten sonra fark ettim. Allahallah bu nerden çıktı diye yarım saat düşündükten sonra aldıklarımın fişine öylesine bakmışım orda gördüm erkeğim olursa ben kullanacağım çok tatlış

İlk bir hafta bebek zayıflıyor sonra ki haftalarda ise hızla kilo alıyor buna göre yenidogan cok almamak lazım ama oyle bir iki takım da yetmez cunku cok degistiriliyor.. sonrakilere ise 3 6 6 9 şeklinde fazladan alip bulundurmakta fayda var

kızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konuda biraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
Benim kocam inat zaten 2.si bilemiyorum aralarında anlaşabilirler mi? Hep dua ediyorum bir kaç huyu eşime benzemesin diye. Başta inatçılığı geliyor bi de hemen çok sıkılgan ve bu da yorucu oluyor bazen

Merhaba kızlar, dün fetal sonucum çıktı temiz, risksiz şükürler olsun bugün de doktorum aradı kanımda y kromozomu varmış biri yada ikisi de erkek bebikoların doktor en son kontrolde biri tahminim kız demişti o hala ısrarcı bu hususta, kontrolünde netleştiririz dedi. Ben size bir şey sormak istiyorum iştahsızlık yaşayan var mı? Başından beri şükür bulantı, kusma yaşamıyorum,yaşamadım geçen haftadan beri ise iştahım bıçakla keser gibi kesildi resmen yemek zorunda olduğum için yiyorum gerekli şeyleri. Var mı benim gibi olan, neler yaptınız bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…