Valla inanırım akrep burcu kardeşmden çok çektikDüşkünlüklerini bilmiyorum da dün 7 aylık akrep bebesi var arkadaşımla buluştuk her istediğini yaptırıyor yoksa ortalığı birbirine katıyor kızçearkadaşım diyor ki biz bundan korkuyoruz fena biraz
kurtarabiliyorsan kendini kurtar canım benim kaçışım yok erken doğursam ( sezeryana 1 hafta erken alıyorlarmış ) bile akrepAmaninnn ben beklicem ozaman tamammesaj alınmıştır
benim cinsiyet henüz belli değil en son nisan sonu kontrole gittim doktorum yorumda bulunmadı erken bişey söylemek için dedi cumartesi gidicez bakalım meraktayızValla inanırım akrep burcu kardeşmden çok çektikbu arada seninle aynı günmüs tarihler senin cinsiyet ne olacak
kesinlikle öyle yükselende çok etkiliyor ama genel anlamda hepsinin ortak özelliği oluyorBenim 28 kasım görünüyor doğum tarihi ama benim bebeler 38. haftayı doldurmayı bile beklemiyorlar ki, sezaryenler bi de, doktor da çok beklemiyor sezaryende, biri 36 buçukta doğdu biri 37 buçukta, bu da kasımın 10 unu bile geçmez zor. O haftaya kadar sağlıkla gelelim de inşallah, artık burçlarına doğduktan sonra kafamızı takarızHer burcun içinde her türlü insan var ama şuna katılıyorum ki belirli özellikleri oluyor burçların.
gelsin anasının paşasıHazır ol annesi geliyor kuzucuk
Aynen yaa yemeğe çok düşkünler, üşengeçlikte var ciddiyet yok kafa hep havalardaKesinlikle yaylar feci zor. Yeğenim ve oğlum yay. İkisi de tıpatıp aynı. Keyfine bu kadar düşkünü yoktur. Hayata yemek yemek ve eğlenmek için gelmişler
Benim 1.14 çıkmış o.benimde tek yasdan riskli cikmisdi.20. hafta ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.İkili tarama sonucum riskli çıktı malesef papp a düzeltilmiş mom 0.39 diğerleri normal dedi amniyosentez istedi kabul etmedim ama içim içimi yiyor eşimle de bu yüzden tartıştık biraz.
Sadece bu değeri düşük çıkıp amniyosentez yaptıran temiz sonuç alan anneler varmı kızlar aranızda.Burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal.Amniyosentez yaptırmalımıyım kafam allak bullak...
yok kuzu daha gitmedim 10 Haziran da randevu var inşallah öğrenirim.Sağlıklı olsunlarnda gerisi önemli değilevet kızçem vardı bir oğluşum olucak hepsinin görmüş olucam:) bende hep koz diye bekledim ama Bugün kocaman şeysini gördüm sen ne durumdasın canım kontrol gittin mi :) kaç gr mış koz mı erkek mi
Normal değeri 1.33 oranlarda dedi bayağı düşük yani benim ama kombine risk önemli olanmış bu değer tek başına birşey ifade etmez dedi ama yinede amniyosentez istedi perinatolog.Sadece tek bir değer için risk almayı göze alamamki sonuçta tanı testi amniyosentez ama riski de var işteBenim 1.14 çıkmış o.benimde tek yasdan riskli cikmisdi.20. hafta ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.
normal değeri neymiski sordunmmu?dün bı arkadasda yüksekliğinden bahsetmişti onunda 2.71 filandi sanırım .tansiyon yüksekliğinden falan kaynaklanıyormuş demisdi .cokmu düşük acaba benim bildiğim olasılıklara bakıyorlardı.
İns bişey yoktur hayırlısı .
Sağlıkla gelsin genelde tutan yorumlar yapıyorlar Allah gonlunuzdekini karşınıza cikartsin inşallahbenim cinsiyet henüz belli değil en son nisan sonu kontrole gittim doktorum yorumda bulunmadı erken bişey söylemek için dedi cumartesi gidicez bakalım meraktayızburdaki arkadaşlar erkek diye yorumlamıştı ama
çok geçmiş olsunnİkili tarama sonucum riskli çıktı malesef papp a düzeltilmiş mom 0.39 diğerleri normal dedi amniyosentez istedi kabul etmedim ama içim içimi yiyor eşimle de bu yüzden tartıştık biraz.
Sadece bu değeri düşük çıkıp amniyosentez yaptıran temiz sonuç alan anneler varmı kızlar aranızda.Burun kemiği görüldü ense kalınlığı da normal.Amniyosentez yaptırmalımıyım kafam allak bullak...
Sağol canımçok geçmiş olsunn
Bende çok sabırsızlanıyorum cinsiyet için de unisex olarak alınabileceğini düşündüm ama bedende karar kılamadım. Yenidoğanlar gözüme çok küçük görünüyor avuç içi kadar diğerleri çok büyük görünüyor o yüzden kararsız kalıyorumAyyy sabırsızlanıyorum ama daha cinsiyet belli değil ve cok erken gibi geliyor heln korku oluyor iste..
Ama cinsiyetini öğrendiğim zaman direk ilk olarak birseyler almak istiyorum
kurtarabiliyorsan kendini kurtar canım benim kaçışım yok erken doğursam ( sezeryana 1 hafta erken alıyorlarmış ) bile akrep
Benim de sol tarafımda hep bi ağrı var ama normalmiş doğuma kadar süre bilir dedi benim doktorum.Bebek sag tarafta mi çünkü aynı şekilde benimde sağ tarafımda daha sık ağrı oluyordu Bebek üste çıktığı için ve büyüdüğü içinmiş tüm bu olanlar inşallah en kısa zamanda geçer hepsi
Dün bende bebek tacı almışım dalgınlıkla kırmızı hemdeGüle güle giysinler ya çok datli bu bebek ürünleri bende hep kız ürünlerine gitmişti elim bir iki tane erkek kıyafeti alabilmistim cinsiyetten evvel onu da @Bayanstress e cinsiyet öğrenme hediyesi götüreceğim ahahahahah
İlk bir hafta bebek zayıflıyor sonra ki haftalarda ise hızla kilo alıyor buna göre yenidogan cok almamak lazım ama oyle bir iki takım da yetmez cunku cok degistiriliyor.. sonrakilere ise 3 6 6 9 şeklinde fazladan alip bulundurmakta fayda varBende çok sabırsızlanıyorum cinsiyet için de unisex olarak alınabileceğini düşündüm ama bedende karar kılamadım. Yenidoğanlar gözüme çok küçük görünüyor avuç içi kadar diğerleri çok büyük görünüyor o yüzden kararsız kalıyorum
Benim kocam inat zaten 2.si bilemiyorum aralarında anlaşabilirler mi? Hep dua ediyorum bir kaç huyu eşime benzemesin diye. Başta inatçılığı geliyor bi de hemen çok sıkılgan ve bu da yorucu oluyor bazenkızlar selam, akrep burcu çocuklarımız olacak ne hissediyorsunuz bu konudabiraz fena oluyorlarmış aşırı inat diye duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?