2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim terazi de olabilir, ama akrep olması için elimden geleni yaparım akrep burçlarıyla iyi anlaşıyorum genelde
En anlaşılabilir burçlardan birisi de terazidir. Herkes dengesiz olarak görür ama en dengeli burçtur aslında adalet ve vicdan en önemli kriteridir ve empati yeteceğim gelişmiş ve çok göz alıcıdırlar bence bi daha düşün

Hımmm kaç takım yeterli aceba 5 tane yeterli olur mu ki

eşim ailesine hiç düşkün değil tamamen karakter meselesi ben gidelim demesem gitmiyor
Ay ne güzel yaaa. Benim ki de annesi ile anlaşamıyor. Ama ikizler benim eşim. Annesi akrep oğlunu arayıp bana kötülüyor ama biz yine de gidiyoruz arada

Öncelikle 5 al bence sonrasinda ihtiyac dahilinde zaten alınır..
Citcitli zibinlar cok kullanılıyor mesela.. birde kis bebegi olacagi için daha çok kıyafet tuketebilirlwr bence
Aynen doğru dedin ben kışlık zıbın bakayım evimin odaları da çok büyük ben kendimi ısınamıyorum bebeğimi nasıl ısıtıcam bilmiyorum rabbim kolaylık versin tüm annelerimize

Aynen doğru dedin ben kışlık zıbın bakayım evimin odaları da çok büyük ben kendimi ısınamıyorum bebeğimi nasıl ısıtıcam bilmiyorum rabbim kolaylık versin tüm annelerimize
Amin sagsalim dogsunlarda hayirlisiyla ısıtırız evellah sicacik bir kis geçiririz insallah

Riskli dediğin hangisi canim genelde yas riskini pek önemsemiyorlar acaba riskli dediğin o mu bozma hemen moralini amniyosentezden ziyade fetal dna düşünebilirsin doğruluk oranı daha yuksek daha garanti

Kızlar bişey soracağım ama ayıp olmaz herhalde. Göğüs uçlarınızda değişme oldu mu ? Hani koyu renk olan kısımda. Bende göğsümğn birinde olmuş ama o yuvarlak kısım, bir tarafa doğru daha çok yayılmış gibi düzensiz yani. Açıkçası korktum. Allah korusun kanserin de belirtisi bu ya çok üzüldüm sabah. Nornalde koyulaşır biliyorum da böyle düzensiz olması normal mi ? Kontrolüme daha var. Doktoruma da soracağım da size de sorayım dedim. Diğer göğsümde bişey dikkatimi çekmedi.

Belli olur mutlaka :) Aa bazen uygun pozisyon yakalamak da zor olabiliyor.

benimde koyulaştı ve o koyu taraf büyüdü ama göğüslerimde büyüme henüz yok

Riskli dediğin hangisi canim genelde yas riskini pek önemsemiyorlar acaba riskli dediğin o mu bozma hemen moralini amniyosentezden ziyade fetal dna düşünebilirsin doğruluk oranı daha yuksek daha garanti
Katiliyorum
Benim doktorum da yasla ilgili bir yükselme ise zaten o belli oluyor önemsemiyoruz demisti

Hemen amniyosentez e karar verme. Fetal dna da var. Üniverdite hastanelerinde de yapılıyor. Bütçe sıkıntısı varsa oraya gidebilirisn. Aynı test diye fazla para vermek istemedim açıkçası, üniversite hastanesinde yaptırdım bende. 2 veya 3 haftada sonuç geliyor burada. Her hastane değişebilir.

benimde koyulaştı ve o koyu taraf büyüdü ama göğüslerimde büyüme henüz yok
Göğsümde sorun yok, koyu renk olan kısımda koyulaşma ve düzensiz büyüme var. Nasıl desem hani yuvarlak olur ya o halka, bendeki bir tarafa doğru yayılmış yuvarlaklığı yok artık. Umarım anlatabildim

Gözün ayın tekrar canım öncelikle. İştahsızlık bazı günler bende de oluyor ama sürekli bir şekilde değil. Belki sıcaklarla da ilgilidir yazın iyice iştahsız olabiliriz
Kesinlikle terazi candır, misal benİkiz olduğu için yüksek ihtimal akrepten kurtuldum erken gelecekleri için. Bebiklerim de benim gibi terazi olacaklar Bebek alışverişine gelince yenidoğan ve 0-3 kesinlikle almak gerekiyor küçük göründüğüne bakma. Oğlum 3.250 gram doğdu ve ilk ay hızla kilo aldı ama 1 aya yakın yenidoğanları 2 ay da 0-3'leri giydik Diğerleri çocukların üstünde emanet gibi durabiliyor. Biraz da kalıbı önemli tabii ki. 2 aydan sonra da 3-6 aylara geçmiştik

Kızlar günaydın. Bu progestan fitil 200 mg çıkardı benim doktorum ve sabah akşam dedi. Çamaşır yetiştiremiyorum ben gına geldi ya. Kullanan arkadaşlar sizde de öyle mi
evet maalesef akıntıları takip etmek için açık renk giyiyorum bir de. Nineye bağladım iyice :) Yetmiyor çamaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…